plovdivram написа:kubik написа:В крайна сметка точно в този момент,няма смисъл от мрънкане.Отбора почна да показва зъби и характер .Ние почнахме да правим драми.на тоя етап сами си го забиваме с това мрънкане.
Нека подкрепим момчета само както ние можем,Всички във Бургас,........а мрънкането ще го оставим за по нататък
kubik,
за какво "мрънкане" говорим бе майна?!! Нали автора на темата призовава за "трезва оценка"?!! Ти какво "мрънкане" видя?!! Ако не сте искали такова нещо, защо изобщо пускате такива теми?!! Проблема не е в "мрънкането", а че се превърнахме в публика, която е страх да мисли трезво и да си каже свободно какво мисли, в резултат на което да не вземе да обиди "някой"... Нека ти кажа сега КАК СИ ГО ЗАБИВАМЕ?! Забиваме си го като се заклеймяваме помежду си... ей така си го забиваме... Какво "мрънкане" видя незнам... онзи пък другия видял и "плюнки"!!! Не случайно ви подредих нещата 1/ГРАДЕНЕ НА БОЕСПОСОБЕН ОТБОР, 2/ СТАДИОН, 3/ДЮШ, които трябва да са приоритет на всеки един клуб у нас... Е!!! Какво "мрънкане" видяхте в това, че в нашият клуб се работа единствено по осигуряването на ИЗДРЪЖКАТА на Първия отбор!!! ФАКТ! .... и да се оправдава всеки един трансфер с нещо различно оттова /поне до този момент/ е доста НЕЛОГИЧНО!!! Факт ли е ?! Факт!! Какво "мрънкане" видя?! Аз лично си мисля, че това си е точно ТРЕЗВА ОЦЕНКА.... Ако не е така.... Подредете нещата и ме убедете, че не съм прав... но да ми казвате, че "мрънкам" и "плюя" е обидно за мен.... не съм от "вчера" привърженик на този отбор и съм видял "и две и двеста"... т.е. отбора си не съм го оставил и в години, когато падахме от такива като "Ген. Тошево".... или с други думи години доста по-тежки и "срамни" /явно, за сегашните разбирания/ времена и от "Галкините"... и точно затова днес аз не се страхувам да си кажа притесненията!!! Вие се замислете обаче дали не подлагате на съмнение собствената си любов към отбора, ако се страхувате да кажете притесненията си, защото видите ли - ако този се обидил и си отиде можело и да стане по-лошо!!! Ами може!!! Факт!!!
Айде сега, като не сме продали някой, не сме го продали щото нямало кой да го купи. Ако се разпродаваха играчи, Галя Тъпото и свинята Наков са ни показвали нагледно през годините, че и за най-дълбоките дупки има пазар и има кой да ги купи. Какво да говорим за играчи като Серж примерно!
За стадиона до тук Коко е поел два ангажимента - да направи едно игрище за ДЮШ-а, да им осигури и добри условия за съблекалня - нова сграда ли ще се прави нещо ще се ремонтира ли, и другото е като стане проекта за Бесика да финансиа част или целия проект но в зависимост от това как върви отбора, продаваме ли и тн. с две думи "ако има пари".
За ДЮШ, да и аз и всички давахме много зор за Фидана. Да ама него май го е страх един човек да уволни и до сега ми се губи от полизрението с действия. За това не съм доволен.
Не си прав, че не се плюе! Плюе се наред, и най-вече Бранко, който пък е от малкото, които вкарват някакъв професионализъм в тоя отбор. Ама той е просто един работник. За съжаление сърбин и заради това - много удобен да бъде виновен за всичко. Точно щото помним Галя, Наков, загуби от Ген. Тошево и тн. трябва да сме малко по-трезви към това, което се случва. За тези неща пряко отговорен е Коко. Не Бранко, не мранко, не Драган. Коко - собственика на отбора. Явно толкова са му силите, че не може да откаже на половин милион лева и процент от следваща продажба. Това не е нито учудващо, нито нещо ново.
Какво значи, че подлагам на съмнение любовта си към отбора? Всички искаме пловдивски бизнесмен, локомотивец да ни прави всяка година шампиони - нали тва е ултимативната цел на всеки отбор - първото място. Ама нито Пловдив може да роди такъв бизнесмен, нито пък той ще се занимава с тинята на българския футбол