Тема: Юношески и детски формации: резултати, информация

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Юношите на Локо Пд трети в международен турнир

Мнениеот Пловдив1926 » 09 май 2011 18:05

Don Rumen написа:Малко ще ви разочаровам, но съм длъжен да кажа истината, защото присъствах на турнира. Първа среща с домакините от Раковски 1:1 много труден мач във вода с много грубости. Загуба от Локо Сф и победа над Селтик с помоща на съдията, който не даде 2 чисти дуспи за Селтик, ако ги беше дал, Локо Пд отиваше да играе за 7-8 място. А за бронза спориха с Литекс набор 95 една година по-малки, така че не ги превъзнасяйте много. Пожелавам успех на всички деца, мисля, че за тях е по-важно да участват и да играят, от колкота да печелят сега на всяка цена.

Като свещенник трябва да знаеш, че лъжата е грях. Завистта и злобата също по принцип не са привични на хората с расо, но явно в наистина всяко стадо има мърша.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 09 май 2011 18:19

Кажи къде видя лъжа и злоба?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 май 2011 18:27

Ми на мачове на децата да пишеш глупости за съдии и за наредби е жалко и злобно. Още повече, че няма нищо общо с истината.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 09 май 2011 18:58

Как да не лъжеш:
Don Rumen написа:... с домакините от Раковски 1:1 много труден мач във вода с много грубости..

Фаул от Раковски още втората минута за червен, не за жълт. И кой беше дебелия в публиката, дето не спря да ни ругае децата? Този индивид стъпва ли в Пловдив? Що не дойде веднъж на денско-юношески мач на Лаута да си покаже простотията?
Виж резултатите между двата отбора в нормални условия. Ако не се лъжа пак ще имат мач скоро.

Don Rumen написа:Загуба от Локо Сф

Как загуба, като свърши 1:1....?!?

Don Rumen написа:... и победа над Селтик с помоща на съдията, който не даде 2 чисти дуспи за Селтик, ....

Дай ми точно минутите, щото аз се сещам само за едно тяхно влизане в наказателното през второто. Там едно дълго момче падна на 2 метра от топката. Бяха най-слабия отбор и трябваше да ги бием 2-3 гола.
Проблема в тази точно гарнитура ни е нападението. Задължително Краси трябва да намери някой да я пъха, не бива така да се пропилява.

Don Rumen написа:... за бронза спориха с Литекс набор 95 една година по-малки....

Колко точно им бяха 95, колко 94 и имаше ли 93? Как свършиха те с другите отбори, та ги отписа така? Биха Векта, биха и Марица.

Добре ни благослови децата, благодарим ти!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 09 май 2011 19:20

Моля, единствено обърках с Локо Сф, найстина беше равен нямам никакво намение да се заяждам, щом така сте решили добре, сигорно когато се отнася за моя отбор и аз съм пристрастен.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 09 май 2011 19:48

Don Rumen написа:Моля, единствено обърках с Локо Сф, найстина беше равен нямам никакво намение да се заяждам, щом така сте решили добре, сигорно когато се отнася за моя отбор и аз съм пристрастен.

Да, моите почитания! За децата си няма как да не сме пристрастни, може и да сме с локомотивит на очите. Ама гледаме всичко и навсякъде!

Вярвам, че не си искал да се заяждаш. Щом си ходил да гледаш деца, не може да преиначаваш съзнателно. На Вашите ядници не обръщам внимание.
Забележи колко юноши на Марица, Локо и Спартак играят в първия отбор на Ботев и колко Ваши си, днес. Комай 9 на 1 е съотношението. На мен не ми пречи, че са в жълто.
Това са наши деца, деца на града. Аз лично не давам на никой, нито на Ваши, нито на наши да каже лоша дума за тях или ги подцени.

Благославяй и крепи, те винаги ще са в чЕлото!

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 май 2011 21:44

Туше написа:
Don Rumen написа:Моля, единствено обърках с Локо Сф, найстина беше равен нямам никакво намение да се заяждам, щом така сте решили добре, сигорно когато се отнася за моя отбор и аз съм пристрастен.

Да, моите почитания! За децата си няма как да не сме пристрастни, може и да сме с локомотивит на очите. Ама гледаме всичко и навсякъде!

Вярвам, че не си искал да се заяждаш. Щом си ходил да гледаш деца, не може да преиначаваш съзнателно. На Вашите ядници не обръщам внимание.
Забележи колко юноши на Марица, Локо и Спартак играят в първия отбор на Ботев и колко Ваши си, днес. Комай 9 на 1 е съотношението. На мен не ми пречи, че са в жълто.
Това са наши деца, деца на града. Аз лично не давам на никой, нито на Ваши, нито на наши да каже лоша дума за тях или ги подцени.

Благославяй и крепи, те винаги ще са в чЕлото!

Няма какво да добавя.Дано отчето да те е разбрал...малко се съмнявам...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 09 май 2011 23:33

Модератор ЛокоПД написа:
Няма какво да добавя.Дано отчето да те е разбрал...малко се съмнявам...

И аз не знам какво им става. От два дена, покрай празниците малко свободно време, чета тук и все едно се връщам в шампионския сезон. Тогава пак така бяха изтрещели. Един не си знае юношите, все едно за пръв път чува, че в Долно Воден още като им се роди футболист и му слагат жълта фланелка. Ругаят ни децата, Румен се чуди и той как да изопачи успеха на малките. Пишат се за българи, а български футбол не гледат, освен ако не е аматьроски. Ама напъват и те за професионалисти. Българските отбори не стрували, стадионите в България не стрували. Уж са за Пловдив , а все Кюстендил им е в устата. Това, Сопот пък въобще го нямат за нищо. Пейчо вади тяхно арменче, дето снимало наше циганче - обръснато, изкъпано, в наредена къщичка, отдалеч му личи, че е пловдивчанче. Що не си го сложи до Атанас Пашев да види, че при нас и циганите са ни граждани, а на него и циганите са му селски. Нашият си говорил с Чарлз, техните с кой да си говорят - с Тимонов?
Когато спечелим сме купили мача, като паднем сме играли тото. Сааамо детинщини!

Където се спомене Локо и веднага жълта дребнавост и комплексарщина. Чакат да стъпим на криво и ... дай!
Знаеш колко наши не влизат, че не им издържат на селящината. Губи се възможност за комуникация с нормалните фенове на другите отбори. Не се давай! Разкарвай ги от тука да мърсят по другите теми, нашата си да държим чиста. Особено когато за деца говорим. Да не ги оставяме да ни се качват на главата, нищо че си имаме и по-важна работа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 май 2011 01:04

Щом Селтик са били на-слабия отбор,кое му е било "силното" на "международния" турнир,че не разбрах?Два чужди отбора,от които единия бил аутсайдера...

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 май 2011 01:41

Браво на момчетата!

На този индивид румен,е безмислено да му се обяснявате.Безскрупулен човек облечен в расо.Преди около две години,същия прати снимка по всички големи сайтове на Даксон с жълта фанелка със съчинен от него текст и беше публикувана .А текста разбира се, беше провокативен.Представете си за какъв човек става дума :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”