Шефът на съдиите призна: Пак ощетиха Локо!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Шефът на съдиите призна: Пак ощетиха Локо!

Мнениеот pampi » 14 сеп 2011 15:52

Че феновете не знаят правилото за "засада" е нормално, трагичното е когато "специалисти" и ръководители в бранша плещят глупости.
Въпрос 1:
Има ли играчи на Локото в засада? - Да!
Въпрос 2: Тези същите играчи демонстрират ли с поведението си, че не участват в играта? - Не, най - целенасочено се насочват и скачат за центрираната топка!
Въпрос 3: Влияят ли по този начин на играта? - ..................!
Въпрос 4: Спаси ли Таско през второто полувреме Локото от 7-ца ? - ..................!

... и още един допълнителен ...
Въпрос 5: Познават ли тъпите телевизионни коментатори правилата на футболната игра (да си припомним и коментара за отменения гол на Зику срещу Черноморец) ? - ................!
8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 сеп 2011 15:55

Тасков спавил Локото от 7ца хахахаха скрий се бе.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 14 сеп 2011 15:57

Пловдив1926 написа:Тасков спавил Локото от 7ца хахахаха скрий се бе.

Минимум 7-ца... 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 сеп 2011 16:05

За пореден път се обеждавам, че сте тотално скарани с тази игра и летите някъде в космоса. Добре, че отвреме на време идва някой евро колос като стяуа и ви удря в земята на глава, че да разберете каква играе футбола и колко сте в дивия с извинение. Вкарахте един добър гол след наша грешка - след това вместо да ви обърнем и да стане интересен мача, съдята уби интригата с обратна дузпа изсмукана от пръстите и отменен гол. На полувремето вместо 1:1 влизаме с 2:0. За кво говориш седмици осмици. Ясно е, че ви боли там от титаничните ви загуби със 7:1 7:2 ама когато ни биете с тва число ми се обади. Аман от форумни разбирачи и драскачи по сайтчета с лишен от смисъл етикет "журналисти"
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 14 сеп 2011 16:22

Смях :)
Правилник за сезон 2010-2011, а играем 2011-2012. Толкова ли не намерихте новия!

"пречи на съперник" - Как, нали е зад него? Той ли пречи на съперника или съперника му пречи? Гледах го и Платини тръгна да пречи на Коцев, а не обратното. Та той си беше отпред!

Добре пак, че не са ползвали трета точка, по малоумна от нея няма: "печели предимство, като е в това положение". Ами то всеки в засада е с предимство!

Сгрешил, но по случайност бил прав.... Хахахахааа!!!

Мъжко е да кажеш - съперника ни игра добре, победи ни заслужено. Срамно е да кажеш, съдията ги ощети, но според нас излезе прав.
Никой не оспорва победата на ЦСКА. Коментираме съдийството, което в два случая, дузпа и отменен гол, ощети Локомотив. И когато ЦСКА защитава съдията, става още по-смешно. Така вече съвсем съдия и ЦСКА стават едно и също. Поне да си траят!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 14 сеп 2011 16:32

пак само приказки - мача свърши. Тук разни Алиджан и подобни дето се правят, че не разбират не се нуждаят от коментари и аргументи - просто са нагли

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 14 сеп 2011 16:34

Пловдив1926 написа:За пореден път се обеждавам, че сте тотално скарани с тази игра и летите някъде в космоса. Добре, че отвреме на време идва някой евро колос като стяуа и ви удря в земята на глава, че да разберете каква играе футбола и колко сте в дивия с извинение. Вкарахте един добър гол след наша грешка - след това вместо да ви обърнем и да стане интересен мача, съдята уби интригата с обратна дузпа изсмукана от пръстите и отменен гол. На полувремето вместо 1:1 влизаме с 2:0. За кво говориш седмици осмици. Ясно е, че ви боли там от титаничните ви загуби със 7:1 7:2 ама когато ни биете с тва число ми се обади. Аман от форумни разбирачи и драскачи по сайтчета с лишен от смисъл етикет "журналисти"

Мен специално нищо не ме "боли", ама да питам конкретно - Какво разбираш ти под пасивна, повтарям, пасивна засада?
Самата дума "пасивна", като производна от "пас", според теб какво значи? 8-)

Таско през второто полувреме, пречеше на ЦСКА да играе. Насра се човека от страх!
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 сеп 2011 16:36

pampi написа:
Пловдив1926 написа:За пореден път се обеждавам, че сте тотално скарани с тази игра и летите някъде в космоса. Добре, че отвреме на време идва някой евро колос като стяуа и ви удря в земята на глава, че да разберете каква играе футбола и колко сте в дивия с извинение. Вкарахте един добър гол след наша грешка - след това вместо да ви обърнем и да стане интересен мача, съдята уби интригата с обратна дузпа изсмукана от пръстите и отменен гол. На полувремето вместо 1:1 влизаме с 2:0. За кво говориш седмици осмици. Ясно е, че ви боли там от титаничните ви загуби със 7:1 7:2 ама когато ни биете с тва число ми се обади. Аман от форумни разбирачи и драскачи по сайтчета с лишен от смисъл етикет "журналисти"

Мен специално нищо не ме "боли", ама да питам конкретно - Какво разбираш ти под пасивна, повтарям, пасивна засада?

Таско през второто полувреме, пречеше на ЦСКА да играе. Насра се човека!

:) Pampi недей, че ще ти се смеят хората. Пасивна как ще произлиза от пас :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 14 сеп 2011 16:40

глей го тоя алиджан - два часа спори и накрая заявява , пасивна - произхожда от пас. Някой без грам работа и специално обучение за възпитание на идиоти , ако иска да му обяснява

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 14 сеп 2011 16:40

pampi написа:

Таско през второто полувреме, пречеше на ЦСКА да играе. Насра се човека!

Като считате така, ще говорите с какво на вас е попречил. Няма да го защитавате, когато за всички останали, в коментираните ситуации попречи на нас.
Дръж се мъжки, недей първо го защитава, после "ама той и за нас е маскара".
Маскара е, нали и ние това казваме.

Няма смисъл от дърлене помежду ни. Утре ще сте потърпевшите вие. Тогава какво ще му кажеш, когато си го оправдал, дори, когато е сгрешил.

П.П. Имаше един пролетарски поет навремето, написа стихче за БКПто: "Аз знам, аз вярвам, че си права и когато съгрешиш дори!".
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”