Измами и неправди в българският футбол

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Re: Измами и неправди в българският футбол

Мнениеот Plovdiv1926 » 03 юни 2010 11:24

terro написа:
Plovdiv1926 написа:Не ни занимавайте с глупости, отговорете на въпроса, че ще станат 30 страници....

Wild card!!!
Аз лично нямам проблем да започнем и от по-ниска група.

Значи си съгласен, че законово не би трябвало да започнете от Б? Тогава защо форсмажорно събирате за 3 дена подписи, като примерно ако ги събирате 1 месец ще може да съберете 10 пъти повече да речем?
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 03 юни 2010 11:24

Аз ще ти отговоря за последен път.

ФК "Ботев изпада от "А" група и е напълно нормално да заиграе от "Б" група. ФК Ботев има задължения към БФС в размер на около 120 000 лева ,които задължения са погасени. ( ПФК БОТЕВ 1912 АД има задължения към България,които задължения Държавата ще си търси по законовия ред от АД-то)

Сега ще ти дам наглден пример ( като за дебил,какъвто всячески се опитваш да се изкараш че си) :
Имам кола . През еди коя си година давам право на лицето ДГХ да управлява колата ми. ДГХ приемайки това право,през годините използва колата както намери за добре( инвестира в нея,амортизира я,поддържа,използва я за баничарка,за да печели и т.н.).В един момент научавам ,че ДГХ не се грижи за колата по най-добрия начин и му снемам правото да я управлява.НО,оказва се ,че ДГХ е зареждал с бензин на кредит и ДХГ има много "дупки" в талона. Сега бензиностанцията си търси парите именно от ДГХ,а не от колата.Компетентите органи отнемат талона на ДГХ,а не на колата!
Оказва се,че ДГХ не е плащал данък за колата и не е купил винетка,тоест колата не може да се движи по републиканската пътна мрежа. Да,но аз си минавам напълно законен преглед според изискванията на компетентния за преглед орган и съгласно неговите инструкции и си купувам и винетка. А сега ми намери закон,по който не мога да си карам колата?

Ако БФС вземе решение ФК Ботев да заиграе в "Б" - значи това ще е напълно ЗАКОННО!

Ако мислите ,че не е законно,моля ПФК Локомотив 1936 да излезе с официална декларация,че БФС е мафиотска структура и извършва незаконни актове ( да видим колко сте "куражлии).

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 03 юни 2010 11:36

antonzzzz написа:Аз ще ти отговоря за последен път.

ФК "Ботев изпада от "А" група и е напълно нормално да заиграе от "Б" група. ФК Ботев има задължения към БФС в размер на около 120 000 лева ,които задължения са погасени. ( ПФК БОТЕВ 1912 АД има задължения към България,които задължения Държавата ще си търси по законовия ред от АД-то)

Сега ще ти дам наглден пример ( като за дебил,какъвто всячески се опитваш да се изкараш че си) :
Имам кола . През еди коя си година давам право на лицето ДГХ да управлява колата ми. ДГХ приемайки това право,през годините използва колата както намери за добре( инвестира в нея,амортизира я,поддържа,използва я за баничарка,за да печели и т.н.).В един момент научавам ,че ДГХ не се грижи за колата по най-добрия начин и му снемам правото да я управлява.НО,оказва се ,че ДГХ е зареждал с бензин на кредит и ДХГ има много "дупки" в талона. Сега бензиностанцията си търси парите именно от ДГХ,а не от колата.Компетентите органи отнемат талона на ДГХ,а не на колата!
Оказва се,че ДГХ не е плащал данък за колата и не е купил винетка,тоест колата не може да се движи по републиканската пътна мрежа. Да,но аз си минавам напълно законен преглед според изискванията на компетентния за преглед орган и съгласно неговите инструкции и си купувам и винетка. А сега ми намери закон,по който не мога да си карам колата?

Ако БФС вземе решение ФК Ботев да заиграе в "Б" - значи това ще е напълно ЗАКОННО!

Ако мислите ,че не е законно,моля ПФК Локомотив [b]1936
да излезе с официална декларация,че БФС е мафиотска структура и извършва незаконни актове ( да видим колко сте "куражлии).[/b]

Колега, имайки предвид факта, че Пловдив 1926 е 26-ти набор, реших да болт-на написаното от теб, за да съм сигурен, че ще го прочете :)
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 03 юни 2010 11:42

antonzzzz написа:Аз ще ти отговоря за последен път.

