Рам с тези "династични" обединения току виж сте взели и част от историята на ЮВЕНТУС примерно!Опомни се бе човек!!!
Botev fur immer...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Рам с тези "династични" обединения току виж сте взели и част от историята на ЮВЕНТУС примерно!Опомни се бе човек!!!
plovdivram написа:botev_1912от 1935 до 1949 са 14 години в които нямате нищо общо с Спортклуб и извендъж "Не сме едно цяло" и забележете че това вливане на единият отбор в другият е станало по времето на комунизма!
Ти се опитваш да кажеш, че сме ЖСК нали?!! Би ли ни го доказал?! Айде.... нали не сме Спортклуб?!!! Според прочетеното тук ние преди 1949-та година сме ЖСК!!! Айде много ще ми е интересно как ще покажеш НА БАЗА ТОВА, КОЕТО ОФИЦИАЛНО СЕ ПИШЕ ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ, че той е бил ЖСК и НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СПОРТКЛУБА!!! Знаеш ли откога чакам някой като теб, който е готов да го направи?!
plovdivram написа:Второто нещо, което искам да те попитам е свързано с това:
botev_1912Малееее колко отбора сте затрили за да можете да съществувате май май започва да се вижда кой е бил под комунистическо крило 45 годинки! Не стига че сте ги затрили - ами и историята искате да им откраднете!
Ти наясно ли си колко са отборите влезнали под някаква форма във вашата организация само до 1949-та?!
botev_1912 написа:Аз не се опитвам да доказвам нищо, нито искам да си правя седянка с Вас за да оборвам твърденията Ви!
Това което е повече от нормално е Локомотив да е наследник на ЖСК което означава Железничарски Спортн Клуб все пак.
Това, че са Ви преляли кръвчицата на Спортклуб е друга бира
Аз не се опитвам да доказвам нищо, нито искам да си правя седянка с Вас за да оборвам твърденията Ви!
Това което е повече от нормално е Локомотив да е наследник на ЖСК което означава Железничарски Спортн Клуб все пак.
...... Само защото в продължение на няколко десетилетия носим име различно оттова с което сме създадени ли?!!повече от нормално е Локомотив да е наследник на ЖСК което означава Железничарски Спортн Клуб ...
v.s. написа:Защо не си върнете старото име,щом толкова държите на фактите,или всичко е заради някакви цифри???
Irish stout написа:botev_1912 написа:Аз не се опитвам да доказвам нищо, нито искам да си правя седянка с Вас за да оборвам твърденията Ви!
Надявам се правиш разлика между това, което ти (може би) считаш за нормално (субективно мнение) и действителността (обективна).
Да, знам, че за вас това е трудно, но все пак... помъчи се.
А и дори да имаш мнение по въпроса (субективно и преднамерено), защо смяташ, че нас ни интересува ТИ какво мислиш за Локото? Нормално е да нямаш обективно мнение. Така че ...
plovdivram написа:botev_1912 написа:Аз не се опитвам да доказвам нищо, нито искам да си правя седянка с Вас за да оборвам твърденията Ви!
Аааа... Не пич...Не така "тънко"... Ти може да не се опитваш да доказваш нещо... то е ОЧЕВАДНО
.... Но определено ТВЪРДИШ!!
Никой не иска от теб да ни ОБОРВАШ, а да защитиш СОБСТВЕНИТЕ СИ ТВЪРДЕНИЯ!!! Като това например!
![]()
plovdivram написа:botev_1912 написа:Това което е повече от нормално е Локомотив да е наследник на ЖСК което означава Железничарски Спортн Клуб все пак.
Така... Това са твоите думи нали?!! Ами айде де... Покажи ни защо е .
plovdivram написа:...... Само защото в продължение на няколко десетилетия носим име различно оттова с което сме създадени ли?!!botev_1912 написа:повече от нормално е Локомотив да е наследник на ЖСК което означава Железничарски Спортн Клуб ........ Ами какво да кажем тогава за вашите ДЕСЕТИЛЕТИЯ, когато не сте били с името БОТЕВ?! Това означава ли, че не сте били тогава ВИЕ?!!!
Отново смешна ЛОГИКА... затова аз пак ще си попитам... Ще си защитите ли ВЕДНЪЖ ПОНЕ ДОСТОЙНО "ПЛЮНКИТЕ" ЗА "ЛЪЖЦИТЕ" И "КРАДЦИТЕ" ПО НАС, като докажете, че ние наистина сме НAСЛЕДНИЦИ НА ЖСК Пловдив, а не на СПОРТКЛУБ?!!
![]()
'щото пич само с приказки от сорта на "ТОВА НЕ Е ТАКА И ЗАТОВА ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ" не става!!! Защото ако не можеш да го направиш това, поне ми кажи как се наричат хората, които САМО ХВЪРЛАЯТ ОБИДИ И ОПРЕДЕЛЕНИЯ дори без да гледат хората в очите?!! Защото мога съвсем спокойно аз да ви ОБВИНЯ В ЛЪЖА, относно твърденията ви малко по-назад, че видите ли ние сме ви канили на ЛАУТА за този ДЕБАТ!!! Няма такова нещо... Думите ни бяха - ВИЕ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ, в която да се срещнем и да ни направите, както твърдите за смях!!!
то този спор ще е като за това кое е първото яйцето или кокошката!
.....
Дайте на обществото доказателствата за това, че сте наследник на Спортклуб вместо на ЖСК - пуснете ги в интернет - направете си една пресконференция, на която да обясните на журналистите защо е така, изтриите всички надписи в града 1936, подменете ги с 1926 и сте готови!
botev_1912 написа:Irish stout написа:botev_1912 написа:Аз не се опитвам да доказвам нищо, нито искам да си правя седянка с Вас за да оборвам твърденията Ви!
Надявам се правиш разлика между това, което ти (може би) считаш за нормално (субективно мнение) и действителността (обективна).
Да, знам, че за вас това е трудно, но все пак... помъчи се.
А и дори да имаш мнение по въпроса (субективно и преднамерено), защо смяташ, че нас ни интересува ТИ какво мислиш за Локото? Нормално е да нямаш обективно мнение. Така че ...
то този спор ще е като за това кое е първото яйцето или кокошката!
и кое определя кое мнение е субективно и кое обективно?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта