Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд
Добре де,след изборите не излезна ли веднага решението за осветлението на Лаута.Ако сме сериозни един купон или нещо градивно е показател?Опитвам се да задам въпроса сериозно,а ако съм в грешка ме поправете
plovdivram написа:костенуркВинаги сме с властта за тва до вчера играхме с Габровница и Горно Сахране.Помниш ли че Гърневски беше едновременно кмет на Пловдив и президент на Локо?Чомаков на кой отбор беше фен
костенурк, за кой Спас Гърневски говориш... онзи 'дето продаде Гонзо на Левски, а Танчето премина при вас... той е все още при вас... можеш да го питаш какво "спечели" Локомотив оттова... а когато ви бихме в онзи мач - "Сбогом Ку*ви".... не беше ли той който се изказа, че този мач бил "самоубийство"?!! За този Спас Гърневски ли говориш?!!! И в крайна сметка... за какво си говорим затова КОЙ КМЕТ - НА КОЙ ОТБОР БИЛ ФЕН?!!! Това НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!! По-скоро бих ти задал въпроса така:
КОЙ КМЕТ Е ПРЕНЕБРЕГВАЛ ЕДНИТЕ ЗА СМЕТКА НА ДРУГИТЕ?!... което всъщност е в основата на декларацията!!!
Във кое ви е пренебрегнал толкова че оревахте орталъка?Със пари ли с кво?Предпочел е да ине на купона на този отбор на който е фен.Това е най-нормалното нещо?Щом за такива дреболии пускате декларации
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- plovdivram
- Контакти:
Muscarin написа:Винаги като не ви изнася сте големи в приказките.Справка Гърневски! И с какво Тотев ощети клубът ви и респективно подпомогна нашия? С едно присъствие на един банкет! Не съм вярвал, че ще паднете толкова ниско! Изчистете си мършата,няма да споменавам имена, те всички го знаят кой е!
Декларация срещу Зума,Динев и Пиронкова ще видим ли?
Когато се научиш каква е разликата между "ощети" и "пренебрегна" може би ще ти станат ясни нещата!!!
колкото до Зума, Пиронкова, Динев.... те не са хора представляващи УПРАВЛЕНИЕТО на града ни!!!

- Пловдив1926
- Контакти:
hetfield написа:Добре де,след изборите не излезна ли веднага решението за осветлението на Лаута.Ако сме сериозни един купон или нещо градивно е показател?Опитвам се да задам въпроса сериозно,а ако съм в грешка ме поправете
На никой не му е проблем, че е отишъл на вашия "купон". Според мен дори си е длъжен да иде и на вашия, но да дойде и на нашия. Не може да се обяснява кмета и облатния като да не казвам какво, че искат да дойдат, но няма да го направят за да не ги обвинят в пристрастност към нас видиш ли осветление им направиха сега банкети, работи и на следващия ден като надушат яденето и пиенето, като дойде Караибрахим и да си чупат краката да са първи на софрата. Не става така просто.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- HoldenCaulfield
- Контакти:
Red_Girl написа:И вие почнахте кат сините ви приятелки с изявленията и декларациите, некви черно бели и сини коледи. Я се осъзнайте !До там ли стигнахте да се хващате за некви глупусти, на никой не му пука за българските отбори, камоли за ДЮШ, за тва сме на тва дередже. А вие им се молите на тея глупаци.. Дайте утре нова декларация и вие, току виж догоните другите.
Други се молят, другарю цесекист, пардон другарко цесекистка...
Ние не се молим и никога не сме го правили. Дай пример за обратното.
Отстояваме гражданските си права, пледираме за равноправие и се борим срещу слагачеството и евтините софри.
Градим града и стадиона си, подкрепяме се помежду си, уважаваме старите и събираме пари за да помагаме и окуражаваме малките.
Догодина годишнината на Ботев Пловдив ще е спонсорирана и организирана на твой гръб, с твоите и нашите данъци, вЕрвай ми !!!
А ти си пий ракийката и си стой осъзната !
