От "Осанна" до "Разпни го"...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: От "Осанна" до "Разпни го"...

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2011 16:53

plovdivram написа:
kubik написа:В крайна сметка точно в този момент,няма смисъл от мрънкане.Отбора почна да показва зъби и характер .Ние почнахме да правим драми.на тоя етап сами си го забиваме с това мрънкане.
Нека подкрепим момчета само както ние можем,Всички във Бургас,........а мрънкането ще го оставим за по нататък :)

kubik,
за какво "мрънкане" говорим бе майна?!! Нали автора на темата призовава за "трезва оценка"?!! Ти какво "мрънкане" видя?!! Ако не сте искали такова нещо, защо изобщо пускате такива теми?!! Проблема не е в "мрънкането", а че се превърнахме в публика, която е страх да мисли трезво и да си каже свободно какво мисли, в резултат на което да не вземе да обиди "някой"... Нека ти кажа сега КАК СИ ГО ЗАБИВАМЕ?! Забиваме си го като се заклеймяваме помежду си... ей така си го забиваме... Какво "мрънкане" видя незнам... онзи пък другия видял и "плюнки"!!! Не случайно ви подредих нещата 1/ГРАДЕНЕ НА БОЕСПОСОБЕН ОТБОР, 2/ СТАДИОН, 3/ДЮШ, които трябва да са приоритет на всеки един клуб у нас... Е!!! Какво "мрънкане" видяхте в това, че в нашият клуб се работа единствено по осигуряването на ИЗДРЪЖКАТА на Първия отбор!!! ФАКТ! .... и да се оправдава всеки един трансфер с нещо различно оттова /поне до този момент/ е доста НЕЛОГИЧНО!!! Факт ли е ?! Факт!! Какво "мрънкане" видя?! Аз лично си мисля, че това си е точно ТРЕЗВА ОЦЕНКА.... Ако не е така.... Подредете нещата и ме убедете, че не съм прав... но да ми казвате, че "мрънкам" и "плюя" е обидно за мен.... не съм от "вчера" привърженик на този отбор и съм видял "и две и двеста"... т.е. отбора си не съм го оставил и в години, когато падахме от такива като "Ген. Тошево".... или с други думи години доста по-тежки и "срамни" /явно, за сегашните разбирания/ времена и от "Галкините"... и точно затова днес аз не се страхувам да си кажа притесненията!!! Вие се замислете обаче дали не подлагате на съмнение собствената си любов към отбора, ако се страхувате да кажете притесненията си, защото видите ли - ако този се обидил и си отиде можело и да стане по-лошо!!! Ами може!!! Факт!!!

Айде сега, като не сме продали някой, не сме го продали щото нямало кой да го купи. Ако се разпродаваха играчи, Галя Тъпото и свинята Наков са ни показвали нагледно през годините, че и за най-дълбоките дупки има пазар и има кой да ги купи. Какво да говорим за играчи като Серж примерно!

За стадиона до тук Коко е поел два ангажимента - да направи едно игрище за ДЮШ-а, да им осигури и добри условия за съблекалня - нова сграда ли ще се прави нещо ще се ремонтира ли, и другото е като стане проекта за Бесика да финансиа част или целия проект но в зависимост от това как върви отбора, продаваме ли и тн. с две думи "ако има пари".

За ДЮШ, да и аз и всички давахме много зор за Фидана. Да ама него май го е страх един човек да уволни и до сега ми се губи от полизрението с действия. За това не съм доволен.

Не си прав, че не се плюе! Плюе се наред, и най-вече Бранко, който пък е от малкото, които вкарват някакъв професионализъм в тоя отбор. Ама той е просто един работник. За съжаление сърбин и заради това - много удобен да бъде виновен за всичко. Точно щото помним Галя, Наков, загуби от Ген. Тошево и тн. трябва да сме малко по-трезви към това, което се случва. За тези неща пряко отговорен е Коко. Не Бранко, не мранко, не Драган. Коко - собственика на отбора. Явно толкова са му силите, че не може да откаже на половин милион лева и процент от следваща продажба. Това не е нито учудващо, нито нещо ново.

