ОТ БОТЕВ ЗА ЛОКО
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: ОТ БОТЕВ ЗА ЛОКО
Двата задника крокодил и овцико1 пак запърдяха в хор.
- plovdivram
- Контакти:
hools_1912
hools_1912,
какво искаш да постигнеш с постовете си в нашия форум тук?
Много странно майна... Докато тук "вилнееше" slavia_forever ти специално не беше толкова активен... Сега него го няма, но ти си му е*ати достойната смяна майна... то сигурно и мениджър от ранга на Алекс Фергюсън нямаше да може да намери толкова сполучлива и равностойна "резерва" за някоя от своите "звезди"... и то каква само?!! Направо е невероятно... Човек като ти чете мненията и се чуди кой-кой е?! Направо сте "като две капки вода" майна!
Двата задника крокодил и овцико1 пак запърдяха в хор.
hools_1912,
какво искаш да постигнеш с постовете си в нашия форум тук?

Много странно майна... Докато тук "вилнееше" slavia_forever ти специално не беше толкова активен... Сега него го няма, но ти си му е*ати достойната смяна майна... то сигурно и мениджър от ранга на Алекс Фергюсън нямаше да може да намери толкова сполучлива и равностойна "резерва" за някоя от своите "звезди"... и то каква само?!! Направо е невероятно... Човек като ти чете мненията и се чуди кой-кой е?! Направо сте "като две капки вода" майна!

hypodil написа:Туше написа:ОТ ЛОКО ЗА БОТЕВ
Хайде сега ела обясни, тази работа каква е: http://www.sportal.bg/news.php?id=151697
Отврат! Мирише ми на финикийски знаци
Въпроса ми беше към човека пуснал темата. Не се получи добре с лична позиция, колкото и добре да е представена, да се говори от името на група хора (с претенции да е организирана), към друга група хора. Повече от разбираемо беше, че на този протест няма да има клубни, партийни и всякакви други пристрастия и сред много от нас намира подкрепа.
Вън от всяко съмнение търсят изгода, за да пускат прозрачна и ненужна декларация. След нея жълтите шамани не спират да се обясняват как, защо ... Тяхна си работа! НЕорганизирано присъствие или организирано НЕприсъствие е безсмислено да се обявява официално. Утре с много от тях пак ще сме заедно.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
-
Рам,не съм заместник на никой.Не си мисли,че за мен е удоволствие да се заяждам с отбора ви или с отделни индивиди.Ако си забелязал заяждам се само когато съм провокиран.