Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Мнениеот костенурк » 01 окт 2014 17:53

s.th.1926 написа:
T&T написа:
plovdivram написа:
praistoria написа:
Пловдив1926 написа:Ми 2:0 стана, нормална загуба. След някоя друга година никой няма да я помни. Ако ви бяхме нацепили в първата минута можеше и да е обратно и сега да подстригвате вуйчо си :mrgreen:

Бяхте близо, да. Според мен дори по вашата си статистика това трябва да го броите за победа. 100 ГОДИНИ ДОМИНАЦИА НАД ЖАЛТИТИ!!!!

Абе не знам ние докъде бяхме близо, но смятам, че дори вие осъзнавате, че по-безидеен и да си го кажем - слаб, Локомотив Пловдив в историята си не сте срещали! Т.е. добре ще е да погледнете себе си, защото имахте всички предпоставки и ако бяхте наистина стойностен отбор, на този Локомотив трябваше да вкарате толкова, за колкото се готвехте и се канехте преди всяко дерби в "ерата Цецо Василев"... въпроса е, че дори и този път не успяхте! Има два варианта за случилото се - или играчите ви да ги беше "страх" дори от този СЛАБ Локомотив, или просто и вие да не сте кой-знае колко силни в момента!!! Което и да е от двете обаче... като изключим резултата за статистиката не е много за такава гордост, още по-малко пъ' за подигравки!

По принцип ние си знаем, че в момента не разполагаме с класен отбор, а и нека не забравяме, че за доста от момчетата в отбора ни това бе първо дерби и затова за тях бе важна победата, а не резултата. Знаем много добре, че в момента Локомотив е бледо подобие на отбор, но честно казано очаквах повече съпротива и желание от страна на вашите футболисти. Относно разгромния резултат - той винаги се получава когато най-малко го очакваш и ще дам пример с онова 5-2 за Ботев на Голямата къща през 80-те години на миналия век, когато в началото на второто полувреме Локомотив поведе с 2-1 и водеше играта по начин, който ме караше да си мисля, че ще видя първа загуба от градския съперник от много години насам, но после отбелязахме 4 бързи гола.

Поради какво си очаквал повече съпротива? Вие си проведохте НОРМАЛНА подготовка, а ние нямаме изобщо такава! При вас заплатите са средно по 12 000 лв, при нас 2 500 лв. Имате все още кофа с пари, успяхте да привлечете доста юношески национали, с името на Пенев. Освен това, ние имахме "треньор", на който не вярват даже и врабчетата в парк Лаута. И въпреки всичко бяхте доста уплашени. Спомни си люха на Стаховяк и на защитата в първата минута и това, че цяло второ полувреме играхте на контра?! На собствения ви стадион, с/у слаб съперник.

За 5-2. Помня го и аз. Това бяха годините, в които играехте на контраатака! Другите творяха, вие само взимахте топката и търчахте като коне. Щото нямахте такива като Аян и Христо Колев, а имахте житни бегачи като Костадинов и Пашев. Даже и Зехтински се беше специализирал в пасове от 40-50 метра. Това ви беше тактиката. Ама тя е в резултат на нямане. Нямане на фантасизисти!!!!

А ние имахме!!! Един даже е първият български футболист продаден за $ 1 200 000! Първия над 1 милион долара. Не от ЦСКА, не от Левски, а Христо Колев от Локо Пловдив! Пък ти се радвай, че сте били Локо с 5-2, с търчане и блъскане!