Какво значи, че подлагам на съмнение любовта си към отбора? Всички искаме пловдивски бизнесмен, локомотивец да ни прави всяка година шампиони - нали тва е ултимативната цел на всеки отбор - първото място. Ама нито Пловдив може да роди такъв бизнесмен, нито пък той ще се занимава с тинята на българския футбол :idea: Та в тоя ред на мисли, не е малко да не допускаме да става по-лошо, което не значи, че не трябва да сме отворени към възможности, които биха могли да подобрят ситуацията.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 авг 2011 16:54

plovdivram написа:
kubik написа:В крайна сметка точно в този момент,няма смисъл от мрънкане.Отбора почна да показва зъби и характер .Ние почнахме да правим драми.на тоя етап сами си го забиваме с това мрънкане.
Нека подкрепим момчета само както ние можем,Всички във Бургас,........а мрънкането ще го оставим за по нататък :)

kubik,
за какво "мрънкане" говорим бе майна?!! Нали автора на темата призовава за "трезва оценка"?!! Ти какво "мрънкане" видя?!! Ако не сте искали такова нещо, защо изобщо пускате такива теми?!! Проблема не е в "мрънкането", а че се превърнахме в публика, която е страх да мисли трезво и да си каже свободно какво мисли, в резултат на което да не вземе да обиди "някой"... Нека ти кажа сега КАК СИ ГО ЗАБИВАМЕ?! Забиваме си го като се заклеймяваме помежду си... ей така си го забиваме... Какво "мрънкане" видя незнам... онзи пък другия видял и "плюнки"!!! Не случайно ви подредих нещата 1/ГРАДЕНЕ НА БОЕСПОСОБЕН ОТБОР, 2/ СТАДИОН, 3/ДЮШ, които трябва да са приоритет на всеки един клуб у нас... Е!!! Какво "мрънкане" видяхте в това, че в нашият клуб се работа единствено по осигуряването на ИЗДРЪЖКАТА на Първия отбор!!! ФАКТ! .... и да се оправдава всеки един трансфер с нещо различно оттова /поне до този момент/ е доста НЕЛОГИЧНО!!! Факт ли е ?! Факт!! Какво "мрънкане" видя?! Аз лично си мисля, че това си е точно ТРЕЗВА ОЦЕНКА.... Ако не е така.... Подредете нещата и ме убедете, че не съм прав... но да ми казвате, че "мрънкам" и "плюя" е обидно за мен.... не съм от "вчера" привърженик на този отбор и съм видял "и две и двеста"... т.е. отбора си не съм го оставил и в години, когато падахме от такива като "Ген. Тошево".... или с други думи години доста по-тежки и "срамни" /явно, за сегашните разбирания/ времена и от "Галкините"... и точно затова днес аз не се страхувам да си кажа притесненията!!! Вие се замислете обаче дали не подлагате на съмнение собствената си любов към отбора, ако се страхувате да кажете притесненията си, защото видите ли - ако този се обидил и си отиде можело и да стане по-лошо!!! Ами може!!! Факт!!!

Майна,грешно си сванал за мрънкането.не става дума за теб.говоря по принцип все има недоволно.Мисълта ми е точно в този момент ,дали е подходящо да нагнетяваме обстановката около Локомотив Пловдив.
Не си мисли,че не съм съгласен с теб ........такава е просто реалността,по хубаво няма.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 авг 2011 16:56

v.s. написа:Знам че каквото и да напиша по темата,мнението ми ще бъде прието негативно.И все пак:най-лошият сценарий за вас е да се превърнете в отбор,който нито може да изпадне,нито иска да се бори за първите четири места.Както вървят нещата ще направите няколко такива сезона и тогава ще късно за промяна.Собственика ще продължава да захранва водещите отбори с играчи,вие пък ще продължавате да се чудите дали играете феърплей във всеки мач.И така,лека полека,приликите със сегашната Славия и Локото(след година,две) ще станат стопроцентови,а на стадиона надписа Локомотив (на сектор В) ще се чете на всеки мач.

хахах майтапчия :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2011 16:57

v.s. написа:Знам че каквото и да напиша по темата,мнението ми ще бъде прието негативно.И все пак:най-лошият сценарий за вас е да се превърнете в отбор,който нито може да изпадне,нито иска да се бори за първите четири места.Както вървят нещата ще направите няколко такива сезона и тогава ще късно за промяна.Собственика ще продължава да захранва водещите отбори с играчи,вие пък ще продължавате да се чудите дали играете феърплей във всеки мач.И така,лека полека,приликите със сегашната Славия и Локото(след година,две) ще станат стопроцентови,а на стадиона надписа Локомотив (на сектор В) ще се чете на всеки мач.