Ако мислите ,че не е законно,моля ПФК Локомотив 1936 да излезе с официална декларация,че БФС е мафиотска структура и извършва незаконни актове ( да видим колко сте "куражлии).

БРАВО! 28 страници ви бяха необходими да достигнете ето до този пост. Може би Тони, ако не се занимаваше с пускане на тъпи теми, щяхме да водим този разговор много по-рано!

Много хубаво си написал всичко, примера ти изглежда убедително и е ужасно тъжно, че няма нищо общо с реалността и правилника на БФС.

За да съм напълно честен, очаквам днес да решат, че ще играете от регионалните дивизии. Просто нещата са толкова ясни, че всяко едно изключение би било прекалено грубо погазване на собствените им правилници. Впрочем до тука Наско Сираков, Данчо Лечков и Гигов вече в медиите споменаха, че мястото ви не е в Б група. Колкото и неприятни личности да са, знаеш, че са навътре в нещата и имат доста силно лоби.

Както си написал, моя Локомотив няма как да излезе с такава декларация, защото такова решение още не е взето, а всички нормално мислещи хора се надяват и да не бъде взето. Защото все пак играта е футбол, а не знам във футбола мачове да се печелят със събиране на подписи.

НО да се върнем на темата. Примера ти е много описателен и същевременно много ГРЕШЕН. Ако погледнеш правилника на БФС, ще видиш, кой е носителя на лиценза. Въпреки това, независимо от всичко, след като Христолов не е подал молба в съответните срокове, такъв лиценз просто НЯМА. Тоест, за да бъда в тон с дебилния ти пример, МПС-то е репатрирано и върнато за сраб на Белканто. Тука на Айриша примера е по-точен, като ти вземат талона, не го дават на твой приятел да те кара на работа майна!

Още нещо! За БФС единицата, която съществува е носителя на лиценза. ТОЕСТ, за да играете в А група примерно трябва да сте поне 3 години членове на БФС, т.е 3 години да карате колата и тн. А вие ако вземете НЯКАКЪВ лиценз на ваше име, той няма как да бъде онзи, отнет от Митко, а нов - тоест - окръжни групи. Ако вземете на Любимец е вече друга работа. Но тогава ще трябва да ви се припомнят всички приказки за Велбъжди какъв мафиотски отбор е Локото ;)

Ще изчакам към 4-5 часа изпълкома да излезе с решение днес да видим, аджеба ще се спазват ли правилниците в тая държава или не :)
Изображение

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 03 юни 2010 12:14

Plovdiv1926 написа:Ако погледнеш правилника на БФС, ще видиш, кой е носителя на лиценза.

Кой е? И на кой лиценз? Ако днес Академик СФ например се преструктрурира в АД,на кого ще е лиценза?

Plovdiv1926 написа:МПС-то е репатрирано
След като съм изпълнил всички изисквания на репатриращия орган - надали
Plovdiv1926 написа:Тука на Айриша примера е по-точен, като ти вземат талона, не го дават на твой приятел да те кара на работа майна!
:)
Само че не ми е взет "талона" ,а предишния "управител" не е купил винетка. Органът,издаващ винетките е дал инструкции какви действия трябва да се извършат и какви са условията по придобиването на винетка.Подчертавам,Орган,който най-добре разбира материята.И който орган,в крайна сметка ще реши дали да издаде винетка за "Б" републиканска пътна мрежа.
Plovdiv1926 написа:Впрочем до тука Наско Сираков, Данчо Лечков и Гигов вече в медиите споменаха, че мястото ви не е в Б група.
След като се запознаят с юридическата страна на въпроса - ще видим дали пак така ще мислят.
Plovdiv1926 написа:защото такова решение още не е взето, а всички нормално мислещи хора се надяват и да не бъде взето

Освен буфери,подчертавам-буфери,а не Локомотивци - никои друг не таи такива надежди.
Plovdiv1926 написа:трябва да сте поне 3 години членове на БФС, т.е 3 години да карате колата и тн.
Фк Ботев е член на БФС от много повече от 3 години. Плащал си е редовно членския внос ( последните 11 години го е плащал чрез управляващия си орган-АД-то,което вече не е управляващ орган.)

Хайде да ми отговориш - ако,хипотетично,БФС отсече ,че ФК Ботев ще играе в "Б" група - ще излезе ли с декларация ПФК Локомотив 1936,че БФС е мафиотска структура и извършва измами?

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 03 юни 2010 13:24

Антоне говориш абсолютни глупости. Само като ти прочете човек написаното
Ако днес Академик СФ например се преструктрурира в АД
му става ясно колко не си наясно за какво става на въпрос. Пък аз крепях надежди, че поне един от вас е седнал да прочете нормативната уредба, която казва как стават тия неща. Да, ако приемат, че ще играете в Б група бих искал ръководството на Локомотив да излезе с такава декларация. Жалко, че тези неща не зависят от мен. Все пак БФСто имат още няколко часа. Дано не си плюят в сурите и да вкарат по втория начин в Б както сте свикнали.
Изображение

Потребителски аватар
Trip
Контакти:

Мнениеот Trip » 03 юни 2010 13:30

Мдамм, за съжаление горният пример с колата е грешен в самото си начало и по-нататъшно разискване се обезмисля. ДХС не е имал право на управление, а имал собственост. :) затова последващите анализи са грешни като сравнение със сегашната ситуация.
И да- ако днес БФС реши новия Ботев да играе в Б група ще излезем с такава декларация. Ако официалния фен-клуб не иска да се компроментира, сигурен съм че доста неофициални доброволци ще се намерят.
И после имало криза, нямало закони, държавата била смотана.... ми как няма да е?!?!?!

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 03 юни 2010 13:39

Plovdiv1926 написа:Антоне говориш абсолютни глупости. Само като ти прочете човек написаното
Ако днес Академик СФ например се преструктрурира в АД
му става ясно колко не си наясно за какво става на въпрос. Пък аз крепях надежди, че поне един от вас е седнал да прочете нормативната уредба, която казва как стават тия неща. Да, ако приемат, че ще играете в Б група бих искал ръководството на Локомотив да излезе с такава декларация. Жалко, че тези неща не зависят от мен. Все пак БФСто имат още няколко часа. Дано не си плюят в сурите и да вкарат по втория начин в Б както сте свикнали.

И защо трябва ръководството на Локомотив да излезе с декларация?
Пак ли с пример да ти обяснявам това безумие с декларацията?
Да речем че един железничар живее в блок 351 в Ж.К Тракия, а в блок 150 Христо иска да се нанесе да живее на квартира. Та плаща си наема Христо, удоволетворява всички изсквания по закон и изискванията на наемодателя, регистрира се в полицията, тръгва да се нанася, ама един железничар от блок 351 пуска декларация срещу Ицо и допускането му в блок 151 :shock: Та допускането на Ботев в Б група при условие, че е покрило изискванията на БФС т.е. развива ДЮШ, има бюджет и стадион с какво точно пречи на Локомотив, при условие, че същите са в А група?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 03 юни 2010 13:44

Пак за краставичката! Това е въпроса, че сте свикнали да ви държат в А и Б група независимо от всички разпоредби и безкрайните ви изцепки. Ама в по-горна група не се влиза както навремето партията ви даваше апартаменти. За това именно говорим. Айде още няколко часа да видим какво ще измислят главите в изпълкома. Че то от тия гении всичко може да се очаква, включително и да си нарушат собствените правилници.
Изображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 03 юни 2010 13:53

Trip написа:Мдамм, за съжаление горният пример с колата е грешен в самото си начало и по-нататъшно разискване се обезмисля. ДХС не е имал право на управление, а имал собственост. :) затова последващите анализи са грешни като сравнение със сегашната ситуация.
И да- ако днес БФС реши новия Ботев да играе в Б група ще излезем с такава декларация. Ако официалния фен-клуб не иска да се компроментира, сигурен съм че доста неофициални доброволци ще се намерят.
И после имало криза, нямало закони, държавата била смотана.... ми как няма да е?!?!?!

Никой не оспорва собствеността на ДХС върху АД-то!!! Просто УС на ПФК БОТЕВ със свое решение отстрани ДХС и неговото АД от управлението на ПФК БОТЕВ!!! Толкова ли е сложно за проумяване?
ДХС си е собственика на ПФК Ботев 1912 АД, а същото не е собственик и не управлява вече СПФК БОТЕВ 1912!

Върни се в “Локо Пловдив”