slavia_forever написа:plovdivram написа:slavia_forever или още наричания ПРОВОКИРАНИЯ,
абе пич... ти остави т'ва кой е виждал сребърната, златната или платиненанта ти карта на Славия... по-добре кажи ти докога ще се появяваш тук с различни никове?!... т.е. няма значение дали си от Славия или не, но така или иначе НА ВСИЧКИ вече е ясно, че МЕКО КАЗАНО симпатизираш на нашите съграждани и не случайно другият ти ник е hools_1912.. Допускам, че мога и да греша, но приликата между slavia_forever и hools_1912 е толкова голяма, че сте направо един вид "мисловни близнаци", ако така мога да нарека хора, чийто мисли, разсъждения и начин на изразяване са като "две капки вода"...
Не мога да разбера каква е тази твоята НУЖДА постоянно да идваш тук и да се правиш на ЗАСЕГНАТ и ПРОВОКИРАН... да изкопаваш някакви тема да се обявиш за ПРОВОКИРАН и по този начин да се САМОУСПОКОЯВАШ и САМОУБЕЖДАВАШ, ЧЕ ИМА ОПРАВДАНИЕ ЗА АБСУРДНИТЕ ти постове!!!
Нямам втори ник hools_1912. Винаги съм признавал, че от Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив, по-симпатични са ми Ботев. Той е отбора, който е носител на футболните традиции на Пловдив. Локомотив " Пловдив" е всъщност, втородивизионна Кюстендилска издънка. Не ми пука, защо защитаваш вашите чикиджии и пубери, за нелицеприятното им поведение, може пък и да го удобряваш - толкова по-зле за теб. Аз мога да докажа, кой съм и какъв съм, с изказ, обосновка, речетатив и показване на мисловен процес, с прилежащите обосновки на мненията ми. Колко от присъстващите тук, показват мисловни раздвижвания? Отречи, че провокирания и обиждания съм аз. По отношение на Локомотив Пловдив, многократно съм казвал, че не бих им се и изхрачил пред стадиона, тъй като са ми безразлични. Това не означава, че съм от Ботев, или от който и да било друг отбор. Най-малко аз съм Софиянец и към Пловдив нямам отношение, въпреки че е един прекрасен Български град, който много харесвам и с удоволствие ходя там.
Научи се да пишеш правилно , курво неподмита!
Аман от комплексирани помияри !
Отивай да ревеш на майка си в путката , разбра ли , нещастник !