Тема: Юношески и детски формации: резултати, информация

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Re: ЛОКО В ГРУПА С ЮАР, ГЕРМАНИЯ, АЛЖИР И КАНАДА

Мнениеот орчо войвода » 07 окт 2011 01:24

отборът на Пловдив написа:
орчо войвода написа:Оттука до Мароко,само Локо,това за пръв път съм го чул от баща ми,който естествено беше левскар,както и аз,и ми го каза след една тренировка на ЛОКО ПД В Панагюрище през 1972 година лятото.Тогава аз се прибрах гордо в къщи и му казах-днес подавахме топките на Христо Бонев и Гочо Василев.В славните години на ЛОКО ПД ,1971-1975,отборът всяко лято гостуваше в Панагюрище по време на лятната си подготовка,заради което и имам слабост към този отбор.

[offtopic]Култово! Утре ще питам баща ми за лятните подготовки в Панагюрище :)
Радвам се, че ни симпатизираш. Жив и здрав ;)[/offtopic]

Собственикът на този ресторант http://www.restaurantfranel.com/ пострада .ние бяхме ентусиазирани 9-12 гопдишни деца,искахме да връщаме топките,обаче след един удар на футболист от локото,топката му счупи ръката,това ми е останало като спомен от детските години.
Последна промяна от орчо войвода на 07 окт 2011 08:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Re: Локо Пд в група с ЮАР,Германия, Алжир и Канада в "Данониада"

Мнениеот labrador2 » 07 окт 2011 06:02

Този ресторант....това не е ли "ЛИПИТЕ" ???
Успех на малките смърфчета на данониадара!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 07 окт 2011 07:22

labrador2 написа:Този ресторант....това не е ли "ЛИПИТЕ" ???
Успех на малките смърфчета на данониадара!!!

Става дума за ресторант в центъра на Панагюрище.

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 07 окт 2011 10:21

Успех и защитете името на България! :)
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 07 окт 2011 11:44

Успех на малките черно-бели "машинки"! Нека представят България и Локомотив Пловдив по достоен начин,макар че те вече го направиха,като стигнаха на този грандиозен,футболен форум! САМО ЛОКО!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 07 окт 2011 13:21

Малките машинки бият в първия мач Алжир с 2 на 0 ;) Сега дадоха репортаж по Нова,какви комбинации,особено при втория гол :o Много са яки :!:

All yellowblacks

Re: Локо Пловдив представя България на световното за деца

Мнениеот All yellowblacks » 10 окт 2011 13:02

България представяна от пловдивския Локомотив остана на 30-тото място (от общо 40 отбора) на световното първенство "Данониада" на митичния стадион в Мадрид "Сантяго Бернабеу".

В последния си мач от надпреварата вчера, малките "смърфове" можеха да завършат едно място по-нагоре, но загубиха от Китай с 0:1.

Днес бългаската група ще се разходи из столицата, а следобед ще потегли обратно към България.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/294287.html#ixzz1aN1xBtmx

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Локо Пловдив сложи 8 на Ботев при набор '99

Мнениеот fena » 23 окт 2011 13:38

Изображение

Локо Пловдив разгроми Ботев с 8:2 при набор '99

Пловдивското дерби между най-малките, започна неубедително за железничарите. Резултатът на полувремето бе 1:2, но след почивката отборът на домакините излезе преобразен и показа много повече воля и характер в оставащите 35 минути. Още в 39-ата минута Иван Георгиев бе изведен сам срещу вратаря и също потърси печелившото решение с хладнокръвен прехвърлящ удар...И започна головата фиеста. В 55-ата минута домакините излязоха напред в резултата след фамозен гол от фаул на Неделчо Стоянов. Оттук нататък децата на Апостол Костадинов не пожалиха своя съперник. Само след две минути Иван Георгиев сложи край на интригата, а 180 секунди по-късно нещата отидоха към разгром с хеттрик на Георгиев. В 66-ата минута Неделчо Стоянов вкара нов гол с невероятна бомба от близо 30 метра, а малко по-късно същият също се отчете с хеттрик след като издебна изпуснатата от вратаря Бакаларов топка и добави за 7:2. Последния осми гол в мрежата на Ботев вкара Асен Димитров в последната минута след изпълнение на пряк свободен удар.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: Локо Пловдив сложи 8 на Ботев при набор '99

Мнениеот fena » 23 окт 2011 13:42

Взе да им става навик на жълтите да ядът редовно бой. След като при мъжете за 15 години имат две подарени победи от черно-белите, вече и при децата пловдивския отбор мачка жълтите гости на Пловдив. Разгорм след разгром за абонатите....Нормално. Съдбата на новото сдружение е прдопределена...Бой до дупка :)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”