Феновете на пловдивският любимец на среща с Наско Узунов!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Феновете на пловдивският любимец на среща с Наско Узунов!
Остави ги неградските те цял живот гледат големите и крадат безочливо. Важното е да дойдат по-скоро парите и да се почва осветление, трибуна. Трябва постоянно нещо да се прави на тоя стадион, да се подобрява, а не да се тъпче на едно място. Лампите да се оправят, храсти да се изчистят, много малки неща могат да променят за добро облика на стадиона!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
rado. написа:Дано всичко,което е обещал се изпьлни,макар че аз не сьм се сьмнявал!Сьздаде се някакво напрежение,може би най-вече заради опашките непосредствено преди мачовете ни и още две три неща,ама като цяло мисля,че нещата са поправими и рьководството ни работи правилно и наш интерес,аз лично сьм обнадежден!Видях,че "градските момомчета"и те почнали срещи с футболисти,това ми прилича на оная поговорка"видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак"ама ,кво да се прави в живота всеки копира от по-големите!
Това със срещите с футболисти учудва ли те ?! Нека се учат момчетата,лошо няма.Все отнякъде трябва да видят,щото сами няма как да се сетят

ПС.Пловдив 1926,между другото започва основно почистване на парк Лаута - санитарна сеч,оправяне на алеите,осветление и т.н. ...накратко - ГУСТО!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:Asterix написа:В общи линии,чакаме общината да изпълни обещанието си,да даде обещаните средства за комплекс Локомотив.Първия транш ще бъде през април.Очаква се тази пролет да започне изграждането на тренировъчно игрище за децата,изграждане на осветлението и новата трибуна.
Това са започването на трибуната Наско ли го каза? Досега ставаше въпрос само за осветление и изкуственото игрище, а за трибуната нещата оставаха някак си настрани.