Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

stg333
Контакти:

Re: БФС: Карвальо е футболист на Левски

Мнениеот stg333 » 31 мар 2011 14:06

знам само едно прекратяването е станало по метода на Градев, знаете че тоя не е направил нито едно нещо както трябва, така че вероятно някакъв документ пречи. Освен това се чака становище от УЕФА както знаете. БФС са проста пощенска кутия, отваря се ръковдството там пише че трябва това и това и това и те действат що толкова много ги надценявате не знам.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 мар 2011 14:09

Браво Боби, браво Михайлов. Така работи оглавяваната от теб футболна организация, че нямам думи. Да се готви УЕФА.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 31 мар 2011 14:16

Истината е, че шопите ги тресе страх от един силен Локомотив!
Нали знаете какви мачове предстоят да се играят - и четирите софийски отбора идват у дома на "Лаута".
Разбраха, че имаме проблем с отбелязването на голове и веднага взеха мерки.Сега ще лъжат и отлагат всякакво движение по
случая с Карвальо.Това и на нас ни е ясно. Дано от цялата тази мръсотия идваща от червено-синята мафия в БФС нашите се озлобят и амбицират още повече, и като дойдат на "Лаута" да ги размажем.Това, което не може да ни убие би трябвало да ни направи още по-силни! Айде, момчета - трудностите ни сплотяват! Още тази Събота ще ударим всички заедно - ръководство, отбор и фенове, като един юмрук.Пръв да опита силата на сплотен Локомотив ще има "старата госпожа" от столицата - "Славия"! :mrgreen:

Айде в Събота пловдивчани да напълним "Лаута"!

Напред Мой Локомотивь! :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 31 мар 2011 14:19

Модератор ЛокоПД написа:
POPCORN написа:Като е на Левски що е в Локо и сега ще бъдат ли наказани?

Кои да бъдат наказани ?

Ако Карвалио има договор с Левски нказаният отбор трябва да бъде Локо, защото според правилата на УЕФА не може футболист с договор с един клуб да отиде да преговаря с втори клуб.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 мар 2011 14:20

Смешна история !!!
Поредната просотия на БФС ,царя (УЕФА) дава падаря (БФС) не дава и се пъне.Ми прекарали са се подуенци и сега БФС гледа да им почисти лайната.Инетерсното в случая е защо мълчаха и не вземаха страна толкова време при пожение че явно при тях има нещо черно на бяло относно статута на Базил .Истината поне за мен е там че от БФС знаят че УЕФА ще присъди Карвальо на подуенци, а след като той едностранно разтрогна договора си ще трябва да платят трансферната сума комисиони и заплати на Локо ,Мадам Ба и Базил.И за да не останат с пръст в уста след като се разплатят кадето трябва БФС им пази поне футболиста та да не са много ватре.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 31 мар 2011 14:20

child in time написа:
1926 написа:
child in time написа:И какво правим сега скъпи ми Левски? :)
:) :)

Пърпъл какво те грее Левски. :) На нас ни трябва повече! :|

Имам в предвид кой сега ще плаща масрафа? Синия вожд Гонзо нали голям го вадеше че не е техен футболист!?!
А че на нас ни трябва така е! И ще го имаме !

Айде сега. Не си знаем стоката ли? :) Гонзо си беше прекрасен футболист и ми пълнише душата докато играеше при нас но умствения му багаж не е от най-големите. ;)

Ванко не знам така наречените шопи дали ги тресе толкова страха. Но знам че това си е заплетен случай и виновникът за това е само един. И този виновник е наш юноша. Няма смисъл за всяко нещо да се винят "шопите". ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 мар 2011 14:23

Ванко не знам така наречените шопи дали ги тресе толкова страха. Но знам че това си е заплетен случай и виновникът за това е само един. И този виновник е наш юноша. Няма смисъл за всяко нещо да се винят "шопите". ;)

Точно!Това са си отношения между Локо и Левски..какво общо има ЦСКа . Славия и Локо СФ!Не виждам никаква вина да имат!Може да се сърдите само на Левски
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 31 мар 2011 14:24

george_speed75 написа:
Модератор ЛокоПД написа:
POPCORN написа:Като е на Левски що е в Локо и сега ще бъдат ли наказани?

Кои да бъдат наказани ?

Ако Карвалио има договор с Левски нказаният отбор трябва да бъде Локо, защото според правилата на УЕФА не може футболист с договор с един клуб да отиде да преговаря с втори клуб.

Глупости на търкалета. Карвальо преговаря след изрично разрешение от ФИФА. И правилото за преговори си е пак на ФИФА. Някой правилно се изрази по-горе. Царя дава, пъдаря не дава. :?

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 31 мар 2011 14:24

bakalina написа:SEGA ДА ГО ВИДЯ ПЛЕШИЧ КАК СЕ ВЗИМА ЛИЦЕНЗ :lol: щото днес е последен ден трябва одавна да му е платено на карвальо и на коко :twisted:

Грешка, мацко. Първият транш се изплаща през август. Георги Градев, който е адвокат на Карвальо го каза.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 31 мар 2011 14:25

След месеците на мълчание БФС (к) си отвори устата и избълва поредната помия върху Българския футбол и в частност върху Локомотив Пловдив!
Къде бяха мислителите в БФС ( К) когато се вихреше скандала Карвальо в началото на годината?
Мълчаха като риби за да е щастлив на Синия им шеф Борислав Михаилов!
До кога така господа скапаняци и смешници?
Докога ще се подигравате с целия БГ футбол?
Всички трябва да бъдете изритани от там до ЕДИН!
Определено трябва да има плакати за да изразим мнението си на мача със Славия!
Стига подигравки стига смрад! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Локо Пловдив”