Прав си, нямаш право да пишеш по темата. Вие 12 години бяхте изтривалката на А група - посмешище и срам - то не бяха погребални автобуси, то не бяха срамни загуби, гостувания по 2 души, домакинства пред 100 и тн. Кълняхте се, че вече на мач няма да идете и тн. След това си закрихте отборчето и си направихте ново, за да откраднете от България едни пари под формата на задължения, натрупани за осигуровки на ВАШИТЕ футболисти. Сега ДПС ви вкара в Б група, някак си ще додрапате и до А, ако кранчето не секне веднага след изборите. Тогава може и да не влезете. Ама в А група ви чака същото 7-8-9 място.

Така, че не ни приказвай какви сезони правим, защото миналата година завършихме 5ти с равни точки с участника в Лига Европа. И от тогава много подобрихме отбора си, имаме и качествен треньор, стил на игра и физическа подготовка. Гледай си там войсилските и долни воденски вълнения и не се обаждай, че точно вие може да сте идеалния пример как не трябва да се прави.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 авг 2011 17:00

plovdivram написа:За какво гардене на отбор говорим при положение, че взимаме само "свободни агенти",

Аз пък на това му викам правилна политика предвид реалността на Бг футбола. Според мен НЯМА никаква логика да се дават пари за трансфери предвид нивото на А група за което е пълно със свободни агенти. Да ти изброявам ли колко свободни агенти сме привлекли през последните години които се оказват добри играчи :?:

Според твоята логика за поста на левия бек да не бяхме взели Венков а да търсим някой с трансфер. Ами за Гарра колко дадохме, а за Карвальо за Здр. Лазаров за Родригес Любо Витанов, айде да ми посочиш в нашата А група играчи на техните постове които са толкова по-добри от изброените, че трябва да даваме пари
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 17 авг 2011 17:01

Дарби,лично според мен, коментарите не бяха насочени срещу теб. Тези, които те познават, едва ли могат да си помислят, че мрънкаш или плюеш.

От цялата дискусия до момента може да се направи един извод - наистина ни трябва ТРЕЗВА оценка. Неутралните фенове виждат много по-добре това,за което ние спорим помежду си. И ни го казват. Нашият проблем в момента е (мое мнение!), че някои, особено от по-младите фенове, прекалено много се поддадоха на емоции и (празни!!!) приказки от ръководството ни.

Да си спомним, че когато станахме шампиони, имайки сглобен, обигран, боеспособен отбор, имайки лоби в БФС, имайки президент, с когото по разни причини всички се съобразяваха, имайки треньор, ние до 24-25 кръг официално (вижте всички интервюта на Едо) казвахме - "играем мач за мач, пък каквото стане. Нямаме за цел шампионската титла." Е, някой тогава някого да оплю? Някой да се почувства излъган, подигран или нещо друго? Не. Ето това е - ние наистина не трябва да се изхвърляме и аз лично още миналата година и в този форум, и на други места пишех, че Зума и Бранко ни правят лоша шега с тези безсмислици за титли, купи и прочее.

Факт е, че в нашия клуб се работа единствено по осигуряването на ИЗДРЪЖКАТА на Първия отбор!. Да. Но какво лошо има в това? Малко по малко ще се оправя базата - и с пари на общината, и с пари на Коко Динев. Може би и школата ще заиграе в човешки условия и някой ден, след години ще произвежда качествени футболисти. Но това ще стане след години. В момента най-належащият въпрос е да се осигури издръжката на представителния отбор.

P.S. А когато паднахме от Генерал Тошево, имаше и нещо приятно - бяхме млади :)

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 17 авг 2011 17:22

[offtopic][/offtopic]Пловдив1926,в годините при христолов,когато се борехме да не изпаднем ми беше много по-приятно да ходя на мачове,отколкото през годините при него,в които бяхме по средата на класирането и в последните мачове записвахме съмнителни резултати.Няма нищо по-лошо от това отбора ти да е средняк без цели.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 17 авг 2011 17:24

Пловдив1926 написа:

Прав си, нямаш право да пишеш по темата. Вие 12 години бяхте изтривалката на А група - посмешище и срам - то не бяха погр****ни автобуси, то не бяха срамни загуби, гостувания по 2 души, домакинства пред 100 и тн. Кълняхте се, че вече на мач няма да идете и тн. След това си закрихте отборчето и си направихте ново, за да откраднете от България едни пари под формата на задължения, натрупани за осигуровки на ВАШИТЕ футболисти. Сега ДПС ви вкара в Б група, някак си ще додрапате и до А, ако кранчето не секне веднага след изборите. Тогава може и да не влезете. Ама в А група ви чака същото 7-8-9 място.

