samobotev
Виж какво пич първо виж за какво се е говорило на тази пресконференция и после говори простотии.
Ами вие КАКВО искате да се говори бе майна!!! НЕ МОЖЕ САМО ЕДНАТА СТРАНА ДА Е ТАМ, А ДРУГАТА ДА СИ ТРАЙКА НЯКЪДЕ В "ЗАСАДА"!!! Докога?!!
samobotev
А ние хули ще си сипем защото има за какво, вашите са виновни откадето и да го погледнеш
Ами ВАШИТЕ като НЕ СА ВИНОВНИ, защо СЕ КРИЯТ бе майна?!! То човек КАТО Е ЧИСТ ПРЕД СЪВЕСТТА СИ, НЕ СЕ КРИЕ КАТО МИШКА!!! А вие си СИПЕТЕ ХУЛИТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ... То верно, че ВИЕ НИКОГА НЕ СТЕ ВИНОВНИ... ЗА НИЩО!!!
silverbg
Рамче, ти тия въпроси във форума на гонг към кой са насочени?! Отиди до стадиона ако има нещо като ръководство питай него. А и не виждам за кво да има хора от отбора. Който има да се извинява и го е страх за кариерата му е отишал.
Силвър... Много добре РАЗБИРАШ, за какво иде реч и ОПИТИТЕ за НЯКАКВО СМЕШНО ИЗВИНЕНИЕ на МИШАТА ПОСТЪПКА НА ЛИЛЧО и ко. Е МЕКО КАЗАНО СМЕШЕН!!! "Отиди на стадиона...."
Аз ПАК ВИ ПИТАМ!!! КАК СЕ НАРИЧА ТОВА, ДА СИПЕШ ХУЛИ, ОБИДИ, ОПРЕДЕЛЕНИЯ И ОБВИНЕНИЯ ЗАД ГЪРБА НА ХОРАТА, А ДА НЕ МОЖЕШ ДА ГО НАПРАВИШ ОЧИ-В-ОЧИ С ТЯХ?!!! ...
И Силвър?!!!

Понеже ме караш да ходя да питам РЪКОВОДСТВОТО ви, с което АЗ НЯМАМ ПРОБЛЕМ!!!

Какво ще кажеш на ХОРАТА в "ЖЪЛТО", които ТОЛКОВА ГОДИНИ вече НЕ СПРЯХТЕ ДА ГОВОРИТЕ КАКВИ "КРАДЦИ" НА ИСТОРИЯ СМЕ... и ИЗСИПАХТЕ ТОЛКОВА МНОГО ХУЛИ, ОПРЕДЕЛЕНИЯ И ОБИДИ?!!! Е?!! ЗАЩО СЛЕД КАТО ИМАТЕ ТАКИВА "ЗАБЕЛЕЖКИ" КЪМ НЕЩАТА, КОИТО СЕ "СЛУЧВАТ" С НАШАТА ИСТОРИЯ
ЕДИН ПЪТ НЕ НАМЕРИХТЕ СМЕЛОСТ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ В ОТКРИТ ДЕБАТ... Още повече, че ВСЕКИ ПЪТ заявявате своите притенции, ЧЕ ПОЗНАВАТЕ ИСТОРИЯТА НА ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ МНОГО ДОБРЕ И НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА НИ РАЗОБЛИЧИТЕ?!!! ЧЕ ДАЖЕ НИ ОБЪРНАХТЕ ДОСТА СЕРИОЗНО ВНИМАНИЕ ВЪРХУ ТОВА НЕЩО НА ДЕРБИТО!!!

Та!!! Кажи ми АКО РЪКОВОДСТВОТО ви има /според вас/ "ОПРВДАНИЕ" за неявяването си... То кажи ми ХОРАТА, КОИТО СИПЯТ ПОСТОЯННИТЕ СИ ОБИДИ спрямао нас какво им е то и защо поне те не намерят смелост да излезнат в открит дебат?!