Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин - 1:2
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ralimavridov
- Контакти:
Re: Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин сряда 16.00ч.
Много ми е тъпо,че този селяк е собственик на отбора ви???Толкова ли не можа примерно Гергов да вземе Локо,а точно този трябваше???Толкова се радвахте,че ви е взел,че...Коко всички знаем какъв е.Мисля,че любовта е сляпа,в случая и не трябва толкова да му вярвате!!!Не съм наясно,но все пак ще се радвам ако ми разясните какво точно харесвате в Коко? 
- child in time
- Контакти:
ralimavridov написа:Много ми е тъпо,че този селяк е собственик на отбора ви???Толкова ли не можа примерно Гергов да вземе Локо,а точно този трябваше???Толкова се радвахте,че ви е взел,че...Коко всички знаем какъв е.Мисля,че любовта е сляпа,в случая и не трябва толкова да му вярвате!!!Не съм наясно,но все пак ще се радвам ако ми разясните какво точно харесвате в Коко?
Ще видим !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- Ultras1926
- Контакти:
Бец подценяване и себераздаване на терена всичко ще си е на мястото... Мисля, че няма да имаме проблем.. Само Локо!
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!
- отборът на Пловдив
- Контакти:
ralimavridov написа:Не съм наясно,но все пак ще се радвам ако ми разясните какво точно харесвате в Коко?
Ние не харесваме Коко, харесваме това което прави за Локомотив, а то е нещо което никой друг президент не е правил в цялата ни история!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
ralimavridov написа:Много ми е тъпо,че този селяк е собственик на отбора ви???Толкова ли не можа примерно Гергов да вземе Локо,а точно този трябваше???Толкова се радвахте,че ви е взел,че...Коко всички знаем какъв е.Мисля,че любовта е сляпа,в случая и не трябва толкова да му вярвате!!!Не съм наясно,но все пак ще се радвам ако ми разясните какво точно харесвате в Коко?
По темата - трябва да бием,но няма да е лесно.Пирин играят добре напоследък,а нашите след този мач със Славия...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Моята прогноза е 3:1
Пирин да мислят за спасяване в "А" група. Те купата няма да спечелят и без това ...
А, ако Локото загубят шансове за Европа, може и да ударят едно рамо на орлетата за първенството.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- ralimavridov
- Контакти:
Все пак Гергов е обвързан с Пловдив.Много богат българин.Има бизнес и не знам защо не инвестира в спорта в Пловдив?Гергов и Коко,мисля,че не могат да се сравняват в парично отношение.Дано да намерите истински милеещ за Локо човек,а не тези хрантутници и интересчии.Аз съм "Моряк",но това не значи,че не ме интересувате. 
ralimavridov написа:Все пак Гергов е обвързан с Пловдив.Много богат българин.Има бизнес и не знам защо не инвестира в спорта в Пловдив?Гергов и Коко,мисля,че не могат да се сравняват в парично отношение.Дано да намерите истински милеещ за Локо човек,а не тези хрантутници и интересчии.Аз съм "Моряк",но това не значи,че не ме интересувате.
Комунист да дава пари
Имаме си президент,мечта(за българската реалност)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
ralimavridov написа:Все пак Гергов е обвързан с Пловдив.Много богат българин.Има бизнес и не знам защо не инвестира в спорта в Пловдив?Гергов и Коко,мисля,че не могат да се сравняват в парично отношение.Дано да намерите истински милеещ за Локо човек,а не тези хрантутници и интересчии.Аз съм "Моряк",но това не значи,че не ме интересувате.
Това ,че си "моряк" е добре - по принцип уважаваме моряците.Иначе,Гергов е обвързан с БСП.И сега лека-полека ще му вземат паричките,щото това са партийни кинти - вече се започна с Пловдивския панаир.Прави му сметка що за човек е - първо искаше да купи нас /добре,че не успя/,после опита с Ботев ПД...мисля,че и за двата отбора беше добре,че не се осъществиха едната или другата сделка.Все едно някой да тръгне да купува Черно море и като не му вържат,да тръгне да купува Спартак Варна...точно такива са хрантутниците и интересчиите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- hristo1306
- Контакти:
T.Henry14 написа:2:0 и полуфинал с Черноморец ще е перфектно за Локомотив
да но ще играем срещу пирин
мача с пирин е 1 : 1 изравнителен гол на здр лазаров от измислена дузпа в 94 мин след продължение и дузпи победа на Пирин и полуфинал срещу Черноморец