Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

James Beattie

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Мнениеот James Beattie » 08 дек 2013 18:30

drums написа:Много обичам как ревете след всеки мач като не се победили терена,времето,космоса и какво ли не цял живот морални победители смешни сте

Аз не съм нито от Локо, нито от Ботев, ама ... няма как да не ми направи впечатление окаяният терен. Дори медиите го оприличават на "нива" в заглавията.
Иначе, хубава хореография в началото на мача ;)

theprideofplovdiv написа:Не е проблем...20 години нямате победа на Лаута :mrgreen: :mrgreen: Иначе агитката на Ботев можеше и да не идва, така или иначе не се чуваха.Хубаво е,че не е имало турски сериали по това време,в което се игра мача,че не виждам как ще запълнят клетката,нали трябва да гледат Инджи дали е обърснала мустаците на Али...

Какви са тези Инджи-та и Али-та ? Не съм и чувал за тях. Личи си кой ги гледа :P

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 08 дек 2013 18:32

Слаб мач, кофти време, лек домакински превес, но без много положения. Според мен закономерно реми и то без голове. На папагалите нещо много им порасна работата. До онзи ден нямаха топла вода на поляната, сега вече с прИтенции кой какъв му е терена. За другия мач ще го направим като на Бристол Роувърс с 10 % наклон, само да му е криво на Неправия и на Синоптика. Аз съм сигурен, че и на килим да беше мача, щеше да има оправдания от рода на вятъра беше силен, слънцето ниско, а без Бесика може и течение да е ставало, хаха.

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 08 дек 2013 18:33

На големия отбор терена не му пречи така,че да не си търсят оправдание жълтите като не бият все друг им е виновен нали уж терена бил нива,а сега сме го поливали след малко ще пишат,че сме му слагали и тор смешна работа.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 дек 2013 18:35

soccerav написа:
El Grande Capitan написа:
James Beattie написа:Такъв терен, скоро не бях виждал в "А" група :shock: Ако завали дъжд ще стане като на Монтана мучурището.

To няма нужда да вали дъжд, те си го поливат сами.. :)

За какво по дяволите им е да го правят това? Не сте нито Барселона, нито Байерн...

Значи, ако не са Барселона или Байерн, давайте да играем направо на пръстта и каманаците :mrgreen: Нали уж си имало лицензионни комисии и глупости, а тогава как разрешават да се играе футбол от елитното първенство на такива чукари?

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 08 дек 2013 18:39

James Beattie написа:
soccerav написа:
James Beattie написа:Такъв терен, скоро не бях виждал в "А" група :shock: Ако завали дъжд ще стане като на Монтана мучурището.

За какво по дяволите им е да го правят това? Не сте нито Барселона, нито Байерн...

Значи, ако не са Барселона или Байерн, давайте да играем направо на пръстта и каманаците :mrgreen: Нали уж си имало лицензионни комисии и глупости, а тогава как разрешават да се играе футбол от елитното първенство на такива чукари?

Който може играе който не може си седи на село това е

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 08 дек 2013 18:39

James Beattie написа:
soccerav написа:

Това не съм го казал никъде.. Мисълта ми беше, че е тъпо да се оправдавате със терена, още повече да говорите, че някой нарочно го е поливал :mrgreen: Такива стадиони, че и по-зле е имало. Мисля, че ако се върнеш 2 години назад и си припомниш стадиона на Локо Сф, този на Черно море и най - вече в Монтана, ще говориш други работи, тъй като те определно бяха дооооста по-зле от настоящото състояние на нашия. За втория въпрос може да идеш да питаш бат Боби. 8-)
Последна промяна от soccerav на 08 дек 2013 18:40, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 дек 2013 18:39

stanley56 написа:
theprideofplovdiv написа:Не е проблем...20 години нямате победа на Лаута :mrgreen: :mrgreen: Иначе агитката на Ботев можеше и да не идва, така или иначе не се чуваха.Хубаво е,че не е имало турски сериали по това време,в което се игра мача,че не виждам как ще запълнят клетката,нали трябва да гледат Инджи дали е обърснала мустаците на Али...

