ОТ БОТЕВ ЗА ЛОКО

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hools_1912

Re: ОТ БОТЕВ ЗА ЛОКО

Мнениеот hools_1912 » 13 яну 2009 12:01

Двата задника крокодил и овцико1 пак запърдяха в хор.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 яну 2009 14:27

hools_1912
Двата задника крокодил и овцико1 пак запърдяха в хор.

hools_1912,
какво искаш да постигнеш с постовете си в нашия форум тук? :lol:
Много странно майна... Докато тук "вилнееше" slavia_forever ти специално не беше толкова активен... Сега него го няма, но ти си му е*ати достойната смяна майна... то сигурно и мениджър от ранга на Алекс Фергюсън нямаше да може да намери толкова сполучлива и равностойна "резерва" за някоя от своите "звезди"... и то каква само?!! Направо е невероятно... Човек като ти чете мненията и се чуди кой-кой е?! Направо сте "като две капки вода" майна! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 13 яну 2009 15:15

hypodil написа:
Туше написа:ОТ ЛОКО ЗА БОТЕВ
Хайде сега ела обясни, тази работа каква е: http://www.sportal.bg/news.php?id=151697

Отврат! Мирише ми на финикийски знаци :oops:

Въпроса ми беше към човека пуснал темата. Не се получи добре с лична позиция, колкото и добре да е представена, да се говори от името на група хора (с претенции да е организирана), към друга група хора. Повече от разбираемо беше, че на този протест няма да има клубни, партийни и всякакви други пристрастия и сред много от нас намира подкрепа.

Вън от всяко съмнение търсят изгода, за да пускат прозрачна и ненужна декларация. След нея жълтите шамани не спират да се обясняват как, защо ... Тяхна си работа! НЕорганизирано присъствие или организирано НЕприсъствие е безсмислено да се обявява официално. Утре с много от тях пак ще сме заедно.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 13 яну 2009 20:03

Рам,не съм заместник на никой.Не си мисли,че за мен е удоволствие да се заяждам с отбора ви или с отделни индивиди.Ако си забелязал заяждам се само когато съм провокиран.

Върни се в “Локо Пловдив”