13.08.2011 събота 18.00 ч. Локомотив Пд - Локомотив Сф
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдивчанина
- Контакти:
Re: 13.08.2011 събота 18.00 ч. Локомотив Пд - Локомотив Сф
Мачът е 2:0 за Локомотив Пловдив!След тези тежки мачове дъртите уморени "коне" на крадеца Н.Гигов са грохнали!!!
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!
fena написа:rstein написа:Победа и то убедителна за Локо София, за съжаление! С макето- псевдо-треньор сме дотук!
Доста учудващо мнение от фен на Локо Пловдив. Ще си го промениш ли след мача, ако резултата е различен от твоята прогноза?
Тоя е фен на Локо Пд,колкото аз съм на сдружението!Марш хепатити в темите за Б група!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Няма да е зле да им върнем за миналата година, ама и на равен ще се радвам. Според мен са в по-добра форма от нас, но се надявам фактора домакинство да "изравни" играта и резултата.
п.с. Как стоят нещата с Дакси? Ще може ли да играе 30 мин?
Идваме, правим поредния грозен мач и си тръгваме с точка от Пловдив.
0:0
0:0
- bekono
- Контакти:
Интересен мач ще стане, предполагам. Софийското Локо не играе лошо, има и доста голямо самочувствие след мачовете в ЛЕ. Предполагам, че пред своя публика Локо ПД няма да изгуби мача, но и трудно ще спечели. Все пак черно-белите са ми по-симпатични и казвам 2-1 за тях, макар че виждам мача 1-1 или 2-2.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

След като ни отмениха чист гол в Каварна този пьт прошка няма да има ще го вьрнем на тези маршутки има един Локомотив в Бьлгария и това е Локомотив Пловдив ще бием 2-0 миналия сезон на лаута гледахме все едно локо софия беше сложил тир пред вратата си не минаха центьра цяла мач
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Мачът със софийските адаши няма да бъде лесен...всички така казвате.
Ми то и мача срещу Светкавица няма да е лесен...лесни мачове вече - няма.
Софиянци имат предимство, че имат изиграни повече мачове и несъмнено ще са в по-добра игрова форма.
Играта им срещу ЦСКА няма да я повторят срещу нас -ние не сме ЦСКА.От нас не ги е страх и нямат този респект към нашия отбор, какъвто изпитват към ЦСКА.Ако срещу ЦСКА адашите играха по-плахо и предимно защитно, то бъдете сигурни, че срещу нас задължително ще търсят победата и играта им ще бъде настроена доста по-офанзивно.Но това пък ще е по-добре за нас, щото ние играем доста по-добре срещу съперници, които се откриват, отколкото такива, които играят с 10 човека в отбрана.
Тръгнат ли на откирт футбол и да се надиграват с нас бъдете сигурни, че Локо Сф са изгоряли.Ние излизаме със самочувствие от спечелената точка в Каварна срещу класен съперник като Лудогорец, който игра на макс срещу нас.Защитата показа стабилност през целия мач, което ми дава кураж.Мачът ще го решат халфовете ни - това е истината.Много зависи от формата, в която се намират и играта, която ще покажат срещу Локо Сф.Срещу Лудогорец бяхме слаби именно заради халфовете, които просто си играха слабо.Видяхте, че срещу зелените нито можаха да си подадат правлино топката повече от 2 пъти, нито пък успяваха да задържат и успокят топката в средата.Така, че много зависи каква ще я свършат халфовете...от тях зависи изходът на мача.
Като плюсове при на са отборния дух и отличната физическа подготовка, а като минуси - слаба средна линия, която позволява на съперника да си влиза и излиза от нашата половина, както и когато си поиска...така ще е докато сме без Даксон и Еспиноза.
На вратата ще е намиращия се в перфектна форма - Лучини.
Пред него нещата са ясни - Джерами, Крачунов, Кавдански и Венков
В средата аз лично бих започнал с Витанов и Габор, като дефанзивни, а Срежиньо ще го натоваря с по-офанзивни функции в средата.Това е ако не играят Даксон и Еспиноза.По крилата Дарио Захора и Здравко Лазаров. Централен - Де Карвальо.
Ми то и мача срещу Светкавица няма да е лесен...лесни мачове вече - няма.
