За един майка за други мащеха...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: За един майка за други мащеха...

Мнениеот plovdivram » 21 апр 2010 10:51

Botev fur immer
Рам с тези "династични" обединения току виж сте взели и част от историята на ЮВЕНТУС примерно!Опомни се бе човек!!!

Botev fur immer... :mrgreen: Дано и отговора на Botev_1912 не е толкова ПО СЪЩЕСТВО, че направо съм особено притеснен, относно "разкриването" ни като "лъжци" и "крадци на чужда история".... А като спомена за "Династични обединения" :mrgreen: .... ей как само звучи?!! :mrgreen: ... Напомня ми за "Митичното зачатие"!!! :mrgreen: ... Та аз смея да твърдя, че обединението между Шипка и Ботев през 1945-а година и последвалите с Пловдивския гарнизон и "Стефан Кираджиев" има много по-силен ефект по смисъла на определението ти отколкото това между Спортклуб, Парчевич, Ченгелов и ЖСК!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 апр 2010 12:17

plovdivram написа:botev_1912
от 1935 до 1949 са 14 години в които нямате нищо общо с Спортклуб и извендъж "Не сме едно цяло" и забележете че това вливане на единият отбор в другият е станало по времето на комунизма!

Ти се опитваш да кажеш, че сме ЖСК нали?!! Би ли ни го доказал?! Айде.... нали не сме Спортклуб?!!! Според прочетеното тук ние преди 1949-та година сме ЖСК!!! Айде много ще ми е интересно как ще покажеш НА БАЗА ТОВА, КОЕТО ОФИЦИАЛНО СЕ ПИШЕ ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ, че той е бил ЖСК и НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СПОРТКЛУБА!!! Знаеш ли откога чакам някой като теб, който е готов да го направи?!

Аз не се опитвам да доказвам нищо, нито искам да си правя седянка с Вас за да оборвам твърденията Ви!
Това което е повече от нормално е Локомотив да е наследник на ЖСК което означава Железничарски Спортн Клуб все пак.
Това, че са Ви преляли кръвчицата на Спортклуб е друга бира

plovdivram написа:Второто нещо, което искам да те попитам е свързано с това:
botev_1912
Малееее колко отбора сте затрили за да можете да съществувате май май започва да се вижда кой е бил под комунистическо крило 45 годинки! Не стига че сте ги затрили - ами и историята искате да им откраднете!

Ти наясно ли си колко са отборите влезнали под някаква форма във вашата организация само до 1949-та?! :mrgreen:

Да наясно съм - и никога не съм го отричал но не сме им крали историята колега ние сме създадени сме и ще бъдем Ботев Пловдив - а Вие кои сте?

Аз задавам въпросите които ми изникват в главата, не съм искал да изглеждам като съдник!
:mrgreen:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 21 апр 2010 12:27

botev_1912 написа:Аз не се опитвам да доказвам нищо, нито искам да си правя седянка с Вас за да оборвам твърденията Ви!
Това което е повече от нормално е Локомотив да е наследник на ЖСК което означава Железничарски Спортн Клуб все пак.

Надявам се правиш разлика между това, което ти (може би) считаш за нормално (субективно мнение) и действителността (обективна).
Да, знам, че за вас това е трудно, но все пак... помъчи се.

А и дори да имаш мнение по въпроса (субективно и преднамерено), защо смяташ, че нас ни интересува ТИ какво мислиш за Локото? Нормално е да нямаш обективно мнение. Така че ...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 апр 2010 12:39

botev_1912
Аз не се опитвам да доказвам нищо, нито искам да си правя седянка с Вас за да оборвам твърденията Ви!

Аааа... Не пич... :mrgreen: Не така "тънко"... Ти може да не се опитваш да доказваш нещо... то е ОЧЕВАДНО :mrgreen: .... Но определено ТВЪРДИШ!! :mrgreen: Никой не иска от теб да ни ОБОРВАШ, а да защитиш СОБСТВЕНИТЕ СИ ТВЪРДЕНИЯ!!! Като това например! :mrgreen:

