Краси Димитров

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Краси Димитров

Мнениеот Пловдив1926 » 24 окт 2011 10:56

plovdivram написа:Пловдив1926,
невиждам защо изобщо намесваш ултрасите като страна по това, което се случва със спорта и футбола ни като цяло и изобщо това, което имах предвид?!! Къде изобщо отиде не ми е ясно?!! Говорим за СРЕДАТА, в която се развива спорта ни... или по друг начин казано УСЛОВИЯТА и "ПРАВИЛАТА"!!! Там е проблема, а не "кой-къде бил на заплата"?!!

Иначе... това, което го говориш, за разговора с Коко и доколко той приема нещата сериозно, когато говори с нас... нека аз си има друго мнение /поне - към момента/, защото този разговор вече веднъж е воден и проблемите си му бяха казани директно очи-в-очи... и сега не ми казвай, че на този разговор не са присъствали достатъчно сериозни хора, за да не ти ги изброя поименно и да се убедиш... И забележи... този разговор се проведе още в началото /3-4 кръг/ на миналото първенство!!! Резултата - 0 /нулев/... Е!!! Дано този път Коко е променил отношението си към тези разговори от предния път и сега повече се вслуша в "гласът на феновете" и... дано наистина той и ние феновете сме на една страна както сам твърди и този път нещата са различни... но 'що ли си мисля, че ако няма ГЕНЕРАЛНА ПРОМЯНА при СРЕДАТА и УСЛОВИЯТА, в които се разлага спорта ни то този "глас на феновете" ще си остане "глас в пустиня", защото дори и Коко да има желание за положително развитие то... определено така стоят нещата сега в БГ, че това е много трудно... Точно и затова винаги съм казвал, че ако иска да ни радва с положителни неща, то е по-добре да преосмисли приоритетите си!!!

Защото Владко с форумчетата и лафенето във фейсбук нищо не се променя. Щото в нормалните държави като излезнат хилядите по улиците и СРЕДАТА почва да се променя. Ама при нас сме само ние.

Иначе за срещата не си прав, не си бил на всички срещи с Коко, всъщност май само на една от която няма как да очакваш резултат конкретен. Като се видяхме в Банско му казах 4 проблема на КЛУБА, които бяха решени в следващите два дена. Иначе си прав, всеки може да има мнение. Въпроса е пред каква трибуна си го казваш и как си го отстояваш. Щото някои хора предпочитат да си запазят с Батбожо приятелството вместо да защитят отбора си, други се карат с хората в името на нещо - разни хора разни идеали.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 24 окт 2011 11:46

Пловдив1926 написа:Какво национално обединение те гони пък теб. Кви са тия футболни обединения?! Трябва гражданско общество, не агитки, които да се обявяват за лумпени и да им се умаловажава стореното. Ще чакам аз на някви боклуци в живота като жълтите да ми решават проблемите на държават и футбола, ти луд ли си?

Че те половината им лидери включително и тарторите с мегафоните и водещите с микрофоните прибирани за дрога, последния случей от миналата седмица ти ще се обединявашш с тия хора :idea: :?:

Абе ти не можеш да го накараш това гражданско общество да излезне на масов протест заради събитията в с. Катуница, камо ли пък за пародийния футбол, който се играе при нас. Пука му на масата от гражданското ти общество за футбола?

И феновете не са ли и те част от това гражданско общество, за което говориш?

Опитай се някой път и да мислиш,не само да подскачаш.

Няма ли масов протест от всички фен-клубове в България, не очаквай нещо да се промени...ей за такова обединение имах предвид.На хората не им е до футбола, че да искаш народа да ти излезне на масов протест за каузата "чист футбол".
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 24 окт 2011 12:05

Пловдив1926
Защото Владко с форумчетата и лафенето във фейсбук нищо не се променя. Щото в нормалните държави като излезнат хилядите по улиците и СРЕДАТА почва да се променя. Ама при нас сме само ние.

Иначе за срещата не си прав, не си бил на всички срещи с Коко, всъщност май само на една от която няма как да очакваш резултат конкретен. Като се видяхме в Банско му казах 4 проблема на КЛУБА, които бяха решени в следващите два дена. Иначе си прав, всеки може да има мнение. Въпроса е пред каква трибуна си го казваш и как си го отстояваш. Щото някои хора предпочитат да си запазят с Батбожо приятелството вместо да защитят отбора си, други се карат с хората в името на нещо - разни хора разни идеали.

