ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Павел Виданов в Локо Пловдив?
Павката не е лошо момче,но като футболист изпадна в голяма дупка.Мисля,че ще сгрешите,ако го вземете,но пък и си имате спортно технически щаб,който да помисли по въпроса.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Много слаби играчи са идвали при нас и сме ги правили " звезди "
Е с някои играчи не е ставало така , но в повечето случаи сме ги " съживявали " и сме ги вадили от " дупките " , в които са паднали 

Тоя дето беше казал след един мач:"Абе тия от Локо Пловдив се имат за бати големия отбор?!" ...Не, мерси ! Да ходи сега да играе в големите отбори по селата!

- child in time
- Контакти:
Още един Бенжалюн? Не благодаря! Не че имам кой знае какъв поглед върху играча но като чета мненията явно е поприключил! Не че не сме съживявали мъртви Но до кога така? Искам нещо свежо да му се играе и да се раздава!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Виданов беше много сериозен играч преди да го трансферират преди около година ако не се лъжа(не помня добре но майче беше в Полша? простете ако греша)! Тогава играеше повече от стабилно и аз лично бях респектран от играта му! Затова съм убеден,че този има качества! Друг е въпроса,дали ще си ги върне при нас! След краткия си престой в чужбина(мисля един полусезон) формата му значително спадна и сега играе посредствено,но пък и не му се дава шанс много-много! Все пак знаем,какво става в ЦСКА и въобще,каква бъркотия е там още от времето на "лупи" та досега така, че там ного често играчи не играят в отбора,не защото са слаби! В момента,след Радуканов примерите са много!...........
Щом са преценили,ако го вземем задължително трябва да му дадем шанс за изява! Ако проблема обаче е високата му заплата,да ходи да играе другаде! Стига някой да го иска! В ситуацията,в която е,а именно слаба форма и нежелание от бившия му клуб да го има мисля,че е повече от несериозно Павел да има каквито и да е високи претенции!!!!!!!
ПП: наистина имаше някакво гадно изказване от него по наш адрес след един мач с цска,но това са нормални неща и сега виждаме,че този дето ни е гледал "отвисоко" преди,сега трябва да се моли да играе в Локомотив Пловдив! Сигурен съм,че алтернативните варианти са му отбори далеч ПОД нашето ниво,че даже Б група!
Щом са преценили,ако го вземем задължително трябва да му дадем шанс за изява! Ако проблема обаче е високата му заплата,да ходи да играе другаде! Стига някой да го иска! В ситуацията,в която е,а именно слаба форма и нежелание от бившия му клуб да го има мисля,че е повече от несериозно Павел да има каквито и да е високи претенции!!!!!!!
ПП: наистина имаше някакво гадно изказване от него по наш адрес след един мач с цска,но това са нормални неща и сега виждаме,че този дето ни е гледал "отвисоко" преди,сега трябва да се моли да играе в Локомотив Пловдив! Сигурен съм,че алтернативните варианти са му отбори далеч ПОД нашето ниво,че даже Б група!
- Пловдив1926
- Контакти:
Хич не беше гадно изказването. Неделчо изтърси няква тъпотия, че бил като катерица върху Базил и той се обиди щото физкултурника го изкара, че все едно сме ги смачкали чорбата, а те ни били с Генов. А въобще не беше такова положението просто отбора ни беше от мухи без глави. За съжаление. Каза "мисля, че бяхме по-добри и ги бихме, да имат малко уважение към противника а не все едно са бати отбора".
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Да бе...Павел Виданов, как ли пък не.
Тва ренде да НЕ си и помисля да идва при нас.
Голяма дупка е и компенсира с много грубост.
Имайте предвид, ЧЕ Локомотив Пловдив НЕ е ЦСКА и при нас съдиите ще го шарят на всеки мач с картони.
Не е футболист за нас!
Представям си защитата ни на какво ще прилича с играчи като - Вальо Георгиев, Танко Дяков и Павел Виданов...айде мерси - няма нужда!
Тва ренде да НЕ си и помисля да идва при нас.
Голяма дупка е и компенсира с много грубост.
Имайте предвид, ЧЕ Локомотив Пловдив НЕ е ЦСКА и при нас съдиите ще го шарят на всеки мач с картони.
Не е футболист за нас!
Представям си защитата ни на какво ще прилича с играчи като - Вальо Георгиев, Танко Дяков и Павел Виданов...айде мерси - няма нужда!

- Пловдив1926
- Контакти:
И.Йорданов: Определено ще е крачка напред идването ми в Локо
- Феновете на Локомотив имаха дълга дискусия около преминаването ти. По форумите спорeха искаш ли да дойдеш в отбора, не искаш ли. Какво би им казал за преминаването ти на Лаута?
- Това, че не съм искал да идвам в Локомотив, не отговаря на истината. Щом съм започнал да разговарям по някакъв начин с ръководството на клуба, това означава, че аз искам да дойда тук. Аз искам да се развивам като футболист. За мен това ще е крачка напред. От отбор от „Б“ група отивам в отбор от „А“ група. Определено ще е крачка напред идването ми в Локомотив. Надявам се да се наложа в отбора.
Цялото интервю:
http://lokomotivpd.com/%D0%B8%D0%BB%D0% ... %81%D0%BA/
- Това, че не съм искал да идвам в Локомотив, не отговаря на истината. Щом съм започнал да разговарям по някакъв начин с ръководството на клуба, това означава, че аз искам да дойда тук. Аз искам да се развивам като футболист. За мен това ще е крачка напред. От отбор от „Б“ група отивам в отбор от „А“ група. Определено ще е крачка напред идването ми в Локомотив. Надявам се да се наложа в отбора.
Цялото интервю:
http://lokomotivpd.com/%D0%B8%D0%BB%D0% ... %81%D0%BA/
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Re: И.Йорданов: Определено ще е крачка напред идването ми в Локо
Успех на момчето .
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: И.Йорданов: Определено ще е крачка напред идването ми в Локо
Ей тва е на Ванко любимеца... да знаете