Спортният директор на Локомотив Пловдив Бранко Милованович се срещна в Пловдив с бившия играч на “смърфовете” Даксон, преди да отлети за Австрия, където отборът е на подготовка.
Двамата са имали разговор, след който стана ясно, че бразилецът отново ще облече черно-бялата фланелка.
Милованович потвърди за Gong.bg, че е имал среща и се е разбрал с халфа. Засега Даксон е в България, но се очаква да се присъедини към Локомотив на лагера в Хол ин Тирол.
Лято 2011 трансфери и спекулации!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бранко Милованович връща Даксон в Локомотив,
Дано...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vw387RHDXJc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vw387RHDXJc[/youtube]

Re: Бранко Милованович връща Даксон в Локомотив,
Даксон беше доста добър преди , честита придобивка 

Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
Даксон да Силва отново в Локо Пловдив?
Понеже преди малко излезе новината за почти сигурното завръщане на Даксон на Лаута, нека всеки си каже мнението....
Дали ще е във форма? Дали ще ни свърши работа? Дали заслужава да играе отново за Пловдив след ненадейното му напускане преди година? И най-важното - ако го вземем за сметка на кой от другите чужденци ще е - Лукич, Захора който току що подписа договор или Еспиноса който показа голяма класа в последните контроли на Локомотив? Доста въпроси се събраха, но искам да чуя колкото се може повече мнения...
Дали ще е във форма? Дали ще ни свърши работа? Дали заслужава да играе отново за Пловдив след ненадейното му напускане преди година? И най-важното - ако го вземем за сметка на кой от другите чужденци ще е - Лукич, Захора който току що подписа договор или Еспиноса който показа голяма класа в последните контроли на Локомотив? Доста въпроси се събраха, но искам да чуя колкото се може повече мнения...
Последна промяна от fena на 19 юли 2011 22:48, променено общо 1 път.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
-
- Контакти:
Re: Даксон да Силва отново в Локо Пловдив?
Че какво значение има,в кой форум е?
Сега разбрах,че и Делибашич е пред завръщане в Локо ПД.Трябва ли да пусна нова тема?
Сега разбрах,че и Делибашич е пред завръщане в Локо ПД.Трябва ли да пусна нова тема?
- cska - maina
Ако Даксон се върне, ще ви е най-добрия трансфер от времето когато го взехте за първи път 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Доктор Хаус написа:Че какво значение има,в кой форум е?
Е как какво значение има? Ами нали нашите фенове влизат във форума на Локомотив за инфорнмация за клуба, не влизат във форум "България". Мисля че е близко до акъла, незнам защо зададе този въпрос?

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
fena написа:
пс. към модераторите: Видях че има тема за Даксон, но тя не е в нашия форум, затова пуснах нова!
Помолих някой от "зелените" да премести темата в нашия форум,ама явно всички са "в отпуска".Както и да е - това ще е темата за Даксон.Другата,ако има някой глобален колега "он лайн",да я махне.
За Даксон - нож с две остриета...Не знаем дали е във форма,дали пак не е качил някое друго кило...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Доктор Хаус написа:Че какво значение има,в кой форум е?
Сериозно ли се вълнуваш от Локо ПД ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
-
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Доктор Хаус написа:Че какво значение има,в кой форум е?
Сериозно ли се вълнуваш от Локо ПД ?
Да!
Имам един въпрос,който отдавна искам да задам,но не съм сигурен как ще бъде разбран.
Иначе за Локомотив ПД,мисля че отдавна има място в ЛЕ,за сметка на Берое и Черно море примерно.