резултатите се помнят.ние редовно имахме медали.победи над Байерн и Барселона.вашите можещи комици бяха все на опашката или в Б група :lol: и заплатите ни не са средно по 12000 а по 40000 :lol:
Последна промяна от костенурк на 01 окт 2014 18:00, променено общо 1 път.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 01 окт 2014 17:58

наистина изпуснахме разгром но тва се дължи донякъде на липсата на концентрация и подценяване от нашите.дори тренера излезна с 3 нападатели което говори за подценяване и неглежиране на противника.създадохме чисти положения за поне още няколко гола но ги изиграхме все едно мача е срещу Хасково а не градско дерби.нормално е срещу слабак който няма записана точка и отбелязан гол от 5 мача нашите да не са пределно концентрирани но тва го отдавам на неопитноста на нападателите ни и лекото поодценяване на мача 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 01 окт 2014 19:20

костенурк написа:наистина изпуснахме разгром но тва се дължи донякъде на липсата на концентрация и подценяване от нашите.дори тренера излезна с 3 нападатели което говори за подценяване и неглежиране на противника.създадохме чисти положения за поне още няколко гола но ги изиграхме все едно мача е срещу Хасково а не градско дерби.нормално е срещу слабак който няма записана точка и отбелязан гол от 5 мача нашите да не са пределно концентрирани но тва го отдавам на неопитноста на нападателите ни и лекото поодценяване на мача 8-)

Да, да... знаем, знаем... то като цяло ви знаем вече - във всяка наша победа, в дербитата - вие сте "МОРАЛНИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ"... Дербита, в които или съдията явно ни е подпрял или нещо сте били в "неразположение"... в същото време вашите победи са след ПЪЛНО НАДИГРАВАНЕ и НЕВЕРОЯТНА ИГРА в "бразилски стил". След това дерби вече имаме и НОВА ПОСТАНОВКА обаче - толкова сте добри, че слаб противник като Локо Пловдив ви е разконцентрирал! Мисля, че можеш вече да събереш децата пред блока и да им го разкажеш... след това да им кажеш - и помнете, че нещата винаги са стояли точно така!!! :)
Изображение

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 01 окт 2014 19:45

костенурк написа:наистина изпуснахме разгром но тва се дължи донякъде на липсата на концентрация и подценяване от нашите.дори тренера излезна с 3 нападатели което говори за подценяване и неглежиране на противника.създадохме чисти положения за поне още няколко гола но ги изиграхме все едно мача е срещу Хасково а не градско дерби.нормално е срещу слабак който няма записана точка и отбелязан гол от 5 мача нашите да не са пределно концентрирани но тва го отдавам на неопитноста на нападателите ни и лекото поодценяване на мача 8-)

С теб изобщо не смятам да влизам в дискусия. То бива инфантилност, ама ти си още на стадий, в утробата! Ти ли си rammstein П24? Жалко. Текстовете на групата са много дълбоки и смислени! Да не коментираме и нивото на немския им, което е адски високо. Докато твоя бУльгарски е...
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 01 окт 2014 19:49

plovdivram написа:

Да, да... знаем, знаем... то като цяло ви знаем вече - във всяка наша победа, в дербитата - вие сте "МОРАЛНИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ"... Дербита, в които или съдията явно ни е подпрял или нещо сте били в "неразположение"... в същото време вашите победи са след ПЪЛНО НАДИГРАВАНЕ и НЕВЕРОЯТНА ИГРА в "бразилски стил". След това дерби вече имаме и НОВА ПОСТАНОВКА обаче - толкова сте добри, че слаб противник като Локо Пловдив ви е разконцентрирал! Мисля, че можеш вече да събереш децата пред блока и да им го разкажеш... след това да им кажеш - и помнете, че нещата винаги са стояли точно така!!! :)

тва си е моето мнение и не ангажирам никой с него.вие сте единствения отбор срещу който излизаме с 3 нападатели.след мача Вуцов каза че е очаквал да паркирате рейса и нямало кво да ви чака :lol: тия факти аз ги наричам очевидно подценяване и неглежиране на противника,ти както искаш ги разбирай.между другото всеки мач правим по много положения и допускаме много пред нашата врата.аз от вас не видях нито веднъж да застрашите Стаховяк,явно ще ви е много трудно да запазите мястото си в А група,все пак дано успеете за да може и догодина да си ви блъскаме :)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 01 окт 2014 19:55

s.th.1926 написа:

С теб изобщо не смятам да влизам в дискусия. То бива инфантилност, ама ти си още на стадий, в утробата! Ти ли си rammstein П24? Жалко. Текстовете на групата са много дълбоки и смислени! Да не коментираме и нивото на немския им, което е адски високо. Докато твоя бУльгарски е...

