Лято 2011 трансфери и спекулации!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Бранко Милованович връща Даксон в Локомотив Пд

Мнениеот bianchi » 19 юли 2011 20:56

Спортният директор на Локомотив Пловдив Бранко Милованович се срещна в Пловдив с бившия играч на “смърфовете” Даксон, преди да отлети за Австрия, където отборът е на подготовка.

Двамата са имали разговор, след който стана ясно, че бразилецът отново ще облече черно-бялата фланелка.

Милованович потвърди за Gong.bg, че е имал среща и се е разбрал с халфа. Засега Даксон е в България, но се очаква да се присъедини към Локомотив на лагера в Хол ин Тирол.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Бранко Милованович връща Даксон в Локомотив,

Мнениеот drughi » 19 юли 2011 21:06

Дано...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vw387RHDXJc[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
hazza

Re: Бранко Милованович връща Даксон в Локомотив,

Мнениеот hazza » 19 юли 2011 21:43

Даксон беше доста добър преди , честита придобивка :)
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Даксон да Силва отново в Локо Пловдив?

Мнениеот fena » 19 юли 2011 22:05

Понеже преди малко излезе новината за почти сигурното завръщане на Даксон на Лаута, нека всеки си каже мнението....

Дали ще е във форма? Дали ще ни свърши работа? Дали заслужава да играе отново за Пловдив след ненадейното му напускане преди година? И най-важното - ако го вземем за сметка на кой от другите чужденци ще е - Лукич, Захора който току що подписа договор или Еспиноса който показа голяма класа в последните контроли на Локомотив? Доста въпроси се събраха, но искам да чуя колкото се може повече мнения...
Последна промяна от fena на 19 юли 2011 22:48, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Доктор Хаус
Контакти:

Re: Даксон да Силва отново в Локо Пловдив?

Мнениеот Доктор Хаус » 19 юли 2011 22:11

Че какво значение има,в кой форум е?
Сега разбрах,че и Делибашич е пред завръщане в Локо ПД.Трябва ли да пусна нова тема?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 19 юли 2011 22:12

Ако Даксон се върне, ще ви е най-добрия трансфер от времето когато го взехте за първи път :idea:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 19 юли 2011 22:13

Доктор Хаус написа:Че какво значение има,в кой форум е?
Сега разбрах,че и Делибашич е пред завръщане в Локо ПД.Трябва ли да пусна нова тема?

Е как какво значение има? Ами нали нашите фенове влизат във форума на Локомотив за инфорнмация за клуба, не влизат във форум "България". Мисля че е близко до акъла, незнам защо зададе този въпрос?
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 юли 2011 22:16

fena написа:
пс. към модераторите: Видях че има тема за Даксон, но тя не е в нашия форум, затова пуснах нова!

Помолих някой от "зелените" да премести темата в нашия форум,ама явно всички са "в отпуска".Както и да е - това ще е темата за Даксон.Другата,ако има някой глобален колега "он лайн",да я махне.
За Даксон - нож с две остриета...Не знаем дали е във форма,дали пак не е качил някое друго кило... ;) Чисто фенски,ако трябва да си говорим - мисля,че е добре.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 юли 2011 22:18

Сериозно ли се вълнуваш от Локо ПД ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 19 юли 2011 22:21

Модератор ЛокоПД написа:

Сериозно ли се вълнуваш от Локо ПД ?

Да!
Имам един въпрос,който отдавна искам да задам,но не съм сигурен как ще бъде разбран.
Иначе за Локомотив ПД,мисля че отдавна има място в ЛЕ,за сметка на Берое и Черно море примерно.

Върни се в “Локо Пловдив”