Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин - 1:2

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин сряда 16.00ч.

Мнениеот ralimavridov » 04 апр 2011 20:55

Много ми е тъпо,че този селяк е собственик на отбора ви???Толкова ли не можа примерно Гергов да вземе Локо,а точно този трябваше???Толкова се радвахте,че ви е взел,че...Коко всички знаем какъв е.Мисля,че любовта е сляпа,в случая и не трябва толкова да му вярвате!!!Не съм наясно,но все пак ще се радвам ако ми разясните какво точно харесвате в Коко? ;)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 04 апр 2011 21:07

ralimavridov написа:Много ми е тъпо,че този селяк е собственик на отбора ви???Толкова ли не можа примерно Гергов да вземе Локо,а точно този трябваше???Толкова се радвахте,че ви е взел,че...Коко всички знаем какъв е.Мисля,че любовта е сляпа,в случая и не трябва толкова да му вярвате!!!Не съм наясно,но все пак ще се радвам ако ми разясните какво точно харесвате в Коко? ;)

Ще видим ! ;) А какъв е и що е не си ти човека който ще каже! Като чета името ти ми е ясно от кой отбор си! Жив и здрав и ни направи услуга пиши в твоя си подфорум!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 04 апр 2011 21:17

Бец подценяване и себераздаване на терена всичко ще си е на мястото... Мисля, че няма да имаме проблем.. Само Локо!
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 04 апр 2011 21:20

ralimavridov написа:Не съм наясно,но все пак ще се радвам ако ми разясните какво точно харесвате в Коко? ;)

Ние не харесваме Коко, харесваме това което прави за Локомотив, а то е нещо което никой друг президент не е правил в цялата ни история! 8-)
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 апр 2011 21:23

ralimavridov написа:Много ми е тъпо,че този селяк е собственик на отбора ви???Толкова ли не можа примерно Гергов да вземе Локо,а точно този трябваше???Толкова се радвахте,че ви е взел,че...Коко всички знаем какъв е.Мисля,че любовта е сляпа,в случая и не трябва толкова да му вярвате!!!Не съм наясно,но все пак ще се радвам ако ми разясните какво точно харесвате в Коко? ;)

:lol: Имаш чувство за хумор...май...Гергов ли спомена ? Човек,не си в час,или не си от Пловдив :roll: От Гергов по-голям селяк няма.И по-голям БСП-арски тарикат.Друг е въпроса,че няма никаква връзка с Пловдив - от Монтана е.

По темата - трябва да бием,но няма да е лесно.Пирин играят добре напоследък,а нашите след този мач със Славия... :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 апр 2011 21:28

8-)

Моята прогноза е 3:1 8-)
Пирин да мислят за спасяване в "А" група. Те купата няма да спечелят и без това ...
А, ако Локото загубят шансове за Европа, може и да ударят едно рамо на орлетата за първенството. ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 04 апр 2011 21:35

Все пак Гергов е обвързан с Пловдив.Много богат българин.Има бизнес и не знам защо не инвестира в спорта в Пловдив?Гергов и Коко,мисля,че не могат да се сравняват в парично отношение.Дано да намерите истински милеещ за Локо човек,а не тези хрантутници и интересчии.Аз съм "Моряк",но това не значи,че не ме интересувате. :)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 апр 2011 21:41

ralimavridov написа:Все пак Гергов е обвързан с Пловдив.Много богат българин.Има бизнес и не знам защо не инвестира в спорта в Пловдив?Гергов и Коко,мисля,че не могат да се сравняват в парично отношение.Дано да намерите истински милеещ за Локо човек,а не тези хрантутници и интересчии.Аз съм "Моряк",но това не значи,че не ме интересувате. :)

Комунист да дава пари :lol:

Имаме си президент,мечта(за българската реалност)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 апр 2011 22:19

ralimavridov написа:Все пак Гергов е обвързан с Пловдив.Много богат българин.Има бизнес и не знам защо не инвестира в спорта в Пловдив?Гергов и Коко,мисля,че не могат да се сравняват в парично отношение.Дано да намерите истински милеещ за Локо човек,а не тези хрантутници и интересчии.Аз съм "Моряк",но това не значи,че не ме интересувате. :)

Това ,че си "моряк" е добре - по принцип уважаваме моряците.Иначе,Гергов е обвързан с БСП.И сега лека-полека ще му вземат паричките,щото това са партийни кинти - вече се започна с Пловдивския панаир.Прави му сметка що за човек е - първо искаше да купи нас /добре,че не успя/,после опита с Ботев ПД...мисля,че и за двата отбора беше добре,че не се осъществиха едната или другата сделка.Все едно някой да тръгне да купува Черно море и като не му вържат,да тръгне да купува Спартак Варна...точно такива са хрантутниците и интересчиите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 04 апр 2011 22:56

T.Henry14 написа:2:0 и полуфинал с Черноморец ще е перфектно за Локомотив ;)

да но ще играем срещу пирин
мача с пирин е 1 : 1 изравнителен гол на здр лазаров от измислена дузпа в 94 мин след продължение и дузпи победа на Пирин и полуфинал срещу Черноморец

Върни се в “Локо Пловдив”