Литекс - Локомотив - 1:0

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Литекс - Локомотив - 1:0

Мнениеот Muscarin » 23 мар 2011 11:31

Ванко_Ултраса написа:Аааааа с големите знамена е друга бира майна!!!
Иска се още 4-5 такива знамена, за да могат да запълнят трибуната от единия, до другия край и фейсът ще добие вече завършен вид. ;)

Обаче жълтите пак ще ни откраднат модела...някой иска ли да се обзаложим? :)

Айде

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 мар 2011 11:39

Среща при полицията преди едно от дербитата:

Коце Славов - искаме да вкараме големите знамена 4 на 4 метра безопасни са, няма да има проблеми.
Шефа на охраната: Добре, ама ти гарантираш за тях, Божо вие такива знамена имате ли?
Божо: Мъъън ъъъъ мъъъ, ми да, ще направим и ние

Хахаха умряхме от смях после. Тогава им се появиха масата големи знамена, скалъпени на бързо, сега гледам пак копи-пейст почнали да правят. Преди имаха един парцал на квадратчета само с една пришита емблема отгоре :mrgreen: Ама то само тва да беше с мед да го намажеш :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 мар 2011 13:57

А сега разкажи вие от кого "изплагиатствахте" въпросните знамена, защото 100% все някой преди вас ги е измислил, нали така? А пък тези дни сами си поискахте "копиране" на трибуната на Литекс.Този спор е смешен и безсмислен.Жалко е,че има хорица сред вас, вълнуващи се повече от това "какво щели да изкопират жълтурите"! Лек ден

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 мар 2011 14:02

Всеки гледа по-големите, нормално е. Ние гледаме италянски и аржентиски отбори, вие гледате нас. Така вървят нещата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 23 мар 2011 15:59

Muscarin написа:А сега разкажи вие от кого "изплагиатствахте" въпросните знамена, защото 100% все някой преди вас ги е измислил, нали така? А пък тези дни сами си поискахте "копиране" на трибуната на Литекс.Този спор е смешен и безсмислен.Жалко е,че има хорица сред вас, вълнуващи се повече от това "какво щели да изкопират жълтурите"! Лек ден

Доколкото знам, няма патент или авторско право, които не разрешават знамена или трибуни :mrgreen: .
Трибуната на Литекс не е еднственото съоръжение за публика, което го има по света, за да кажеш, че сме поискали копиране. Не, ние си пожелахме и ние да имаме такава трибуна. Предполага и ти не би отказал същото за вас.
Що се отнася до използваното от теб "какво щели да изкопират жълтурите", единственото нещо, което би бе подразнило, а не да ме вълнува, е когато очевидно има нещо копирано, но то се представя за ваше или на който и да е друг, който го е употребил за своите цели. И понеже има прецеденти в съставянето на вашата документална история, в които се прибягва до подобни "заемки", я на несъществуваща сграда, я на хора, посрещащи царя, е нормално да следим кое изкопирано наше се поредставя за чуждо.
Лек ден и на теб!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 мар 2011 17:28

Убеден съм, че ако трябва да се заяждаме примери за "копиране" на това или онова ще се намерят и при вас и при нас.Но това ли е най-важното? Аз мисля,че по-важното е да се създава приятна атмосфера по стадионите за да ни е добре на всички

Върни се в “Локо Пловдив”