Локомотив Пловдив-Левски София

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

мили

Re: Локомотив Пловдив-Левски София

Мнениеот мили » 03 май 2013 13:28

Пловдив1926 написа:Жълти нефелници, само глупак може да говори за продажби в тоя мач и атрофиралите ви мозъчета. Наще не могат да играят футбол. Това е тъжната истина. Славия, Ботев Враца ни направиха на нищо, продажби срещу Левски. Смешни бяхте, жалки станахте с комплексарщината си.

Не съм жълт, живея на стотици километри от Пловдив. Двата Пловдивски отбора ми бяха симпатични (от 50 години). За съжаление Локо ми излезе от сърцето, след вчерашната продажба. Ето как се губят фенове. Продадоха не само Локото, а гр.Пловдив.
Не могат да играят, нали? А как можеха в Разград? Почти бяха направили равния и грабнали "лъвския пай". Не можаха, но вчера си го прибраха, много лесно. Едно "лягане" и "лъвския пай" в джоба.
Нека да се хвърлят като лъвове, но срещу всички, а не избирателно. Харесва ми, когато се хвърлят.
Легнахте на левски, защо ще се хвърлите срещу съгражданите си? Ами, защото някой може пак да ви плати..., за третото място.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 03 май 2013 14:17

Голяма пародия. Фенове на Ботев скачат в подкрепа на Локо-то :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не е истина :lol: :lol: :lol:
Като ви разправят, че не сте никакви фенове, а най-обикновени анти-левскари се дурлите. :)
...

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 май 2013 14:47

Генов щом още ни си е подал оставка и Бонев не му е иска,работата е ясно,правят си някакви далаверки двамата.

Къде е фенклуба се пита във въпрос и защо оставя тези двамата да си разиграват коня и да петнят името на Локомотив Пловдив.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Борбата за титлата!

Мнениеот saffron » 03 май 2013 15:49

venelin1984 написа:За пореден път съдийска подкрепа в полза на Левски , докога питам аз.Всички клубове вече изреваха от съдийските намеси в полза на Левски.И днес леко технично ,пак се помогна на лефски уж-неволно.На цяла България вече им писна от тая корупция.1,2,3 мач да беше да кажеш случайно е , но то вече 5 -ти мач(С ЦСКА мача нямам претенции за съдийството)Всички грешки в полза на един отбор -това вече не е случайно!!!!!!!!!!

Последно "Левски" или "лефски" ?

Успех на "истинските майни" на 8-ми !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 03 май 2013 22:22

Сега ми е жал за "Миньор". Съвсем скоро и тях ще ги обвинят в надупване.
И като си говорим за Сараево, може да се позамислим, че има още 3 квоти за евротурнирите, които "Левски" няма как да използва всичките. И като си приказваме за разкрития, защо не разкриете ежегодните евроуспехи на въпросните 3 останали евроучастника, че нещо не се сещам?
Докато на българина все някой друг му е виновен и простотията е все така повсеместна, успехи (не само във футбола) не виждам как ще дойдат.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 май 2013 22:56

Вижте, момчета истината е следната - Марешки може да е много богат човек, но дава малко пари за футбол!
Искаме трибуна нали? Е откъде да дойде тази трибуна, ако не от продажби и тото залозите, които правят "светата троица".
Тези пари за трибуната да не си помислихте, че Веско ще ги извади от джоба? Може и да даде някакви лични пари, но мачове като Ботев Вр, ЦСКА, Левски и т.н. са точно за тази цел.
И после ще иска да напишем името му на трибуната...аз съм съгласен, но и да напишем мачовете, с които я е платил тази трибуна.
Такива, като Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев и Цецо Василев са единици.Просто тези клубове са ударили джакпота с такива хора.
За жалост ние не можахме да случим на собственик.
Цецо чули ли сте го по-телевизии, радиа, вестници да плямпа като "титаните"...дава си пари човека, назначил си е точните хора и си работи тихомълком.
С такива бедни президенти е така - продажби, тото и т.н.
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 май 2013 04:12