botev_1912

Така... Това са твоите думи нали?!! Ами айде де... Покажи ни защо е
повече от нормално е Локомотив да е наследник на ЖСК което означава Железничарски Спортн Клуб ...
...... Само защото в продължение на няколко десетилетия носим име различно оттова с което сме създадени ли?!! :mrgreen: .... Ами какво да кажем тогава за вашите ДЕСЕТИЛЕТИЯ, когато не сте били с името БОТЕВ?! Това означава ли, че не сте били тогава ВИЕ?!!! :mrgreen: Отново смешна ЛОГИКА... затова аз пак ще си попитам... Ще си защитите ли ВЕДНЪЖ ПОНЕ ДОСТОЙНО "ПЛЮНКИТЕ" ЗА "ЛЪЖЦИТЕ" И "КРАДЦИТЕ" ПО НАС, като докажете, че ние наистина сме НAСЛЕДНИЦИ НА ЖСК Пловдив, а не на СПОРТКЛУБ?!! :mrgreen:
'щото пич само с приказки от сорта на "ТОВА НЕ Е ТАКА И ЗАТОВА ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ" не става!!! Защото ако не можеш да го направиш това, поне ми кажи как се наричат хората, които САМО ХВЪРЛАЯТ ОБИДИ И ОПРЕДЕЛЕНИЯ дори без да гледат хората в очите?!! Защото мога съвсем спокойно аз да ви ОБВИНЯ В ЛЪЖА, относно твърденията ви малко по-назад, че видите ли ние сме ви канили на ЛАУТА за този ДЕБАТ!!! Няма такова нещо... Думите ни бяха - ВИЕ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ, в която да се срещнем и да ни направите, както твърдите за смях!!! Т
Изображение

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 21 апр 2010 13:36

v.s. написа:Защо не си върнете старото име,щом толкова държите на фактите,или всичко е заради някакви цифри???
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 апр 2010 13:38

Irish stout написа:
botev_1912 написа:Аз не се опитвам да доказвам нищо, нито искам да си правя седянка с Вас за да оборвам твърденията Ви!

Надявам се правиш разлика между това, което ти (може би) считаш за нормално (субективно мнение) и действителността (обективна).

А и дори да имаш мнение по въпроса (субективно и преднамерено), защо смяташ, че нас ни интересува ТИ какво мислиш за Локото? Нормално е да нямаш обективно мнение. Така че ...

то този спор ще е като за това кое е първото яйцето или кокошката!
и кое определя кое мнение е субективно и кое обективно?
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 21 апр 2010 13:51

Дори и да си смените името,няма да има проблем за агитката ви-така и така повечето песни са ви за жълтурите.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 апр 2010 14:03

plovdivram написа:

Аааа... Не пич... :mrgreen: Не така "тънко"... Ти може да не се опитваш да доказваш нещо... то е ОЧЕВАДНО :mrgreen: .... Но определено ТВЪРДИШ!! :mrgreen: Никой не иска от теб да ни ОБОРВАШ, а да защитиш СОБСТВЕНИТЕ СИ ТВЪРДЕНИЯ!!! Като това например! :mrgreen:

Пак ще кажа, че аз не се опитвам да Ви оборвам, Вие сте тези които ТРЯБВА да убедите всички останали, че наистина е така! Вие сте хората с претенциите и според мен много добре знаете, че ако не го направите, ще търпите доста насмешки и то не само от Bотевистите!
Мен специално не ме бърка ако ще и преди 1900 година да сте създадени! Но да е подкрепено с доказателства!

plovdivram написа:
botev_1912 написа:Това което е повече от нормално е Локомотив да е наследник на ЖСК което означава Железничарски Спортн Клуб все пак.

Така... Това са твоите думи нали?!! Ами айде де... Покажи ни защо е .

plovdivram написа:
botev_1912 написа:повече от нормално е Локомотив да е наследник на ЖСК което означава Железничарски Спортн Клуб ....
...... Само защото в продължение на няколко десетилетия носим име различно оттова с което сме създадени ли?!! :mrgreen: .... Ами какво да кажем тогава за вашите ДЕСЕТИЛЕТИЯ, когато не сте били с името БОТЕВ?! Това означава ли, че не сте били тогава ВИЕ?!!! :mrgreen: Отново смешна ЛОГИКА... затова аз пак ще си попитам... Ще си защитите ли ВЕДНЪЖ ПОНЕ ДОСТОЙНО "ПЛЮНКИТЕ" ЗА "ЛЪЖЦИТЕ" И "КРАДЦИТЕ" ПО НАС, като докажете, че ние наистина сме НAСЛЕДНИЦИ НА ЖСК Пловдив, а не на СПОРТКЛУБ?!! :mrgreen:
'щото пич само с приказки от сорта на "ТОВА НЕ Е ТАКА И ЗАТОВА ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ" не става!!! Защото ако не можеш да го направиш това, поне ми кажи как се наричат хората, които САМО ХВЪРЛАЯТ ОБИДИ И ОПРЕДЕЛЕНИЯ дори без да гледат хората в очите?!! Защото мога съвсем спокойно аз да ви ОБВИНЯ В ЛЪЖА, относно твърденията ви малко по-назад, че видите ли ние сме ви канили на ЛАУТА за този ДЕБАТ!!! Няма такова нещо... Думите ни бяха - ВИЕ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ, в която да се срещнем и да ни направите, както твърдите за смях!!!

Нали не си мислиш, че ние сме тези пред които трябва да се доказвате - ако е така е меко казано жалко! Дайте на обществото доказателствата за това, че сте наследник на Спортклуб вместо на ЖСК - пуснете ги в интернет - направете си една пресконференция, на която да обясните на журналистите защо е така, изтриите всички надписи в града 1936, подменете ги с 1926 и сте готови!

Ама да ми искаш среща с нас - за да оспорваме - извинявай , ама защо искаш да се докажете пред нас?
Ако за Вас ние сме учителите които трябва да Ви изпитаме дали сте си научили урока - добре :mrgreen:
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 апр 2010 14:20

botev_1912
.....

Ами ако си сигурен в ТВЪРДЕНИЯТА си СПОРА не би трябвало да е нещо, коет ода те притеснява, още повече НЕУТРАЛНИТЕ СВИДЕТЕЛИ, които са в любимци :mrgreen: ще могат да се убедят в ПРАВОТАТА ви, а имено, че ние сме "ЛЪЖЦИ" и "КРАДЦИ НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ"... Така че... определено ИМА много по-голям смисъл и е много по-достойно, когато ТОЛКОВА МНОГО И НАСТОЯТЕЛНО ТВЪРДИШ НЕЩО, да се опиташ и да си го докажеш!!! Ето.. ние ТВЪРДИМ НЕЩО и по някакъв начин си го ПОДКРЕПЯМЕ с ДОСТА СОЛИДНИ ДОВОДИ, част, от които са събрани в Локо-пд.ком... От ваша страна ОБАЧЕ.. има ПОСТОЯННИ наппадки под формата на ТВЪРДЕНИЯ, ОБИДИ и ОПРДЕЛЕНИЕ, НО... сега искам ВНИМАТЕЛНО да прочетеш следното.... и това го твърдя най-отговорно... НИТО ВЕДНЪЖ ЗА ТЕЗИ ПЕТ ГОДИНИ, В КОИТО СИПЕТЕ БЕЗСПИРНО ОБИДИТЕ И ОПРЕДЕЛЕНИЯТА СИ ПО НАС НЕ ИЗЛЕЗНАХТЕ С НЕЩО, КОЕТО ДА ПОДКРЕПИ ТВЪРДЕНИЯТА ВИ, които в 99.9% от случаите са "ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ"... :mrgreen: ама... как точно и защо е така... така и не разбрахме.... Та.. вие ПОСТОЯННО излизахте по форумите да разправяте колко НЕ СТРУВАЛИ нещата в Локо-пд.ком, НО НИТО ВЕДНЪЖ НЕ КАЗАХТЕ, КОИ ТОЧНО СНЕЩАТА, КОИТО СА "СЪМНИТЕЛНИ" И ЗАЩО?!!! Ето сега... ПАК - ЗА ПОРЕДЕ ПЪТ... ТВЪРДИТЕ, че нашата история пред 1949-та трябва да се свързва САМО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО с ЖСК Пловдив... Е!!! Да ... ама и тук НИКОЙ ОТ ВАС НЕ Е ПРЕДСТАВИЛ НИЩО, КОЕТО СЕРИОЗНО ДА ГОВОРИ ЗА ТОВА!!!

Аз питам... докога бе пичове?! Докога само с "ПЛЮНКИ" бе майна?!!

Виж се... ти дори не си готов да събеседваш с човека срещу теб....
Botev_1912
Дайте на обществото доказателствата за това, че сте наследник на Спортклуб вместо на ЖСК - пуснете ги в интернет - направете си една пресконференция, на която да обясните на журналистите защо е така, изтриите всички надписи в града 1936, подменете ги с 1926 и сте готови!

Ами ако не знаеш.... Досега имаме поне сигурно десетина такива мероприятия на някой от които са присъствали по няколко стотин човека... да не говорим, че и телевизионни участия имаме.... Пак не си запознат... Може би ако беше... поне щеше да знаеш какво сме говорили, а оттам и с какво да покажеш, че "крадем"!!!! Ние няма от какво да се крием и срамуваме... .Затова и го правим... Вие сте тези, които АНОНИМНО постоянно "ПЛЮЕТЕ", а дори и АНОНИМНО се дърпате да защитите собствените си ТВЪРДЕНИЯ.... Кажи ми за какво говорим?!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 21 апр 2010 14:24

botev_1912 написа:
Irish stout написа:

и кое определя кое мнение е субективно и кое обективно?

Фактите - тера инкогнита за вас. А не мисленето "аз така мисля, значи е така и в действителност".

Но дори и тогава, не виждам какво ви интересува нашата история, нали никога не сме ви били приоритет, както казват днес 20-годишните пикльовци за годините преди тяхното раждане :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”