Така, че не ни приказвай какви сезони правим, защото миналата година завършихме 5ти с равни точки с участника в Лига Европа. И от тогава много подобрихме отбора си, имаме и качествен треньор, стил на игра и физическа подготовка. Гледай си там войсилските и долни воденски вълнения и не се обаждай, че точно вие може да сте идеалния пример как не трябва да се прави.

Ти нас ни остави а виж какво ти казва Дарби,човека цял ден ти обяснява какво ви чака ама ти не та не.

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 17 авг 2011 17:25

Пловдив1926 написа:Не знам кога ще започнем да гледаме трезво на това, което се случва в нашия отбор. Люшкаме се като продънена лодка в бурно море от "Осанна" до "Разпни го" и то в рамките на седмици, дни, часове. Може би е фенско, може би страстта, която гори във всички нас ни кара да бъдем такива, но това само ни изнервя и ни настройва един срещу друг и срещу ръководството.

Поредния повод - продаваме Крачуна на ЦСКА и се почна - как може на преки конкуренти, те не са си зели сто отбора парите от ЦСКА ние им даваме играчи и тн. И естествено става виновен Бранко - да се чуди човек да плаче ли или да се смее. Първо ЦСКА си издължиха всички задължения. Второ задълженията, които имаха бяха към селски отбори като Сливен и Калиакра и то само за да им бъзикат президентчетата с големи усти. Второ имаме перфектен договор за продажбата, ако ЦСКА закъснее с парите - взимаме ги от БФС и парите от ТВ права на ЦСКА. Трето, на същата позиция имаме още 2ма добри играчи. Четвърто трансфера е изцяло решение на Константин Динев.

Обаче тва предизвиква яката вълна на недоволство - ма Бранко нали каза, че няма да продаваме, ама кво стана с осветлението, нали щеше да стане септември, къде са терените :) Не става така пичове. Осветлението никой никога не е казвал, че ще стане септември, а средата на октомври. Освен това там са държавни пари. Едното игрище е с общински пари, трябва другат седмица да обявят фирмата изпълнител, какво намесваме Коко и Бранко още по-малко в целия тоя филм?

Истината е винаги някъде по средата. Коко има кофти страни, ама има и добри. Идва ЦСКА и ти дава суха пара и процент от следващ трансфер на масата. Толкова пари не са предлагани за Бенжелюна примерно. Тва ни е бюджета за 4 месеца, това е игрището, което ще се направи - що да не ги земе тия пари?

ЦСКА ни бил пряк конкурент. Вие вярвате ли си, че ще ни пуснат да ги изпреварим за 3тото място? На всички ни е ясно, че борбата е за 4тото, първите три са отдавна резервирани от човека с присадената коса.

За тва, дайте да си спестим излишните нерви. Миналата година не се класирахме на косъм с по-лош отбор и смачкахме ЦСКА с 4:1 и Левски с 1:2 на Герена :) Тая година се смятам, че ще се класираме и ще имаме пак запомнящи се мачове!

Съгласен съм напълно!
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2011 17:28

v.s. написа:[offtopic][/offtopic]Пловдив1926,в годините при христолов,когато се борехме да не изпаднем ми беше много по-приятно да ходя на мачове,отколкото през годините при него,в които бяхме по средата на класирането и в последните мачове записвахме съмнителни резултати.Няма нищо по-лошо от това отбора ти да е средняк без цели.

Прав си - вие знаете какво е да си средняшки отбор най-добре, след края на комунизме сте доволно средняшки отбор с кратък проблясък по времето на брокерите. Защо да нямаме цели? Имаме, даже си поставяме доста високи цели. Дано тази година да ги изпълним. Това до последния кръг да се бориш за евро квота за мен не е да си средняк без цели.

Върни се в “Локо Пловдив”