Пловдив1926,
незнам на какви срещи си бил ти с Коко и какви проблеми сте решавали, но определено те по никакъв начин не са тези, които вълнуват всички нас!!! Честно да ти кажа, даже и като се замисля даже и немога да се сетя, за какви изобщо РЕШЕНИ проблеми говориш... но ако говорим, за нещата /проблемите/, които дискутираме сега мога да ти кажа, че точно ТЕ са тези, които му бяха поставени... да не изпадам в подробности, че не са за тук...
Забележката ти за трибуната е много, много неуместна, защото да стигнем дотук си има много причини и най-малкото ти си човек, който да ми прави оценка на поведението, защото това, в което ти "газиш" в последните 5-6 години аз съм повече от 20!!! Запомни го веднъж завинаги, когато ми правиш разбор!!! С това искам да ти кажа /за пореден път/, че много добре знам какво говоря, защо го говоря и си нося отговорност за думите!!!
п.а. ако ми позволиш един съвет... когато се караш с хората "в името на нещо", то бъди сигурен, че добре си премислил нещата, за да не се окаже, че този, които ти защитаваш е човек, на който не му пука изобщо за теб и утре изобщо може да не е на Лаута, за разлика от някой като бат'божо, който през целият ти живот на Лаута е стоял рамо-до-рамо с теб!!! И в този смисъл ДА... Аз предпочитам приятелството си с Бат'Божо, защото Локомотив Пловдив сме ние феновете, а отбора е това, което ни събира и обединява... не са нито президентите му, нито играчите му, нито успехите му или паденията му - те всички са преходни!!! Това, което ни обединява е имено ПРИЯТЕЛСТВОТО!!! Ама както казваш - разни хора - разни идеали!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 окт 2011 12:53

plovdivram написа:Пловдив1926

Пловдив1926,
незнам на какви срещи си бил ти с Коко и какви проблеми сте решавали, но определено те по никакъв начин не са тези, които вълнуват всички нас!!! Честно да ти кажа, даже и като се замисля даже и немога да се сетя, за какви изобщо РЕШЕНИ проблеми говориш... но ако говорим, за нещата /проблемите/, които дискутираме сега мога да ти кажа, че точно ТЕ са тези, които му бяха поставени... да не изпадам в подробности, че не са за тук...
Забележката ти за трибуната е много, много неуместна, защото да стигнем дотук си има много причини и най-малкото ти си човек, който да ми прави оценка на поведението, защото това, в което ти "газиш" в последните 5-6 години аз съм повече от 20!!! Запомни го веднъж завинаги, когато ми правиш разбор!!! С това искам да ти кажа /за пореден път/, че много добре знам какво говоря, защо го говоря и си нося отговорност за думите!!!
п.а. ако ми позволиш един съвет... когато се караш с хората "в името на нещо", то бъди сигурен, че добре си премислил нещата, за да не се окаже, че този, които ти защитаваш е човек, на който не му пука изобщо за теб и утре изобщо може да не е на Лаута, за разлика от някой като бат'божо, който през целият ти живот на Лаута е стоял рамо-до-рамо с теб!!! И в този смисъл ДА... Аз предпочитам приятелството си с Бат'Божо, защото Локомотив Пловдив сме ние феновете, а отбора е това, което ни събира и обединява... не са нито президентите му, нито играчите му, нито успехите му или паденията му - те всички са преходни!!! Това, което ни обединява е имено ПРИЯТЕЛСТВОТО!!! Ама както казваш - разни хора - разни идеали!!!

Явно разбираме нещата по различен начин, за един да си фен значи след мач да пиеш в при Сандо биричка и да обясняваш как Коко продава и купува мачове, за други се изразява в друго.

Много ми е интересно като кажеш аз си нося отговорност за думите какво точно имаш предвид? Първо какъв ефект очакваш от написаното в Гонг и второ ако не е търсения как ще носиш отговорност по-точно, че не се сещам? Ще бойкотираш хората, които се опитваме да правим нещо в конкретната ситуация ли? Ми ти тва го правиш от една година и нещо. И то що? За да защитаваш разни хора на които не им пука и на 1/100 колкото ти пука на тебе за това, за което си дал 20 години от живота си и които не са направили и една хилядна от това, което си направил ти. Аме не е тук мястото да го водим този разговор, дано поне с това се съгласиш.

Какво как що се е променило може да ми се обадиш да ти кажа. Направих си прост ескперимент с конкретни неща за промяна и те се промениха. Което ме кара да мисля, че при следващата среща като се кажат по-остро някои неща отново ще има ефект. А ако няма, пак ще опре до едни и същи хора нещата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 24 окт 2011 13:49

Пловдив1926
Явно разбираме нещата по различен начин, за един да си фен значи след мач да пиеш в при Сандо биричка и да обясняваш как Коко продава и купува мачове, за други се изразява в друго.

Може и така да е... ама "другото" на "другия" какво ли ще да е тогава?!! Помолихте да не се правиш на "по-католик от Папата", 'ма ти си продължаваш!!!И докога ще продължаваш с внушението, затова как някой говорел за "покупко-продажбата на мачове от Коко"?!! Ей... после ми говори за "ефекти" от разговори...

