Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

локо до живот
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот локо до живот » 23 юли 2012 22:33

Los Che написа:
drughi написа:Благодарм ти Коко, за всичко което правиш за Локомотив !

fire написа:За пореден път господин Динев доказва,че е изключително умен и интелигентен Човек! Повече от щастлив съм,че на чело на любимия ни клуб е именно той! Убеден съм,че всичко,което казва Коко ще се случи и единствения елитен клуб в града ни ще е обект на завист от много други клубове и фенове,докъто Коко Динев е в Локомотив Пловдив! Няма смисъл да коментирам в детайли изказването му,защото той достатъчно красноречиво и изчерпателно е казал всичко! Успех на страхотния ни президент и нека всички черно-бели привърженици да го радваме и подкрепяме така,както ни радва той,защото го заслужава!!!!!

kubik написа:Не съм си и мечтал,че ще имаме такъв президент като Коко Динев :)

какво искаш да покажеш?

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 23 юли 2012 22:34

hetfield написа:Абе и ние слушахме другата седмица,по-другата,айде другата.........Бутилка Джак за всеки първи оптимист,че до нова година ще има нов инвеститор.

Вие бяхте на въртелешката 10 години...иначе споко..казах ти няколко дни и всички ще знаем името на новата собственичка :)

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 23 юли 2012 22:36

svobodni написа:Вие бяхте на въртелешката 10 години...иначе споко..казах ти няколко дни и всички ще знаем името на новата собственичка :)

галка се връща? :mrgreen: :mrgreen:

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 23 юли 2012 22:36

deepblue написа:
svobodni написа:Вие бяхте на въртелешката 10 години...иначе споко..казах ти няколко дни и всички ще знаем името на новата собственичка :)

галка се връща? :mrgreen: :mrgreen:

Тази е мъж.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 юли 2012 22:39

Сериозен съм първия който ми приеме облога има бутилка Джак и обратно към мен.Тя той все ми е тая,ако е тя дано в Перник я одобрят иначе не Ви трябва.Коефициент имате нов собственик бутилка,нямате бутилка ,ту имате ту нямате 2 бутилки и си ги изпиваме в 11 кръг.И без тва ще е скучен ден

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 23 юли 2012 22:41

hetfield написа:Сериозен съм първия който ми приеме облога има бутилка Джак и обратно към мен.Тя той все ми е тая,ако е тя дано в Перник я одобрят иначе не Ви трябва.Коефициент имате нов собственик бутилка,нямате бутилка ,ту имате ту нямате 2 бутилки и си ги изпиваме в 11 кръг.И без тва ще е скучен ден

На бас че до 11 кръг ще имаме нов собственик?

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 23 юли 2012 22:42

hetfield написа:Сериозен съм първия който ми приеме облога има бутилка Джак и обратно към мен.Тя той все ми е тая,ако е тя дано в Перник я одобрят иначе не Ви трябва.Коефициент имате нов собственик бутилка,нямате бутилка ,ту имате ту нямате 2 бутилки и си ги изпиваме в 11 кръг.И без тва ще е скучен ден

Я пак повтори какъв предлагаш да е облогът, че нещо не ти се разбира много, много.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 юли 2012 22:42

Искам дерби в 11 кръг! Правете, струвайте, да си намерите чичко-паричко, че ... :twisted:
Последна промяна от Pupper_ на 23 юли 2012 23:06, променено общо 1 път.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 юли 2012 22:45

свободни го определи в някви рамки.Ако до нова година нямате инвеститор печеля,ако не губя.А иначе ако Ви няма до 11 кръг една от мен една от Вас и оправдаваме празния ден.Всички искаме дерби.Свободни ти си първи имаме облог.ок?
знам,че дербито е ноември.просто измислих х-са ако няма мач.а иначе другото за 1 2 си е облог
Последна промяна от hetfield на 23 юли 2012 22:48, променено общо 1 път.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 23 юли 2012 22:47

hetfield написа:свободни го определи в някви рамки.Ако до нова година нямате инвеститор печеля,ако не губя.А иначе ако Ви няма до 11 кръг една от мен една от Вас и оправдаваме празния ден.Всички искаме дерби.Свободни ти си първи имаме облог.ок?

Да, разбира се ето хванахме се.ОК!

Върни се в “Локо Пловдив”