plovdivram написа:Пловдив1926,
невиждам защо изобщо намесваш ултрасите като страна по това, което се случва със спорта и футбола ни като цяло и изобщо това, което имах предвид?!! Къде изобщо отиде не ми е ясно?!! Говорим за СРЕДАТА, в която се развива спорта ни... или по друг начин казано УСЛОВИЯТА и "ПРАВИЛАТА"!!! Там е проблема, а не "кой-къде бил на заплата"?!!
Иначе... това, което го говориш, за разговора с Коко и доколко той приема нещата сериозно, когато говори с нас... нека аз си има друго мнение /поне - към момента/, защото този разговор вече веднъж е воден и проблемите си му бяха казани директно очи-в-очи... и сега не ми казвай, че на този разговор не са присъствали достатъчно сериозни хора, за да не ти ги изброя поименно и да се убедиш... И забележи... този разговор се проведе още в началото /3-4 кръг/ на миналото първенство!!! Резултата - 0 /нулев/... Е!!! Дано този път Коко е променил отношението си към тези разговори от предния път и сега повече се вслуша в "гласът на феновете" и... дано наистина той и ние феновете сме на една страна както сам твърди и този път нещата са различни... но 'що ли си мисля, че ако няма ГЕНЕРАЛНА ПРОМЯНА при СРЕДАТА и УСЛОВИЯТА, в които се разлага спорта ни то този "глас на феновете" ще си остане "глас в пустиня", защото дори и Коко да има желание за положително развитие то... определено така стоят нещата сега в БГ, че това е много трудно... Точно и затова винаги съм казвал, че ако иска да ни радва с положителни неща, то е по-добре да преосмисли приоритетите си!!!
Защото Владко с форумчетата и лафенето във фейсбук нищо не се променя. Щото в нормалните държави като излезнат хилядите по улиците и СРЕДАТА почва да се променя. Ама при нас сме само ние.
Иначе за срещата не си прав, не си бил на всички срещи с Коко, всъщност май само на една от която няма как да очакваш резултат конкретен. Като се видяхме в Банско му казах 4 проблема на КЛУБА, които бяха решени в следващите два дена. Иначе си прав, всеки може да има мнение. Въпроса е пред каква трибуна си го казваш и как си го отстояваш. Щото някои хора предпочитат да си запазят с Батбожо приятелството вместо да защитят отбора си, други се карат с хората в името на нещо - разни хора разни идеали.