Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот Уейн Рууни » 23 юли 2012 20:15

Боримечката написа:
j0rka7aa написа:Дано бързо се намери инвеститор, защото иначе Локото си заминава. Явно наистина някой хора се чудеха как да изгонят Динев, успяха, но да видим от тук какво следва?

Като гледам подписа ти да те питам...Дали няма да задаваме същия въпрос и за ЦСКА?

Да, ама за тях, боклуците от ЦСКА, си е съвсем прав! Както и Боратко!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 23 юли 2012 20:17

deepblue написа:Тоя калъф Узунов беше директор в Пирин и ги източи до последно. Буферите могат лесно да се сетят какво ги чака с този..

Онзи беше Наков ако не се лъжа .

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 юли 2012 20:20

Никой не купува дългове!Дори за 1 лев!Нека кажем нещата реално.Какво би купил евентуален собственик?Публика спец по декларациили?Стадион ли?Школа ли?Традиции ли?По последното цяла тема може да се отвори:традиции по какво?Мислете защотоот еснафщина ще свършите зле

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 юли 2012 20:21

BultraStyle написа:
deepblue написа:Тоя калъф Узунов беше директор в Пирин и ги източи до последно. Буферите могат лесно да се сетят какво ги чака с този..

Онзи беше Наков ако не се лъжа .

Жегата не прощава на никой!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 23 юли 2012 20:25

Локомотив Пловдив се сдоби с нещо повече от собственик сдоби се с Бъдеще! И колкото и да не им се иска на някой футболни хора , фенове на "грандове" и не чак такива грандове има опасност Локомотив Пловдив да възкръсне и да запуши устите на злите езици! Признавам си аз също в началото бях леко притеснен за бъдещето на Локомотив под опеката на Коко Динев но сега виждайки размаха с който се работи мисля че мога да повярвам в светлото бъдеще! Напред Локомотив Пловдив и бог да ни пази!

21.01.2010 =>"CiT"
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 юли 2012 20:30

Какво да ви кажа, според мен няма да започнете първенството или пък ще започнете, но ще приличате на софийското Локо от последния сезон. Пловдив се оказа тесен за два стабилни отбора в най-високото ниво на футбола ни! Това доказва една моя теза, че само София разполага с потенциал за повече от един приличен отбор в А група.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 юли 2012 20:47

Прочетох цялата тема и мога искрено да им честитя на Локото ! Не мога да разбера фенчетата които милеят за ТОТО "ама бил давал пари" , вие фенове на отбора ли сте или на Динев ! Сега е момента да покажете колко обичате отбора си ! Сигурен съм че ако подкрепите отбора както направихме ние , ще си намерите бързо собственик ! Жалко че съдбата си играе с отборите ни така , надявах се тази година да се получи истински ,равностоен сблъсък между отборите ни ! Колкото и да съм жълт , не мога да отрека че Пловдив не може без Ботев или Локо ! И колкото по силни са двата отбора толкова по добре за нас зрителите , феновете и обичащите футбола в Пловдив !

П.П Надявам се да не минете по нашия път , въпреки че честно казано ми се е искало , след всичките ви подигравки обиди и присмех които изтърпяхме последните няколко години!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 23 юли 2012 20:48

Tommi написа:Какво да ви кажа, според мен няма да започнете първенството или пък ще започнете, но ще приличате на софийското Локо от последния сезон. Пловдив се оказа тесен за два стабилни отбора в най-високото ниво на футбола ни! Това доказва една моя теза, че само София разполага с потенциал за повече от един приличен отбор в А група.

Така е, властта е казала ''София'' ;)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 23 юли 2012 20:51

Tommi написа:Какво да ви кажа, според мен няма да започнете първенството или пък ще започнете, но ще приличате на софийското Локо от последния сезон. Пловдив се оказа тесен за два стабилни отбора в най-високото ниво на футбола ни! Това доказва една моя теза, че само София разполага с потенциал за повече от един приличен отбор в А група.

И кой е този отбор - само за ЦСКА се сещам аз !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 юли 2012 20:53

fraport написа:

И кой е този отбор - само за ЦСКА се сещам аз !

Аз пък имах предвид Левски и Славия, но няма значение. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Локо Пловдив”