Пловдив1926 написа:Ще ги посрещнем форумните слависти, че имат бири да черпят някои от тях
Пожелавам ти да трябва да ги успокочваш, заради рекордната им загуба в Пловдив, хихи.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдив1926 написа:Ще ги посрещнем форумните слависти, че имат бири да черпят някои от тях
Пловдив1926 написа:Аз след мач не пия бири, само ирландски чайчета и мед хахах
Пловдив1926 написа:Аз не знам кво да кажа, честно. На 3 фронта се бутат неща и малко повече идва понякога да ти кажа. Да прави квото иска Коко, да го маха да назначава друг, той си носи отговорност. Само да бием Славия с 9:0. Ако питаш мен и без тва Зума си ръководише отбора, ама тва си е мое мнение. Искам нова трибуна Бесика. Другото е ден да мине друг да дойде.
AREA BIANCONERA написа:хахахах няма споко!![]()
Иначе ако Коко е решил да сменя Неделчо дано да е с някой със име. Защото ако докара някой анонимник, то тази смяна наистина ще ядоса някои наши фенове които от сега зеха да мрънкат в "портала". Забравиха как се сърдиха защо Неделчо не пуснал някой друг на мястото на Самир, забравиха и другите грешки които Неделчо направи. Не обичам да говоря срещу наши кадри, но наистина треньора има вина за загубата на точки във Варна и Ловеч. Като цяло се вижда, че играта ни през този сезон не е на нивото от първия, може би и на Коко това му е направило впечатление. Но нека изчакаме, още няма нищо обявено официално.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта