cska - maina написа:Ако Даксон се върне, ще ви е най-добрия трансфер от времето когато го взехте за първи път
Ние като го взехме за пьрви пьт ни го дадоха,като подарьк

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
cska - maina написа:Ако Даксон се върне, ще ви е най-добрия трансфер от времето когато го взехте за първи път
rado. написа:cska - maina написа:Ако Даксон се върне, ще ви е най-добрия трансфер от времето когато го взехте за първи път
Ние като го взехме за пьрви пьт ни го дадоха,като подарькА иначе да от тогава не сме направили един хубав трансфер...е може би Дембеле,ако се сещаш ония дето ви го забучи в пьрвия крьг миналата година
А колкото до Даксон,мога да му пожелая да е сьщата машина като едно време,да им ги лепи пак от центьра и дано е оправил дисциплината!Успех Дакси!!
Доктор Хаус написа:Имам един въпрос,който отдавна искам да задам,но не съм сигурен как ще бъде разбран.
Иначе за Локомотив ПД,мисля че отдавна има място в ЛЕ,за сметка на Берое и Черно море примерно.
Доктор Хаус написа:Как така Вальо Грънчаров изведнъж стана буфер?Ходи все по-често с отбора на лагерите,забрави за Левски и го остави на Стефан Стоянов.Верно че Локо ПД ходи на много приятни места,но май се цакат яко кинти (както на Веско Вълчев при Лудогорец).Но това не е за тази тема,не става въпрос за отбора изобщо,а за някои други тънки сметки на някои...
Доктор Хаус написа:Как така Вальо Грънчаров изведнъж стана буфер?Ходи все по-често с отбора на лагерите,забрави за Левски и го остави на Стефан Стоянов.Верно че Локо ПД ходи на много приятни места,но май се цакат яко кинти (както на Веско Вълчев при Лудогорец).Но това не е за тази тема,не става въпрос за отбора изобщо,а за някои други тънки сметки на някои...
Модератор ЛокоПД написа:Доктор Хаус написа:Как така Вальо Грънчаров изведнъж стана буфер?Ходи все по-често с отбора на лагерите,забрави за Левски и го остави на Стефан Стоянов.Верно че Локо ПД ходи на много приятни места,но май се цакат яко кинти (както на Веско Вълчев при Лудогорец).Но това не е за тази тема,не става въпрос за отбора изобщо,а за някои други тънки сметки на някои...
Ще вляза в твоя стил...Вальо Грънчаров няма как да стане "буфер".Той ще си остане "говедо"/по твоите думи и стандарти/.Както Ники Александров ще си остане "чорбар" или "прасе" и т.н.За нас е важно,Локо ПД да бъде отразяван в най-добрия и посещаван сайт,а така също и по най-доброто радио в БГ.Ти ,лично,като какъв се определяш ? В смисъл,Говедо ли си,прасе ли си,папагал ли си,цаца ли си...явно не си буфер...
Доктор Хаус написа:Буфер обида ли е?![]()
Винаги съм харесвал влаковете и термините свързани с тях,за това го казах.Не знаех наистина,че е обида.![]()
Не казвам,че е зле В.Грънчаров да отразява Локо ПД.Нищо против това,тънките сметки на Гонг са ми интересни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта