За един майка за други мащеха...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: За един майка за други мащеха...

Мнениеот botev_1912 » 20 апр 2010 23:14

Irish stout написа:Не Локомотив избира Спортклуб за свой предшественик, а Спортклуб - Локомотив за свой наследник.

Те за това искам да видя документ братче!

Според тази картина:
Изображение
от 1935 до 1949 са 14 години в които нямате нищо общо с Спортклуб и извендъж "Не сме едно цяло" и забележете че това вливане на единият отбор в другият е станало по времето на комунизма!

Другият ми въпрос е как така избрахте точно Спортклуб измежду "Караджа"-"Атлетик"-"Спортклуб"-"Парчевич"-"СП-45"-"Славия"-"Петър Ченгелов"-"Славия-Ченгелов"

Малееее колко отбора сте затрили за да можете да съществувате май май започва да се вижда кой е бил под комунистическо крило 45 годинки! Не стига че сте ги затрили - ами и историята искате да им откраднете!

Не се притеснявайте Локомотивци - 20-30 години срам - след това ние които помним вече няма да ни има и спокойно ще можете да се кичите с 1926!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 апр 2010 23:18

Модератор ЛокоПД написа:
Botev fur immer написа:И пак не става ясно според теб наследявате ли историята на Велбъжд при поредното обединение?

:lol: А бе пичове,има много интересен мач от ШЛ...не го ли гледате ? :roll: Да,добре,щом казваш.Обаче,щом е така,възникват още няколко въпроса..
1.Означава ли това,че "наследяваме историята" на всички ,с които сме се обединили - Спортклуб,Парчевич,Славия ПД ?
2.След обединението ,Велбъжд Кн продължава да съществува и през следващите години,докато горепосочените - не.Това как ще го разтълкуваш ?
3.Вие,като "най-стария клуб",как допускате разни "кюстендилци" да ви бият две петилетки подред ? ;)
4.И аз повдигнах някои въпроси,а ти ми отговаряш в стил "Ама вие що биете негрите?"

Нормалното колега е когато един отбор се влива в друг - историята на приемащият отбор да отбележи този факт а историята на приеманият отбор за завърши и да я има само в учебниците.
Всеки средно интелигентен човек знае за какво говоря!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 апр 2010 23:26

botev_1912 написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Botev fur immer написа:И пак не става ясно според теб наследявате ли историята на Велбъжд при поредното обединение?

:lol: А бе пичове,има много интересен мач от ШЛ...не го ли гледате ? :roll: Да,добре,щом казваш.Обаче,щом е така,възникват още няколко въпроса..
1.Означава ли това,че "наследяваме историята" на всички ,с които сме се обединили - Спортклуб,Парчевич,Славия ПД ?
2.След обединението ,Велбъжд Кн продължава да съществува и през следващите години,докато горепосочените - не.Това как ще го разтълкуваш ?
3.Вие,като "най-стария клуб",как допускате разни "кюстендилци" да ви бият две петилетки подред ? ;)
4.И аз повдигнах някои въпроси,а ти ми отговаряш в стил "Ама вие що биете негрите?"

Нормалното колега е когато един отбор се влива в друг - историята на приемащият отбор да отбележи този факт а историята на приеманият отбор за завърши и да я има само в учебниците.

Добре,колега.Надявам се,че сте отбелязали някои неща при "вливането" на Спартак ПД/шампион и много силен отбор по онова време/ и Академик ПД .Може би и ЦСКА са отразили нещо,когато за ваша сметка са просъществували... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 апр 2010 23:32

Модератор ЛокоПД написа:
botev_1912 написа:

Добре,колега.Надявам се,че сте отбелязали някои неща при "вливането" на Спартак ПД/шампион и много силен отбор по онова време/ и Академик ПД .Може би и ЦСКА са отразили нещо,когато за ваша сметка са просъществували... :roll:

Никога не сме го крили, но и никога не сме се опитвали да вземем историята на някой от тези клубове - а вие го правите за 2-И ПЪТ!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 апр 2010 23:49

botev_1912 написа:
Никога не сме го крили, но и никога не сме се опитвали да вземем историята на някой от тези клубове - а вие го правите за 2-И ПЪТ!

Ние какво крием ? А затова,дали се опитваме да вземем нечия история,пак казвам - който не е съгласен с нещо,да дойде и да каже,но и да докаже.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 21 апр 2010 09:25

botev_1912 написа:
Irish stout написа:Не Локомотив избира Спортклуб за свой предшественик, а Спортклуб - Локомотив за свой наследник.

Те за това искам да видя документ братче!

Според тази картина:
Изображение
от 1935 до 1949 са 14 години в които нямате нищо общо с Спортклуб и извендъж "Не сме едно цяло" и забележете че това вливане на единият отбор в другият е станало по времето на комунизма!

В библиотека влизал ли си?

Вие си вижте мъглата с вашия учредителен устав, нас ни оставете на мира.

botev_1912 написа:Не се притеснявайте Локомотивци - 20-30 години срам - след това ние които помним вече няма да ни има и спокойно ще можете да се кичите с 1926!

Хм, това го приемам за неволно признание как практикувате със "създаването" на вашата история - 12 година, легендата за първата топка, легендата за най-стария клуб в Пловдив...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 21 апр 2010 09:30

botev_1912 написа:
Модератор ЛокоПД написа:
botev_1912 написа:

Не, нещата просто трябва да си дойдат на мястото. Това е. Факт е, че не са били както трябва.

Но пък аз не мога да разбера вие в ролята на какво се изживявате, та определяте кое е истина и кое не - вас какво си засягат другите.

Излишни сте тук 8-)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 апр 2010 09:58

Аз задавам въпросите които ми изникват в главата, не съм искал да изглеждам като съдник!

и да в библиотека съм влизал даже съм виждал книга и знам как се отваря!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 апр 2010 10:11

Мале... малееее.... :mrgreen:

Абе защо всеки път, когато се зададт конкретни въпроси към някой измежду "жълтите" ни опоненти... изведнъж той спира да пише, а се появява нов "НИК", който продължава темата, там откъдето сме започнали с "предшественика" му :mrgreen: ... на "нов глас"... И да отбележа пак... интересното е, че... :mrgreen: това става точно, когато въпросите са насочени към тях и те би трябвало да са с простички отговори, защото касаят ИЗТОЧНИЦИТЕ, които те показват!!! Момчета наистина изглежда, че вие не водите ДИСКУСИЯ, която търси истината, а просто правите някакъв вид ПРОПАГАНДА целяща нечие ОЧЕРНЯНЕ!!!... Това наистина е много жалко...

Но... все пак... да започнем ОТНАЧАЛО.... :mrgreen:

botev_1912

Ти се опитваш да кажеш, че сме ЖСК нали?!! Би ли ни го доказал?! Айде.... нали не сме Спортклуб?!!! Според прочетеното тук ние преди 1949-та година сме ЖСК!!! Айде много ще ми е интересно как ще покажеш НА БАЗА ТОВА, КОЕТО ОФИЦИАЛНО СЕ ПИШЕ ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ, че той е бил ЖСК и НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СПОРТКЛУБА!!! Знаеш ли откога чакам някой като теб, който е готов да го направи?!

Второто нещо, което искам да те попитам е свързано с това:
botev_1912
Малееее колко отбора сте затрили за да можете да съществувате май май започва да се вижда кой е бил под комунистическо крило 45 годинки! Не стига че сте ги затрили - ами и историята искате да им откраднете!

Ти наясно ли си колко са отборите влезнали под някаква форма във вашата организация само до 1949-та?! :mrgreen:

Аз задавам въпросите които ми изникват в главата, не съм искал да изглеждам като съдник!
:mrgreen:
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 21 апр 2010 10:42

Рам с тези "династични" обединения току виж сте взели и част от историята на ЮВЕНТУС примерно!Опомни се бе човек!!!

Върни се в “Локо Пловдив”