Ванко_Ултраса написа:Вижте, момчета истината е следната - Марешки може да е много богат човек, но дава малко пари за футбол!
Искаме трибуна нали? Е откъде да дойде тази трибуна, ако не от продажби и тото залозите, които правят "светата троица".
Тези пари за трибуната да не си помислихте, че Веско ще ги извади от джоба? Може и да даде някакви лични пари, но мачове като Ботев Вр, ЦСКА, Левски и т.н. са точно за тази цел.
И после ще иска да напишем името му на трибуната...аз съм съгласен, но и да напишем мачовете, с които я е платил тази трибуна.
Такива, като Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев и Цецо Василев са единици.Просто тези клубове са ударили джакпота с такива хора.
Цецо чули ли сте го по-телевизии, радиа, вестници да плямпа като "титаните"...дава си пари човека, назначил си е точните хора и си работи тихомълком.

Имаме некадърен треньор и некадърен спортен директор.
Марешки изобщо не му пука или му пука дотолкова колкото да се легитимира пред обществото с Локомотив Пловдив и да придобие известност за изборите.мачове ще продава :mrgreen:
Сега срещу неградските като заиграем по същия начин, както срещу отборите които си изброил,пак ли сме продали мача :?

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 04 май 2013 09:38

Ванко_Ултраса написа:Вижте, момчета истината е следната - Марешки може да е много богат човек, но дава малко пари за футбол!

Точно Марешки, който не разбира от футбол и не дава пари за футбол направи смешни изброените президенти дето дават много пари. Показа им как с бюджет в пъти по-малък можеш да си напълно равностоен с тях. И не случайно Литекс вече не наливат безразборно пари, от Лудогорец заявиха че и те ще следват този пример. А онези, които ще вземат най-скъпите бронзови медали, при тях нещата са толкова гнили, че никога нищо няма да постигнат. На мен лично моделът който наложи Марешки ми харесва и се надявам Локомотив да върви по този път. Проблемите в момента са спада в играта и липсата на мотивация. Това може да се оправи с един нов треньор, но така и така доиграваме шампионата, това може и да стане чак през лятото.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 май 2013 13:51

demy27 написа:

Точно Марешки, който не разбира от футбол и не дава пари за футбол направи смешни изброените президенти дето дават много пари. Показа им как с бюджет в пъти по-малък можеш да си напълно равностоен с тях. И не случайно Литекс вече не наливат безразборно пари, от Лудогорец заявиха че и те ще следват този пример. А онези, които ще вземат най-скъпите бронзови медали, при тях нещата са толкова гнили, че никога нищо няма да постигнат. На мен лично моделът който наложи Марешки ми харесва и се надявам Локомотив да върви по този път. Проблемите в момента са спада в играта и липсата на мотивация. Това може да се оправи с един нов треньор, но така и така доиграваме шампионата, това може и да стане чак през лятото.

С Марешки начело,никога няма да прокопсаме и да направим нещо значимо.Не,че не иска,доверява се на грешните хора.И 50 млн. да дава на сезон ,до като пиявици като Бонев заемат ръководни постове и си имат отбора за бащиния,нищо добро не ни чака.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 04 май 2013 13:52

Kubik срещу жълтите и с децата да излезнем, не можем да играем по същия начин.
Дано аз да греша!
demy27, да взимат Илиан Илиев и това е, а до края да ни води "Бащата".
Макар, че Генов дали е виновен толкова?! Той просто ще опере пешкира, и ще се превърне в изкупителната жертва...бушонче, брат.
Всички много добре знаем къде е проблема при нас...лошото е, че нищо не можем да направим.
Христо Бонев е национална легенда, как да тръгнем срещу него?!
И кво да направим...да вземем да го бием ли? Това да не е Марин Бакалов от Долни Воден или алкохолизираната жълта легенда Чико.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”