Софиянци имат предимство, че имат изиграни повече мачове и несъмнено ще са в по-добра игрова форма.
Играта им срещу ЦСКА няма да я повторят срещу нас -ние не сме ЦСКА.От нас не ги е страх и нямат този респект към нашия отбор, какъвто изпитват към ЦСКА.Ако срещу ЦСКА адашите играха по-плахо и предимно защитно, то бъдете сигурни, че срещу нас задължително ще търсят победата и играта им ще бъде настроена доста по-офанзивно.Но това пък ще е по-добре за нас, щото ние играем доста по-добре срещу съперници, които се откриват, отколкото такива, които играят с 10 човека в отбрана.
Тръгнат ли на откирт футбол и да се надиграват с нас бъдете сигурни, че Локо Сф са изгоряли.Ние излизаме със самочувствие от спечелената точка в Каварна срещу класен съперник като Лудогорец, който игра на макс срещу нас.Защитата показа стабилност през целия мач, което ми дава кураж.Мачът ще го решат халфовете ни - това е истината.Много зависи от формата, в която се намират и играта, която ще покажат срещу Локо Сф.Срещу Лудогорец бяхме слаби именно заради халфовете, които просто си играха слабо.Видяхте, че срещу зелените нито можаха да си подадат правлино топката повече от 2 пъти, нито пък успяваха да задържат и успокят топката в средата.Така, че много зависи каква ще я свършат халфовете...от тях зависи изходът на мача.
Като плюсове при на са отборния дух и отличната физическа подготовка, а като минуси - слаба средна линия, която позволява на съперника да си влиза и излиза от нашата половина, както и когато си поиска...така ще е докато сме без Даксон и Еспиноза.
На вратата ще е намиращия се в перфектна форма - Лучини.
Пред него нещата са ясни - Джерами, Крачунов, Кавдански и Венков
В средата аз лично бих започнал с Витанов и Габор, като дефанзивни, а Срежиньо ще го натоваря с по-офанзивни функции в средата.Това е ако не играят Даксон и Еспиноза.По крилата Дарио Захора и Здравко Лазаров. Централен - Де Карвальо.

- Sofia 1929
- Контакти:
bianchi написа:След като ни отмениха чист гол в Каварна този пьт прошка няма да има ще го вьрнем на тези маршутки има един Локомотив в Бьлгария и това е Локомотив Пловдив ще бием 2-0 миналия сезон на лаута гледахме все едно локо софия беше сложил тир пред вратата си не минаха центьра цяла мач
За маршрутки и т.н. ясно, но за това, кой кой е в България си има статистика и история, а там нещата стоят по-малко по-различен начин отколкото ти се иска...
За мача, определено ще бъде завързан. Като цяло пловдичвани, тръгват с голямата кошница тази година, но до момента поне според мен са колебливи. Като играчи, потенциал не им липсва, но като отбор, не са изичстени явно нещата. Не обичам да говоря преди мачове и да се бия в гърдите, след като се имате за фаворити, така да бъде.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
staria написа:Няма да е зле да им върнем за миналата година, ама и на равен ще се радвам. Според мен са в по-добра форма от нас, но се надявам фактора домакинство да "изравни" играта и резултата.
Преди малко го гледах на тренировката.В перфектно състояние е.Едва ли обаче,ще може да го картотекираме до събота...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Sofia 1929 написа:bianchi написа:След като ни отмениха чист гол в Каварна този пьт прошка няма да има ще го вьрнем на тези маршутки има един Локомотив в Бьлгария и това е Локомотив Пловдив ще бием 2-0 миналия сезон на лаута гледахме все едно локо софия беше сложил тир пред вратата си не минаха центьра цяла мач
За маршрутки и т.н. ясно, но за това, кой кой е в България си има статистика и история, а там нещата стоят по-малко по-различен начин отколкото ти се иска...
За мача, определено ще бъде завързан. Като цяло пловдичвани, тръгват с голямата кошница тази година, но до момента поне според мен са колебливи. Като играчи, потенциал не им липсва, но като отбор, не са изичстени явно нещата. Не обичам да говоря преди мачове и да се бия в гърдите, след като се имате за фаворити, така да бъде.
Сьгласен сьм с теб елате над 30 фена поне в пловдив да видим какво значи Локо софия кадето на половината ви мачове сте гости това е истината без да се обиждаш.