Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: БФС: Карвальо е футболист на Левски

Мнениеот stoyankd » 31 мар 2011 14:28

Ако някой може да ми каже един футболист, разтрогнал по този начин, да му напише името. Ако имаш договор и не ти плащат, разтрогваш в трансферния период, до следващия трансферен период се уреждат плащанията-иначе санкция. Но така разтрогнат договор, извън трансферния период, да подпишеш нов договор пак извън трансферния период-за първи път чувам. Ако някой знае- да напише този футболист така наприви, с име.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 31 мар 2011 14:29

Страх ги е, брат, повярвай ми - страх ги е!
Страх ги е щото имаме ръководство, отбор и фенове!
Ние не сме някое новоизлюпено футболно чудо, като "Лудогорец", а клуб с история, традиции и успехи!
Ако стане така, че някой софийски гранд не вземе да се класила за европейските турнири да знаете, че краят на света е дошъл! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 мар 2011 14:30

от Ванко_Ултраса на 31 Мар 2011 14:16

Истината е, че шопите ги тресе страх от един силен Локомотив!
Нали знаете какви мачове предстоят да се играят - и четирите софийски отбора идват у дома на "Лаута".
Разбраха, че имаме проблем с отбелязването на голове и веднага взеха мерки.Сега ще лъжат и отлагат всякакво движение по
случая с Карвальо.Това и на нас ни е ясно. Дано от цялата тази мръсотия идваща от червено-синята мафия в БФС нашите се озлобят и амбицират още повече, и като дойдат на "Лаута" да ги размажем

Не зная какво общо има ЦСКА със случая,та ни плюеш.Още преди това писах по повод сагата,че бъдещето ще покаже.И то показа.Агент Тара бе сигурен,че ще продаде Дембеле за много пари и се бе подготвил за негов заместник.Когато видя,че на запад не им трябват пияници,започна да дава на заден ход.Но благодарение на адекватните дайствия на ръководството ви и запознаването на УЕФА със случая,тоя път не му върза.Абсолютно съм сигурен,че ако случая бе оставен за разглеждане само в БФС,щеше да се получи врътката.Сега остава да се разбере какво ще се прави по нататък.Оказва се,че Карвальо имал договор със сините,който е прекъснат еднократно поради неизплащане на заплати,но няма право да играе за Локото,преди в БФС да се произнесе по случая.Оказа се и че за пореден път бая ви Ганя,барабар с Гонзо излъгаха като цигани!Егати ташака!Съдете ги до дупка да си платят за всички дяволъци!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 31 мар 2011 14:30

Абе вие откъде сте толкова сигурни, че ФИФА е дала право на Карвальо да преговаря с Локо Пд? Видяхте ли го това черно на бяло? И после, нали от Левски твърдят, че нямат договор с Карвальо? Значи те са прецаканите в момента и най-вече Батков, щото ще трябва да плаща 350 000 евро.
Последна промяна от dodo7271 на 31 мар 2011 14:32, променено общо 1 път.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 31 мар 2011 14:30

stoyankd написа:Ако някой може да ми каже един футболист, разтрогнал по този начин, да му напише името. Ако имаш договор и не ти плащат, разтрогваш в трансферния период, до следващия трансферен период се уреждат плащанията-иначе санкция. Но така разтрогнат договор, извън трансферния период, да подпишеш нов договор пак извън трансферния период-за първи път чувам. Ако някой знае- да напише този футболист така наприви, с име.

Нали договор нямаше? ;) Или ти е къса паметта за думичките на синьото плямпало Гонзо?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 31 мар 2011 14:31

Глупости на търкалета. Карвальо преговаря след изрично разрешение от ФИФА. И правилото за преговори си е пак на ФИФА. Някой правилно се изрази по-горе. Царя дава, пъдаря не дава. :?

Обясни тогава защо от БФС не дават картотека???

В момента всички правим само догадки, докато не излезе официалното решение на ФИФА по въпроса ще се дръгнем само като селски падари.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 31 мар 2011 14:32

stoyankd написа:Ако някой може да ми каже един футболист, разтрогнал по този начин, да му напише името. Ако имаш договор и не ти плащат, разтрогваш в трансферния период, до следващия трансферен период се уреждат плащанията-иначе санкция. Но така разтрогнат договор, извън трансферния период, да подпишеш нов договор пак извън трансферния период-за първи път чувам. Ако някой знае- да напише този футболист така наприви, с име.

Може да се разтрогне на всеки арбитраж, няма нужда от прозорец. След това играчът става свободен агент и прозорец не му е нужен, за да подпише с друг клуб (справка- Димитър Телкийски от Русия в Левски). Такива случаи обаче (по вина на клуба) по принцип няма, защото в такъв случай се блокират трансфери. Извън прозореца последно разтрона Минев от ЦСКА, но по взаимно съгласие. По вина на клуба също може, но обикновено се догварят играчите и даденият клуб.

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 31 мар 2011 14:32

child in time написа:След месеците на мълчание БФС (к) си отвори устата и избълва поредната помия върху Българския футбол и в частност върху Локомотив Пловдив!
Къде бяха мислителите в БФС ( К) когато се вихреше скандала Карвальо в началото на годината?
Мълчаха като риби за да е щастлив на Синия им шеф Борислав Михаилов!
До кога така господа скапаняци и смешници?
Докога ще се подигравате с целия БГ футбол?
Всички трябва да бъдете изритани от там до ЕДИН!
Определено трябва да има плакати за да изразим мнението си на мача със Славия!
Стига подигравки стига смрад! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

И аз питам същото.Много ми се иска да се вземе интервю от г-н Михайлов.Да го видим какво ще каже по въпроса.
За плакатите и аз мисля,че трябва да излезем с някаква позиция.Стига вече са се подигравали с българския футбол

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 31 мар 2011 14:34

dodo7271 написа:Абе вие откъде сте толкова сигурни, че ФИФА е дала право на Карвальо да преговаря с Локо Пд? Видяхте ли го това черно на бяло? И после, нали от Левски твърдят, че нямат договор с Карвальо? Значи те са прецаканите в момента и най-вече Батков, щото ще трябва да плаща 350 000 евро.

Не рьководството ни льже,за да ни накажат :lol: Истината е че много се уплашиха всички,ама ние пак ще ви шибаме,запомнете го :!: :!: :!:

ismail isa
Контакти:

Мнениеот ismail isa » 31 мар 2011 14:35

Намирисва ми, че това ще е първото спечелено дело на първокурсника по право Градев :lol:

Върни се в “Локо Пловдив”