Всичко за подготовката на Локомотив в Испания
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Boksiorcheto
Re: 05.02. 12:30 Локомотив Пловдив - Кубан Краснодар прогнози
Добре ся може ли такава простотия? В контроли да дават жълти картони за протест..... развалиха мача тъпите съдии....
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Boksiorcheto
Тази контрола за сега се развива ужасно за нас! Контузиха Крачуна....
Тея са доста груби май...принудителна смяна на Крачунов,преди това дуспа не са ни дали
Сега,ако почнат и да лежат и ще ги призная за истински канарчета 

според тикера на Кубан, Локомотив играе много грубо 

red_guy написа:според тикера на Кубан, Локомотив играе много грубо
Всеки си гледа от неговата камбанария.Явно съдията е изпуснал мача.И като следя испанското първенство спокойно мога да кажа че там съдиите са по-слаби дори и от нашите.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
batbozho написа:red_guy написа:според тикера на Кубан, Локомотив играе много грубо
Всеки си гледа от неговата камбанария.Явно съдията е изпуснал мача.И като следя испанското първенство спокойно мога да кажа че там съдиите са по-слаби дори и от нашите.
И червен картон за Данчо,без право на смяна...с десет човека останахме...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ще мажем в първенството!
Супер подготовка направихме!
Аз съм доволен! Резултатите не са важни!
Важното е на тази подготовка момчетата да се подготвени за старта на първенството - кондиционно, игрово и психически!
Всеки един футболист, който носи емблемата на Локомотив на гърдите си трябва да знае и вече да е осъзнал, че в Локомотив всеки мач се играе за победа! Който не може да свикне с тази мисъл да си стяга сака и откъдето е дошъл! Ние сме Локомотив от Пловдив, а не някой аматьорски отбор!Играем с далеч по-класни съперници от нас за да се товари психиката на момчета и да се работи върху тяхния манталитет.Всички знаем на "Лаута", кои отбори ще гостуват, така че трябва да сме перфектно подготвени!
За потенциала на отбора става ясно от думите на Коко Динев и звездата на Зенит Дани, който бе закупен за 30 млн.евро!
Та португалеца в едно интервю заяви,че Локомотив Пловдив е създал повече голови положения при това чисти от повечето отбори от висшата лига в Русия срещу тях!
Какво ме интересува мен мнението на аматьорите от ботев...те просто искат да бъдат като нас!
Супер подготовка направихме!
Аз съм доволен! Резултатите не са важни!
Важното е на тази подготовка момчетата да се подготвени за старта на първенството - кондиционно, игрово и психически!
Всеки един футболист, който носи емблемата на Локомотив на гърдите си трябва да знае и вече да е осъзнал, че в Локомотив всеки мач се играе за победа! Който не може да свикне с тази мисъл да си стяга сака и откъдето е дошъл! Ние сме Локомотив от Пловдив, а не някой аматьорски отбор!Играем с далеч по-класни съперници от нас за да се товари психиката на момчета и да се работи върху тяхния манталитет.Всички знаем на "Лаута", кои отбори ще гостуват, така че трябва да сме перфектно подготвени!
За потенциала на отбора става ясно от думите на Коко Динев и звездата на Зенит Дани, който бе закупен за 30 млн.евро!
Та португалеца в едно интервю заяви,че Локомотив Пловдив е създал повече голови положения при това чисти от повечето отбори от висшата лига в Русия срещу тях!
Какво ме интересува мен мнението на аматьорите от ботев...те просто искат да бъдат като нас!

- Boksiorcheto
И аз това казах. Не беше нужно съдията да не дава право Данчо да се смени... само прецака контролата. Ходи сега да ги биеш тия руснаци с човек по - малко и да те ритат, като кон...

Спортингбет го разкараха.
- Boksiorcheto
Айде още един осакатиха тия руснаци...