Пловдив1926
Много ми е интересно като кажеш аз си нося отговорност за думите какво точно имаш предвид? Първо какъв ефект очакваш от написаното в Гонг и второ ако не е търсения как ще носиш отговорност по-точно, че не се сещам

Ами какъв беше, когато ги говорех там, където трябва?!! Какъв беше, когато си ги казах лично и на Коко?!! т.е. ефект може и да няма... но за мен /в онзи момент/ си направих доста изводи... Точно и затова казах, че си нося отговорността... И точно това значи - че не се притеснявам да си кажа болката НЕ САМО ПО ФОРУМИТЕ!!! т.е. спри да го повтаряш това за форумите по мой адрес, защото не съм от хората, които само там се изявяват... Както ти казах не ми пречи да споделям какво мисля както по форумите, така и "При Сандо", така и на този, които трябва в очите!!!

Пловдив1926
Какво как що се е променило може да ми се обадиш да ти кажа. Направих си прост ескперимент с конкретни неща за промяна и те се промениха. Което ме кара да мисля, че при следващата среща като се кажат по-остро някои неща отново ще има ефект. А ако няма, пак ще опре до едни и същи хора нещата.

За "простите" неща решения има, когато има такива като "Рефан" и Жоро Дамянов... въпроса е за не чак толкова "простите" неща...
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 окт 2011 14:12

Еми ще видим, ако ги промени промени, ако не ги промени следващия и тва е. Няма смисъл да коментираме "АКО"-та.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 24 окт 2011 14:41

Пловдив1926
Еми ще видим, ако ги промени промени, ако не ги промени следващия и тва е. Няма смисъл да коментираме "АКО"-та.

Ами, че аз "Ако-та" не коментирам... Досега никога не съм го правил... винаги съм се "обяснявал като ученичка", защо мисля така или иначе и то, забележи КОНКРЕТНО!!! ... даже и в този случай...

Пловдив1926
Ще бойкотираш хората, които се опитваме да правим нещо в конкретната ситуация ли?

Понеже това го пропуснах от предният ти пост... ще ти кажа, че никой-никога не съм бойкотирал... ако си комуникирате там, където го правите вие /'както ние го правим "При Сандо" :mrgreen: / можеш да поразпиташ и ще видиш, че който, за каквото ми се е обадил - не съм го върнал или както казваш "не съм го бойкотирал"!!! Сега да не изброявам имена и конкретни неща, но това, което ти казвам е факт... Виж съвсем друго би било да се каже, че не проявявам самоинициатива... е ако затова говориш... да така е - ФАКТ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 окт 2011 14:48

Те още един-двама от инициативните като спрът да проявяват самоинициатива и ще стигнем жълтите.

Jobs

Мнениеот Jobs » 24 окт 2011 21:25

Темата е друга.Ясно е,че България и всичко в нея,може да изглежда по-нормално.Собствениците на клубове не са китки,но това не означава,че и Драган трябва да седи в Локомотив,като Альоша на тепето.Стана въпрос за Неделчо.Най-добрия му мач бе с Левски.Имаше драматизъм в мача с Локо Сф за купата.Мачовете с Миньор и Черноморец,ги приехме,защото се беше насъбрала много тежка серия.След това?Безидеен мач с Видима. Вместо да бият Черно море,те се издъниха като кифладжии.С безцветна игра.С Литекс вече се видя,че го бива само срещу отбори като Сливен и Видима.Така е,който слуша бат'Ицо.Проблемът е,че бат Ицо винаги се измъква сух от водата,а послушника гърми...За Радуканов,откъде знаеш,че е без причина?Нашият Крачунов,от 1 метър вместо да вкара гол,изкара в корнер.Радуканов е същия без авторитетен тип като Делчо.Има и други причини.Говори се,че Радуканов е трябвало да бие в Румъния с 2-1 и да падне в София с 2-0?Има хора,които са се удавили...Румънците затова като вкараха 11 минута, се дръпнаха,ама някой трябва да я бутне зад голлинията. Да не говорим за купения мач миналата година, с Черноморец или за мача с Монтана, 0-5.Темата е,заради това, че тези хора:Радуканов,Пенев и пр.не са за нашия клуб и ние не сме за тях.Ние сме клуб,с друга култура.Ако Вуцов бие 2 мача подред,ще стане истински ботевист.Даже и татуировки ще си направят с него.Ама ако Вуцов спечели с ЛОКО шампионска лига,пак ще бъде наричан Овча глава.Това,че не всеки може да работи на "Лаута".Писането не ми се отдава кой знае колко,обичам да чета.Но в момента,ако погледна в някога,чудесния Лпортал,какви глупости и простотии се пишат и ми се повдига.След четене там,редовно си взимам душ и се жабуря преди лягане с корселин.Има 3-4 дурака,мятат големи телешки л.....И само повтарят:Радуканов,Мъри,Пенев.Наште да не се ослушват а да ги вземат...Жалко,че Стоян се старае,да ги информира за децата.Те се интересуват само от от селекции и треньори.За история да не говорим.А и да обясняват тото афери.ама един нов модератор там е в стихията си.Днес сте го споменали.Моде,метни я тази тема в коша,че виж кви дискусии се заформиха за нищо!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 окт 2011 22:51

Отключвам темата,има желаещи да се продължи дискусията.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”