Нещо за което се борим от много време, не само стадиона, а и целия парк да бъде превърнат в един прекрасен комплекс. Ако погледнете примерно Западен Парк в София, както и комплекса на Борисовата градина и ги сравните с джунглата около Лаута ще се хванете за главата. Надяваме се феновете на отбора на Пловдив заедно с помощта на общината да превърнем целия ПАРК в едно прекрасно място, където пловдивчани да разхождат децата си и да прекарват време сред природата, а не пред компютрите.
Това, което е спестил кмета в статията е, че именно феновете сме инициатори това да се случи и именно благодарение на нас се проектира в момента целия комплекс. Дано успеем да докараме нещата до край и всички пловдивчани да се радват на един чист, светъл и добре поддържан парк, какъвто несъмнено заслужаваме!
Опа това съм пропуснал да го прочета,видях,че е новината е от пловдив 24 и се насочих към цитата,който съм цитирал в предишното мнение
Похвално братле за инициативата.Изпълвам се с гордост,че съм пловдивчанин и фен на Локомотив Пловдив!
Вече не се съмнявам,че парк Лаута ще стане един оазис!