Алоо, извънградски, на публиката на Ботев бяха отпуснати само 1300 билета, така че не виждам си се зарепчил. Друг е въпросът за какво ви е нова трибуна, след като на дерби не можете да си запълните порутеното подобие на стадион.

Много сте ми интересни...Най-големия селянин,Кривия,по турски паспорт Ахмед,прави някакви изказвания...Мъри Синоптика си го знаем - тИренъ,вятъра,слънчевите изригвания,не можело на тоя тИрен "феърбитка"/цитирам това ново понятие/ и т.н.А за феновете,които се възмущават от терена,порутения стадион - вие май забравихте от къде тръгнахте,какъв беше вашия терен,вашия стадион,на какви терени играехте в "Б" и "В" група...Пази Боже,сляпо да прогледа,както е казал някой преди време.Ако не беше дошъл Ефендито с партийните пари,сигурно щяхте да сте по-зле от нас.А ако ни бяхте били днес,съм 100% сигурен,че нямаше и да ви дойде на ум за терен,стадион и т.н.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 08 дек 2013 18:43

staria написа:Слаб мач, кофти време, лек домакински превес, но без много положения. Според мен закономерно реми и то без голове. На папагалите нещо много им порасна работата. До онзи ден нямаха топла вода на поляната, сега вече с прИтенции кой какъв му е терена. За другия мач ще го направим като на Бристол Роувърс с 10 % наклон, само да му е криво на Неправия и на Синоптика. Аз съм сигурен, че и на килим да беше мача, щеше да има оправдания от рода на вятъра беше силен, слънцето ниско, а без Бесика може и течение да е ставало, хаха.

Аз очаквах дори ако Ботев бият, Кривия като най-големия селянин да изръси нещо в стил "Димитър Пенев" :mrgreen:
Много е зле завалийката. Няма акъл да е на такъв пост. Може би дори Божинов умее да се изразява по-добре от тоя капут. :lol: :lol:
Последна промяна от soccerav на 08 дек 2013 18:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stanley56
Контакти:

Мнениеот stanley56 » 08 дек 2013 18:55

Модератор ЛокоПД написа:... вие май забравихте от къде тръгнахте,какъв беше вашия терен,вашия стадион,на какви терени играехте в "Б" и "В" група...

Не, не съм забравил и няма да го забравя! Би ли ми отговорил, защо след като не е валяло и след като два дни духаше силен вятър, как така теренът беше кален до степен да не става за футбол? Да не би поливната му система да се е повредила и да го е наводнила? И ако на вас ви е харесало това кюскане в калната нива, значи много ни се различават критериите за футбол.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 дек 2013 19:00

soccerav написа:
staria написа:Слаб мач, кофти време, лек домакински превес, но без много положения. Според мен закономерно реми и то без голове. На папагалите нещо много им порасна работата. До онзи ден нямаха топла вода на поляната, сега вече с прИтенции кой какъв му е терена. За другия мач ще го направим като на Бристол Роувърс с 10 % наклон, само да му е криво на Неправия и на Синоптика. Аз съм сигурен, че и на килим да беше мача, щеше да има оправдания от рода на вятъра беше силен, слънцето ниско, а без Бесика може и течение да е ставало, хаха.

Аз очаквах дори жълтите да бият, Кривия като най-големия селянин да изръси нещо в стил "Димитър Пенев" :mrgreen:
Много е зле завалийката. Няма акъл да е на такъв пост. Може би дори Божинов умее да се изразява по-добре от тоя капут. :lol: :lol:

Абе пичове , слезте на земята де ! Играем на ВАШИЯ стадион , пред ВАШАТА публика ! 3ти и 4ти сме , не сте последни че да считате точката за нещо велико ! И кво толкова се защитавате за тая картофена нива , колкото попречи на нас , толкова и на вас ! На вас като не ви пречеше терена що не бихте ? Тъпо е да оправдаваш и омаловажаваш нещо което беше очевадно за цяла България ! Друг е въпроса че подхода на двамата тренери към мача беше повече от страхлив ! Толкова слабо дерби аз не помня ! Кво значение кой какво казал след пародията днес ! Пък и нали мача уж беше купен :?

Върни се в “Локо Пловдив”