Последна промяна от HoldenCaulfield на 20 дек 2011 16:33, променено общо 1 път.
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."
- plovdivram
- Контакти:
костенурк написа:plovdivram написа:костенуркВинаги сме с властта за тва до вчера играхме с Габровница и Горно Сахране.Помниш ли че Гърневски беше едновременно кмет на Пловдив и президент на Локо?Чомаков на кой отбор беше фен
костенурк, за кой Спас Гърневски говориш... онзи 'дето продаде Гонзо на Левски, а Танчето премина при вас... той е все още при вас... можеш да го питаш какво "спечели" Локомотив оттова... а когато ви бихме в онзи мач - "Сбогом Ку*ви".... не беше ли той който се изказа, че този мач бил "самоубийство"?!! За този Спас Гърневски ли говориш?!!! И в крайна сметка... за какво си говорим затова КОЙ КМЕТ - НА КОЙ ОТБОР БИЛ ФЕН?!!! Това НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!! По-скоро бих ти задал въпроса така:
КОЙ КМЕТ Е ПРЕНЕБРЕГВАЛ ЕДНИТЕ ЗА СМЕТКА НА ДРУГИТЕ?!... което всъщност е в основата на декларацията!!!
Във кое ви е пренебрегнал толкова че оревахте орталъка?Със пари ли с кво?Предпочел е да ине на купона на този отбор на който е фен.Това е най-нормалното нещо?Щом за такива дреболии пускате декларации
Странно е да наречеш ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ИДЕЕН ПрОЕКТ за развитието на един район, който е в БЕЗОБРАЗНО СЪСТОЯНИЕ и има отношение към ИСТОРИЯТA НА ГРАДА НИ "ДРЕБОЛИЯ"!!! Странно е!!! Странно е да наречеш награждаването на едни ДЕЦА - СПОРТИСТИ на ПЛОВДИВ "ДРЕБОЛИЯ"... Айде да оставим настрана "трибуната" и "залата под нея".... НО... това, другото....и то пред над 600 ПЛОВДИВЧАНИ в залата.... за сметка на ПИИНИ и ЯДИНИ в "мазен" хотел!!! Айде... не ми ги говори тез на мен!!!
Последна промяна от plovdivram на 20 дек 2011 16:35, променено общо 1 път.

- Irish stout
- Контакти:
Muscarin написа:Винаги като не ви изнася сте големи в приказките.Справка Гърневски! И с какво Тотев ощети клубът ви и респективно подпомогна нашия? С едно присъствие на един банкет! Не съм вярвал, че ще паднете толкова ниско! Изчистете си мършата,няма да споменавам имена, те всички го знаят кой е!
Мускарин, на ударен ли се правиш?
Когато си там горе, има етикет на поведение, към който човек трябва да се придържа. Никой не се оплаква, че кметът е ваш привърженик, а че трябва да се държи адекватно на поста си.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Пловдивчанин
- Контакти:
Папагал да ни каже да си изчистим "мършата"..
Кое ни е падението, нека се уточним! Това че изразяваме позиция- нещо непознато за вас в 100??? годишната ви история? Пак ще го напиша- Тотев е кмет на Пловдив!!
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
- Пловдив1926
- Контакти:
И като се издъниха г-н Кмета и г-н Областния да се държат като мъже. Не единия да ни кани на чай през Наско Узунов, а другия да пише ЛЪЖИ по медиите.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
1926 политиката и кинтите са неизменно свързани.Не откриваме топлата вода.Все пак мисля,че не един купон е по-важен.Кво ще кажеш утре да Ви даде пак нещо градивно,а да си пие ракията с нас?Мисля,че малко пристрастно стана от мухата слон.Твърдите,че сте достойни хора,ами аз лично не бих си го сложил ако беше станало обратното.С кмета се познавам от 20 години,били сме като малки метълчета и на Ваши мачове,не съм гласувал за него и не го защитавам.Просто ми се струва малко пресилена цялата тая патардия