БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще победи?

Анкетата завърши на 31 окт 2009 21:05

1
50
46%
Х
11
10%
2
48
44%

Общо гласове: 109

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Re: БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Мнениеот kamenitza » 01 ное 2009 13:10

kubik написа:ХАХАХА ТАКЪВ НАРЕДЕН,МАЧ НЕВЯРВАХ ,ЧЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ :lol:
РЕФЕРА ПЕДАЛ :lol:
ГАЛЬО ,ДА НЕ ВИДИШ БЯЛ ДЕН, ДО КРАЯ НА ЖИВОТАТИ ,ГАДНА МАСТИЬО

Пич теб май не те слуша главата :twisted:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 ное 2009 14:02

Sunway написа:
staria написа:

1. Покажи ми 1936 година кой клуб е създаден. Искам документ. Ако нямаш се извини, че говориш глупости с непроверена информация.
2. Купената титла. Искам да ми кажете кой ги продава и за колко? Най вече къде, защото искам да купя нова?
3. Изцепките за Буда Бар почнаха веднага от вас след смъртта на Жоро Илиев. А тогава вие даже не знаехте, че сте против Митето, защото тогава ви плащаха още по 500 лева, така че по-спокойно.

1.Много добре знаеш кой отбор е създаден 1936-та, поне така се водите по документи и аз не си го измислям.
2.Тук нищо не съм споменавал.Не мога да твърдя това без факти и документи.Това за купената титла съм го чувал като слухове, но вярвам на това, че тогава всички съдии свириха във ваша полза, тъй като всички знаеха ВИС-2, какви методи ползват.Последната останала силова групировка от миналото.Безспорен факт беше, че в шампионската си година НЯМАТЕ НИТО ЕДНА ПОБЕДА НАД СОФИЙСКИ ОТБОР В СОФИЯ.На Лаута естествено, ако съдията не свиреше за вас, после можеше да има проблеми (много ми напомняте за Порточанов на времето, как влезна с пистолет и плашеше съдиите)
3.На мен никакви пари никой не ми е давал и никой не може да ми казва какво да правя.Всеки си има глава на раменете и сам си решава.На тебе ако някой ти каже да скочиш от мост, ще го направиш ли ???? Аз лично никога не съм имал доверие на селския дори, когато стана президент 1999-та година.Лично присъствах на събранието в панаира по избирането му и смело мога да кажа, че бях един от тримата, които се въздържахме при гласуването.Всички други го подкрепиха.Неприятно впечатление ми направи тогава още, когато го попитаха дали има пари да издържа Ботев.Няма да го забравя, тогава само се засмя и нищо не каза :evil:[/quote]

1.Не знам кой отбор е създаден 1936 година. Виждал съм документ, че ЖСК е създаден 1935, а съм чувал че Спортклуб е създаден 1926! Понеже твърдиш, че се водим по "документи", покажи ги да ги видя.
2. Какво значение има, дали си бил в София в шампионската година? Титлата се дава на отбора взел най-много точки за годината, не на победителя в София. По тази логика, най-силната мафиотска групировка по онова време-армията, ви купи титлата 67ма година, защото паднахте 2 пъти от Локо София(и в Пловдив и в София), имахте равен и загуба със Спартак София,имахте и равен и загуба със Спартак Пловдив????? Мафияяяяяяяяяя. Предлагам тази година да обявим Миньор за шампион, защото биха чорбата в София.
3. Любимия ми отговор. Първо си говорим в множественно число, ние сме такива, вие онакива, а като стане неудобно почваме на лична основа: ама аз не съм взимал, не знам кой какво е правил, аз съм чист. По тази логика, аз не съм се интересувал никога от Христолов, за каква хореография ми говориш? Удобно е, нали? Сам знаеш, че като ви спаси онази година от изпадане, стана месия... Както и да е, мен Христолов и вашите проблеми не ме интересуват, така че няма какво да говорим по въпроса...

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 ное 2009 14:27

Добре че им дадахме мача на папагалите, малко да живнат, но и тази победа няма да ги спаси от сигурната СМЪРТ която ги преследва. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Изображение
Последна промяна от drughi на 01 ное 2009 14:34, променено общо 2 пъти.
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 01 ное 2009 14:28

23ооо лева вземати от данъчните=6000зрители ''великите'' фенове :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 01 ное 2009 14:31

kubik написа:23ооо лева вземати от данъчните=6000зрители ''великите'' фенове :lol:

20000 са били с картиИзображениеИзображениеИзображение
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 01 ное 2009 14:56

Големите фенове на локомотив, на които гласа не им чух цял мач и седяха като насрани.Хореографията ви също беше добра,никаква организация едни вдигат знамената като излзиат футболистите,други като се строят,трети не вдигнаха,голям цирк беше.Великия отбор,все от млади звезди беше разпилян от "безработните,бармани,келнери" и прочие италианци,и пак да имаш самочуствие да си отвориш устата и да кажеш "пуснахме им" е тва е най-големия смях,приемете загубата от тук нататък ще е така локомотивци.И стига оправдания,вчера бяхте бити,надвикани,ебани както всеки мач.Аиде със здраве

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 01 ное 2009 14:59

ultra1912 написа:Големите фенове на локомотив, на които гласа не им чух цял мач и седяха като ******и.Хореографията ви също беше добра,никаква организация едни вдигат знамената като излзиат футболистите,други като се строят,трети не вдигнаха,голям цирк беше.Великия отбор,все от млади звезди беше разпилян от "безработните,бармани,келнери" и прочие италианци,и пак да имаш самочуствие да си отвориш устата и да кажеш "пуснахме им" е тва е най-големия смях,приемете загубата от тук нататък ще е така локомотивци.И стига оправдания,вчера бяхте бити,надвикани,****и както всеки мач.Аиде със здраве

Колко зрители имаше :mrgreen:

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 01 ное 2009 15:10

kubik написа:
ultra1912 написа:Големите фенове на локомотив, на които гласа не им чух цял мач и седяха като ******и.Хореографията ви също беше добра,никаква организация едни вдигат знамената като излзиат футболистите,други като се строят,трети не вдигнаха,голям цирк беше.Великия отбор,все от млади звезди беше разпилян от "безработните,бармани,келнери" и прочие италианци,и пак да имаш самочуствие да си отвориш устата и да кажеш "пуснахме им" е тва е най-големия смях,приемете загубата от тук нататък ще е така локомотивци.И стига оправдания,вчера бяхте бити,надвикани,****и както всеки мач.Аиде със здраве

Колко зрители имаше :mrgreen:

.... около 10 000 човека макс.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 ное 2009 15:17

kubik написа:Колко зрители имаше :mrgreen:

Aз ще ти кажа....не повече от 8-9 хиляди макс. Тяхната агитка 3 хиляди, ние 2 хиляди, по другите сектори макс 3-4 хиляди.
А те си мислят, че са били 20 000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
НАИВНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ В ЖЪЛТО. :lol:

ПС. НИЕ НА ЛАУТА, БЕЗ ТЯХ, БЯХМЕ 7000 8-)
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 01 ное 2009 15:17

Легендите нямат край :lol:
Обясними ,данъчните прибират всичките пари от касите,стойноста е 23000 лв.а,сега сметни :lol:
Мда билета,беше левче 23000зрители ги докарвате :lol:

Върни се в “Локо Пловдив”