04.11.2012 - Дербито на Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот demy27 » 04 ное 2012 22:36

motoem930 написа:олеле майко , как не те е срам да го напишеш това . Аз видях такъв стадион миналата седмица , а ти кога последно го видя вашия да пее като едно цяло преди този мач. очаквам адекватен отговор подплатен с някакво видео доказателство. МОЛЯ ТЕ
P.S. Бяха много повече от 4 свободни места "бричед"

Хайде стига с тези доказателства. Знаеш ли колко ми пука, какво си видял, чул или правил. Ти мач ли си гледал или си броил празни места по трибуните. Престани да си търсиш внимание.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 04 ное 2012 22:41

motoem930 написа:
stioks написа:олеле майко , как не те е срам да го напишеш това . Аз видях такъв стадион миналата седмица , а ти кога последно го видя вашия да пее като едно цяло преди този мач. очаквам адекватен отговор подплатен с някакво видео доказателство. МОЛЯ ТЕ

как пък само ти го видя миналата седмица бе хаха барабар Петко с мъжете, да не останете случайно по-назад. Пей си на два гласа както днес и се радвай на живота хахаха Отговарям ти на въпроса веднага: днес го видях и съм много щастлив от това. Съмнявам се обаче, че ти ще видиш нещо подобно в следващите 100 години. Къде е разгрома, къде е знамето? (отг: на поляната :mrgreen:) Айде в клетката, забранявам ти да говориш до следващото дерби.

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 04 ное 2012 22:55

demy27 написа:
motoem930 написа:олеле майко , как не те е срам да го напишеш това . Аз видях такъв стадион миналата седмица , а ти кога последно го видя вашия да пее като едно цяло преди този мач. очаквам адекватен отговор подплатен с някакво видео доказателство. МОЛЯ ТЕ

Хайде стига с тези доказателства. Знаеш ли колко ми пука, какво си видял, чул или правил. Ти мач ли си гледал или си броил празни места по трибуните. Престани да си търсиш внимание.

чакай малко бе , ти ме питаш аз ти отговарям , а щом си ме питал явно ти пука какво съм чул , видял или правил. ЧАКАМ ВИДЕО "смешко"
между другото докато имаше тъч за нашите видях и преброих свободните места .
внимание не търся от никого още по малко от зомбирани фенове. Просто ме попита кога ще видя цял стадион който да пее като едно и аз ти отговорих
Вие сте тези които търсят внимание с изказвания от рода на : убихме жАлтите по трибуните и на терена , въпреки че сте убедени в обратното

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 ное 2012 23:02

motoem930 написа:между другото докато имаше тъч за нашите видях и преброих свободните места .

:lol: Колко преброи ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Re: 04.11.2012 - Дербито на Пловдив

Мнениеот kubik » 04 ное 2012 23:03

Иван Цветков: "Локото са големи, никога няма да ги стигнем" :)

п.п. Курдов най-радостен от всички .Оттеглям недоволството си към него :mrgreen:

Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 04 ное 2012 23:03

motoem930 написа:
demy27 написа:чакай малко бе , ти ме питаш аз ти отговарям , а щом си ме питал явно ти пука какво съм чул , видял или правил. ЧАКАМ ВИДЕО "смешко"
между другото докато имаше тъч за нашите видях и преброих свободните места .
внимание не търся от никого още по малко от зомбирани фенове. Просто ме попита кога ще видя цял стадион който да пее като едно и аз ти отговорих
Вие сте тези които търсят внимание с изказвания от рода на : убихме жАлтите по трибуните и на терена , въпреки че сте убедени в обратното

шшшшшшшшшшшшттттттттт казахххх! До другото дерби не искам да си отваряш човката. Ще се видим на следващия разгром хахаха

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 ное 2012 23:19

И кво да не пее целия стадион цял мач .Избухване 2-3 .Отделно в по голямата част нищо не се разбира какво пеееееееееете ,нищо не се разбира ! Все едно са събрали 12 хиляди от различни държави и всеки си пеее на собствения езика :mrgreen:

днеска бяхте смазани на трибуните .дано сте си записвали как се подкрепя отбор. На Кънчова поляни ще ви изпитаме :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 04 ное 2012 23:30

Модератор ЛокоПД написа:
motoem930 написа:между другото докато имаше тъч за нашите видях и преброих свободните места .

самия факт , че съм преброил е срамен за вас. така , че не си много хитър с коментара си КЪЦИ

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 ное 2012 23:37

motoem930 написа:
Модератор ЛокоПД написа:

самия факт , че съм преброил е срамен за вас. така , че не си много хитър с коментара си КЪЦИ

:lol: Не мисля така.Ваши хора бяха "пробили" на "кастинга" и си бяха взели билети,ама постояха малко и си тръгнаха... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 04 ное 2012 23:41

Само да допълня, че жълтите разбира се бяха "моралните победители" днес :mrgreen: Да им е честито и да бъдат такива още 100 години!

Върни се в “Локо Пловдив”