Литекс - Локомотив - 1:0
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Локомотив - 1:0
Тази трибуна трябваше да си я вземем в Пловдив 

Сигурен съм, че Коко Динев ще направи Вашата трибуна "Бесика" не по-лошо от нашата "Северна" 

- Пловдив1926
- Контакти:
Дано, че вече с тоя стадион е мъка толкова години...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Второто полувреме 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rhvfzzGO73Y[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rhvfzzGO73Y[/youtube]
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Аааааа с големите знамена е друга бира майна!!!
Иска се още 4-5 такива знамена, за да могат да запълнят трибуната от единия, до другия край и фейсът ще добие вече завършен вид.
Обаче жълтите пак ще ни откраднат модела...някой иска ли да се обзаложим?
Иска се още 4-5 такива знамена, за да могат да запълнят трибуната от единия, до другия край и фейсът ще добие вече завършен вид.

Обаче жълтите пак ще ни откраднат модела...някой иска ли да се обзаложим?

Mного хубав мач се получи може би на-добрият в последните години в А група.Бързо темо през всичките минути без лежане на играчите или бавене на топката и другите номера на повечето отбори.
По едно време почнах да се чудя това мач от А група ли е или от Западна Европа?Евала и на двата отбора накефих се на играта им.С такива мачове българският футбол ще вдигне нивото си.И двата отбора заслужваха да вземат победата.
Видях два проблемни поста в отбора ви.Единият е левият ви защитник Самир Бенжалюн изключително нестабилен и това не е само в този мач.Другото нещо което се забелязва,че след напускането на Карвальо атаката ви не е така ефективна.Раймонди не може да се мери с Базил и за мен тук може да се обидите е посредствен нападател който каквото можа пропусна.
Разликата в мача направиха нападателите на двата отбора.Този който ви вкара гола Джерманович от 1 положение вкара един гол.Също от 1 положение вкара и в Периник преди 2 кръга.
Много силен мач на Кавдански ако продължава така мисля че ще стане национал на България и нищо чудно Коко Динев да вземе добри пари за него.Сержино също игра силно.
Лятото непременно трябва да вземете ляв халф и поне двама нападатели.Здравко Лазаров вече е на 35 години и се вижда че не може да бяга толкова бързо колкото защитниците на водещите отбори.Ако намерите точните играчи за тези два поста ще имате реалният потенциал да се борите за нещо повече от място в ЕКТ.
По едно време почнах да се чудя това мач от А група ли е или от Западна Европа?Евала и на двата отбора накефих се на играта им.С такива мачове българският футбол ще вдигне нивото си.И двата отбора заслужваха да вземат победата.
Видях два проблемни поста в отбора ви.Единият е левият ви защитник Самир Бенжалюн изключително нестабилен и това не е само в този мач.Другото нещо което се забелязва,че след напускането на Карвальо атаката ви не е така ефективна.Раймонди не може да се мери с Базил и за мен тук може да се обидите е посредствен нападател който каквото можа пропусна.
Разликата в мача направиха нападателите на двата отбора.Този който ви вкара гола Джерманович от 1 положение вкара един гол.Също от 1 положение вкара и в Периник преди 2 кръга.
Много силен мач на Кавдански ако продължава така мисля че ще стане национал на България и нищо чудно Коко Динев да вземе добри пари за него.Сержино също игра силно.
Лятото непременно трябва да вземете ляв халф и поне двама нападатели.Здравко Лазаров вече е на 35 години и се вижда че не може да бяга толкова бързо колкото защитниците на водещите отбори.Ако намерите точните играчи за тези два поста ще имате реалният потенциал да се борите за нещо повече от място в ЕКТ.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Поздравления също за японските знамена, много добре сте се сетили, дано и други агитки го направят, все пак тук става дума за обща съпричастност, а не за откраднати песни и копирани хореографии 

Близостта на трибуната до стадиона те прави буквално част от играта и адреналина е по-голям, едно е да си на 5 метра, друго е на 30 и дано вашата "Бесика" я направите по същият начин близко до терена. 

- Пловдив1926
- Контакти:
Принципно това е идеята, да видим кога ще я видим реализирана.
След като спах две нощи и се поуспокоих мога да кажа, че съм много доволен от видяното в Ловеч. Все пак играхме с най-добрия отбор в България в момента. Не мога да не споделя и мнението ми, че на мястото на Самир трябваше второто полувреме да играе Данчо(като не взехме Бариентос), а Драги на негово място. Жалко. Мисля че ако запазим формата си през целия сезон ще се класираме за Европа. Основни конкуренти са ни Локо сф и Черно Море и мисля, че можем да се преборим с тях. Другите 3 участника са ясни. Все още мечтаем за купата, така че...