Това вече си беше мач! А не като онази пародия септември месец, когато някои не искаха да минат центъра, даже и с човек повече?! Здрави влизания. На едните треньора го беше страх да победи. Лазаров изобщо що игра? А Каназаферис трябваше да бъде сменен от Гади не в 85 минута, а в 60-тата. Другите ги беше страх да не загубят и бяха вдигнали една Китайска стена.... Гледах статистика за ударите към вратите. Локо над 15 другите... около 5?! Но! И ние май месец се бранехме като неградските днес! Това е за онова тогава. Справедлив резултат. Но за помаците тази точка е като спечелена като Междуконтинентална титла. Вместо да ни ударят те се окопаха! В момента като отбор са доста по-сработени и добри от нас. Съдията второто полувреме беше напълно неадекватен. Освен, че спаси цър-цър, добута и мача до равен. В Левски едва ли са против. Този кръг беше много странен откъм резултати... Но, това е положението.
Наличието на една голяма свиленградска звезда прави тактиката на отбора ни пълен цирк. Много е грозно да гледаш как му целят главата, вместо да има разиграване и изнасяне от бековете. Фераресо показа, на колко високо ниво е техниката му. Докато МК си е хайван. Аз съм щастлив, че все пак може още да ходи. Едно време от половин положение вкарваше по 2 гола, но сега е пародия. Тъча и Тунчев и те бяха смехотворни понякога. Имам чувството, че днеска се видяха за първи път? Радваме се, че от 20 години пумите няма победа на Лаута!!!
Чакаме Черно-бялата Коледа.
Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
-
[offtopic]
Тоя отдясно го познавам
Финтирането на полицията му е специалност. Със сигурност се е измъкнал.[/offtopic]
1926 написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя отдясно го познавам

Модератор ЛокоПД написа:stanley56 написа:theprideofplovdiv написа:Не е проблем...20 години нямате победа на Лаута![]()
Иначе агитката на Ботев можеше и да не идва, така или иначе не се чуваха.Хубаво е,че не е имало турски сериали по това време,в което се игра мача,че не виждам как ще запълнят клетката,нали трябва да гледат Инджи дали е обърснала мустаците на Али...
Алоо, извънградски, на публиката на Ботев бяха отпуснати само 1300 билета, така че не виждам си се зарепчил. Друг е въпросът за какво ви е нова трибуна, след като на дерби не можете да си запълните порутеното подобие на стадион.
Много сте ми интересни...Най-големия селянин,Кривия,по турски паспорт Ахмед,прави някакви изказвания...Мъри Синоптика си го знаем - тИренъ,вятъра,слънчевите изригвания,не можело на тоя тИрен "феърбитка"/цитирам това ново понятие/ и т.н.А за феновете,които се възмущават от терена,порутения стадион - вие май забравихте от къде тръгнахте,какъв беше вашия терен,вашия стадион,на какви терени играехте в "Б" и "В" група...Пази Боже,сляпо да прогледа,както е казал някой преди време.Ако не беше дошъл Ефендито с партийните пари,сигурно щяхте да сте по-зле от нас.А ако ни бяхте били днес,съм 100% сигурен,че нямаше и да ви дойде на ум за терен,стадион и т.н.
Така е! Пази Боже, сляпо да прогледне!!! Забравиха как терена им беше сборище на попови прасета и пчели. Забравиха, как си мажеха топките с лосион против изгаряне, фактор 50 +, щото иначе ей така, спонтанно си гръмваха. Но, въпреки всичко си остават шамандури. С тия турски алтъни, с тия платени медии, с тази корумпирана община и с този наш "президент", не успяха да ни ликвидират!!!! Некадърници.
За теренът. Откакто си тръгна оня Стойчо, едни от най-хубавите терени в А група стана на нищо!!!!!
Тате, как се пише любов?
kubik написа:za nas e toj religiq написа:kubik написа:За публиката,мерси като неградските. сами си признават,че 80% сега са диви селяни с криви глави и мякъщи с 100 диалекта селяндури
Това го пишат фенове на Ботев
Лично ли ти го писахме
не но мога да ти изкарам 20 цитата от днес
Сега визията ни е на едно ниво с Берое ,Нафта и прочие ,само бройката ни е останала,ма то тва е още по-жалко ,да видиш огромна маса хора дето за нищо не става!Другата болезнена истина е ,че се напълнихме с диви селяни!,не знам на какво се дължи ,но всяка крива мутра в този град и околията са накичени в жълто!Ясно е ,че буферите имат по-добро поколение ,ясно е, че нещата се сменят,но от хореография,пиро и подкрепа да осерем всичко не знам!Султраси ,ултраси, ташака е повсеместен!!!
Кривите муцки и бабите на село, винаги са били гаранция за жълта клубна принадлежност. Най-добрите ми авери са били жълти!!! Допреди години не се бях замислял изобщо, но почти всичките жълти имат роднини и корени в някое село!!!! Само в къща на канар можеш да чуеш все още: Честита баня!!!! Но, аз затова и съм спокоен. Има ли жълти фенове, няма проблем за Локо!!!
Тате, как се пише любов?
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Равният си беше логичен и заслужен, но ако някой можеше да спечели това беше Локомотив! Много безличен отбор на Ботев. Дори баща ми, който е техен фен щеше да заспи към края
Докато нашите ни предложиха повече тръпка и показаха много желание. Гърците са много хитри играчи. И двамата. Харесаха ми
Диего отново много добър и мотивиран. Крис Гади можеше да получи шанс по-рано. Аймен ми се нрави все повече. Няма много игрови качества, но подхожда със сърце. Другите не знам с какво да ги отлича. По-скоро няма с какво добро, защото Камбуров беше много слаб. Аласан също може много повече. Доста брак имаше в играта му...
По другите въпроси извън терена няма какво да кажа, защото ми се налага да гледам мача от не знам си колко километра разстояние, по телевизията
Поздравления за хореографията. Вкъщи се оцени и от хора, на които им все тая за футбола като цяло 

По другите въпроси извън терена няма какво да кажа, защото ми се налага да гледам мача от не знам си колко километра разстояние, по телевизията

- Irish stout
- Контакти:
Рядко слаб мач, което несъмнено до известна степен се дължи на убийствения вятър, който пречеше на пасовете по земя, да не говорим по въздуха. Ние бяхме по-близо до победата, отколкото противника. Те трябва да са доволни от спечелената точка, а ние трябва да съжаляваме, че не спечелихме мача. Цял мач нямаха точен удар в нашата врата. Това и при мачове, в които сме ги мачкали, не се е получавало, все са се отчитали. Вчера бяха трагични. Докато ние се възползвахме от вятъра първото полувреме, те дори и това не успяха. Синът на вятъра все пак е наш играч, така че до известна степен има обяснение за това.
И другата страна много-много да не се оплаква от терена, щото във вчерашния мач, както каза Станков, на добър терен щяхме да ги бием.
И другата страна много-много да не се оплаква от терена, щото във вчерашния мач, както каза Станков, на добър терен щяхме да ги бием.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Мъри е най-смешния треньор в България. Див подуенски инфантил. Вчера Локо изтърва да пререже крилцата на тоя измислен герой, на който всъщност въобще не му пука за отбора, който води, нито пък за привържениците. Вълнуват го само кинтите на Цецоу, вицовете на Кривака и перчема на Цанко Цветанов. Мечтата му всички знаем каква е. Нямам търпение да се завърне в Подуене и тотално да забатачи юбилярите. Жалко, че Цецоу му е заложил голяма неустойка. Вместо да му бие шут в гъза веднага след провала срещу немския парцалив Щутгарт, който бе приемлив залък за пловдивския богат отбор, но не и за уменията, смелостта на инфантила.
- El Grande Capitan
Кировец написа:Вместо да му бие шут в гъза веднага след провала срещу немския парцалив Щутгарт, който бе приемлив залък за пловдивския богат отбор, но не и за уменията, смелостта на инфантила.
В момента фокуса на Цв.Василев пък и на Ботев като цяло,ама ИЗОБЩО не е нито в селекцията,нито в класирането,нито в представянето на отбора.
На това ще му дойде време след Април 2015, дотогава-квото дойде....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
El Grande Capitan написа:Кировец написа:Вместо да му бие шут в гъза веднага след провала срещу немския парцалив Щутгарт, който бе приемлив залък за пловдивския богат отбор, но не и за уменията, смелостта на инфантила.
В момента фокуса на Цв.Василев пък и на Ботев като цяло,ама ИЗОБЩО не е нито в селекцията,нито в класирането,нито в представянето на отбора.
На това ще му дойде време след Април 2015, дотогава-квото дойде....
Това ли трябва да оправфае подуенския инфантил? Ако е така защо взима маса пари и защо не го пуснаха у дома в Подуене? Не виждам никаква логика. Защо пръснахте пари за заплати на чужденци?
И ако мнението ти е за МОМЕНТА ще ти припомня, че мачовете и приказката срещу немците бе преди 4 месеца, а тогава летяхте. Бяхте 1.
- El Grande Capitan
Кировец написа:Това ли трябва да оправфае подуенския инфантил? Ако е така защо взима маса пари и защо не го пуснаха у дома в Подуене? Не виждам никаква логика. Защо пръснахте пари за заплати на чужденци?
И ако мнението ти е за МОМЕНТА ще ти припомня, че мачовете и приказката срещу немците бе преди 4 месеца, а тогава летяхте. Бяхте 1.
Това,което се опитвам да ти кажа е, че в момента в който Мъри престане да се вписва в цялостната концепция на Цв.Василев (който може да е всичко друго но не и глупав), ще си замине скоропостижно, просто явно още не е дошъл момента за това...
А заплатите при нас,дори тези на чужденците са значително по-ниски отколкото при вас,Левски или Лудогорец...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".