Локомотив Пловдив - Левски за купата на България!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски за купата на България!

Мнениеот Arto » 19 мар 2012 21:22

Пловдив1926 написа:Каква "работа" е да снимаш във "фенско" клипче децата, дето гонят топките бе философче, и колко е заплатата за тая работа и кой определя длъжностната характеристика. И от кое ти става "очевидно", че нямам представа от фотография и снимане като най-популярните клипове на Локомотив в Интернет съм ги правил лично, а?

От любителско правене на клипчета до професионално има голяма разлика. Момчето е фен като нас и си се радва при головете както се вижда и на клипа. На теб не ти ли се искаше да прегърнеш Здравко при втория гол или Мишо при първия? Ние нямаме тази възможност, но той я има и се възползва. По-добре това клипче ( което изобщо не е зле според мен ) пред нищо.

За заплатата му не мога да говоря, тъй като се съмнявам изобщо да му се плаща.

Очевидно е, защото подценяваш тази професия и трудността и.

Обръщението ти към мен няма да го коментирам.
Последна промяна от Arto на 18 дек 2014 16:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 мар 2012 21:26

Arto написа:
Пловдив1926 написа:Каква "работа" е да снимаш във "фенско" клипче децата, дето гонят топките бе философче, и колко е заплатата за тая работа и кой определя длъжностната характеристика. И от кое ти става "очевидно", че нямам представа от фотография и снимане като най-популярните клипове на Локомотив в Интернет съм ги правил лично, а?

От любителско правене на клипчета до професионално има голяма разлика. Момчето е фен като нас и си се радва при головете както се вижда и на клипа. На теб не ти ли се искаше да прегърнеш Здравко при втория гол или Мишо при първия? Ние нямаме тази възможност, но той я има и се възползва. По-добре това клипче ( което изобщо не е зле според мен ) пред нищо.

За заплатата му немога да говоря, тъй като се съмнявам изобщо да му се плаща.

Нямам никакво желание да водя тия смешни дискусии във форума. Щом на един човек му идва от вътре да снима скачащи футболисти вместо обезумелия от радост сектор, изглеждащ уникално значи е ясно колко е фен. Просто изразих мнението си и разочарованието си защото исках да видя как полудява Бесика на гола, защото второто полувреме още поне 2-3 хиляди дойдоха на стадиона заради скапания час и всички сектори са много по-пълни и изглеждат по-добре и тн и тн и тн. Ама това се неща, които вълнуват феновете, за псевдо-журналистите приоритетите са други.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 20 мар 2012 13:40

Пловдив1926 написа:
Arto написа:

За заплатата му немога да говоря, тъй като се съмнявам изобщо да му се плаща.

Нямам никакво желание да водя тия смешни дискусии във форума. Щом на един човек му идва от вътре да снима скачащи футболисти вместо обезумелия от радост сектор, изглеждащ уникално значи е ясно колко е фен. Просто изразих мнението си и разочарованието си защото исках да видя как полудява Бесика на гола, защото второто полувреме още поне 2-3 хиляди дойдоха на стадиона заради скапания час и всички сектори са много по-пълни и изглеждат по-добре и тн и тн и тн. Ама това се неща, които вълнуват феновете, за псевдо-журналистите приоритетите са други.

Много добре те разбрах, просто исках да изразя моята гледна точка. Аз също нямам желание да споря, особено преди този толкова важен мач. ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 апр 2012 19:16

- разходи за въздушна реклама: 860 лв

Да благодарим на жълтите ни приятелки, които от 8000лв събрани с триста зора за прословутата им годишнина са отделили повече от една десета от цялата сума за да забавляват публиката на мача Локомотив Пловдив - Левски София. Мисля, че спора за това кой колко е комплексиран може да бъде затворен категорично.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 07 апр 2012 21:53

То това не е и смешно. Трагично е. Даже и по време на измислената годишнина да се отдадеш на омразата си към по-стойностния, по-обичания пловдивски отбор. Но по селата конфронтацията с Пловдив винаги е била много важна.

8000? Толкова малко ли е отпуснал Караибрахим. Ясно е, че фенчетата пари не дават. всичките са с змийки в джобовете.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”