не съм аз :) като няма кво да кажеш по темата поне не я разваляй с излишни размисли които едва ли някой ги вълнува :lol: как може да коментираш Ботев през 80те като разликата в класите между двата отбора беше горе долу колкото на последния мач :lol: дано се спасите от изпадане и най вече разпадане,за да можем и догодина да ви блъскаме 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 01 окт 2014 22:27

кустенурк,
костенурк написа:тва си е моето мнение и не ангажирам никой с него.вие сте единствения отбор срещу който излизаме с 3 нападатели.след мача Вуцов каза че е очаквал да паркирате рейса и нямало кво да ви чака :lol: тия факти аз ги наричам очевидно подценяване и неглежиране на противника,ти както искаш ги разбирай.между другото всеки мач правим по много положения и допускаме много пред нашата врата.аз от вас не видях нито веднъж да застрашите Стаховяк,явно ще ви е много трудно да запазите мястото си в А група,все пак дано успеете за да може и догодина да си ви блъскаме :)

Да... не знам как го наричаш ти, но предвид факта, че като цяло играхте супер СТРАХЛИВО срещу НАЙ-СЛАБИЯ "Локомотив" Пловдив, който някога сте срещали... убеден съм в това... и като се замислиш, че освен гредата, която ударихте, то нямахте кой-знае колко положения... то, всичко това, което говориш можеш наистина да си го говориш на децата пред блока!!! И не бъди толкова уверен в "блъскането", 'щото историята помни и разгроми с по 5:0 в единият полусезон и после победа за "блъскания" след 10 години "суша"!

Бъдете поне веднъж хора, с които може да се води нормално разговор, а не такива, които демонстрират ненужно и с нищо подплатено "високомерие" само и само защото си мислят, че по този начин дразнят отсрещния, а всъщност единственото, което правят е да изглеждат наистина инфантилно... Такова поведение наистина е присъщо за спор между седмокласници, но не и между ЗРЕЛИ хора. Аз все още имам надежда, че някога ще "пораснете"! :)
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 02 окт 2014 00:18

Кустенурк, разгромът, който го чакате вече толкова дълго срещу нас можеше и да се случи, но през тези 9г. без победа срещу нас сме ви нанесли страшно много страх и комплекси.Играчите ви излезнаха срещу нас с две на ум - искаха да атакуват на юруш, както им бе заръчал овчия, но ги беше страх да се хвърлят срещу нас на сляпо т.е. не искаха да рискуват безумно и ги разбирам.Овчият нищо не е променил в стила ви...още си играете футбола на Мъри, който ви свали топката на земята и ви научи да си я подавате.Овенът ги надъхва просто...е не мога да кажа, и че хептен не я разбира играта, щото за да излезне срещу нас с 3-ма нападатели е видял, че в нашия отбор няма футбол в момента.Разгадал е страхливия Неделчо - признавам!За жалост при нас на този етап е едно ряпкане, блъскне, ритане и всичико друго, но не и футбол, което се надявам да се промени още с идването на новия тренер.
Не може да ви се отрече и късмета, който ви спохожда...за жалост при нас липсва.
Абе няма да сме все така, ще се оправим...може да вървим по трънлив път, но вярвам, че ще е за малко време.
На вас това ви беше шанса за дълго чакания разгром, щото след паузата няма да сме толкова зле а и идвате на Лаута, където не можете да играете.Да не говорим, че и нашите ще са вярвам подсилени дай, Боже да направим селекция по-добра от тази и мотивацията на нашите ще е друга :!:
Изображение

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 02 окт 2014 00:36

Много ми е интересно кой мач се коментира и през коя година се е играл

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 окт 2014 11:37

izgrevist написа:Много ми е интересно кой мач се коментира и през коя година се е играл

За предстоящи мачове става въпрос!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”