plovdivram написа:slavia_foreverТогава умници, ме дразнете на тема "Ботев"!
Само не засягайте Славия, макар че и двата отбора, не можете да достигнете, по никакви параграфи.
slavia_forever, не мисля, че някой има намерение да те дразни на каквато и да е тема! Още по-малко пък да засягаме Славия! Аз продължавам да недоумявам, 'що за привърженик на Славия ще изпитва такава омраза към Локо Пловдив? Нека видим? През годините не си спомням тези два отбора да са били в съперничество! Даже донякъде може да се каже, че поне 'що се отнася до историята ни ние донякъде имаме сходна такава... И двата отбора след идването на комунистическия режим загубват доминиращата си роля в собствените си градове, а да не говорим, че Славия Сф я губи и на национално равнище! В определен период от време даже и двата отбора носят едно и също име - СЛАВИЯ! В годините на комунизма, а и след това не помня да е имало нещо между тези два отбора, което доведе до някаква омраза между феновете на двата отбора... Даже независимо, че Славия е отбора нанесал най-голямата загуба на Локо Пд в историята му и факта, че този отбор е един от най-трудните ни съперници за нас феновете на Локо Пловдив отбора на Славия не е нещо към което изпитваме омраза... В никакъв случай... Единствения по-голям проблем възникнал между фенове на Славия и Локо Пд, за който се сещам е един бой между феновете на двата отбора на Лаута и извън нея през 89-та или 90-та беше... не помня точно! Та!!!
Кажи бе човек?! Ако наистина си привърженик на Славия... откъде идва омразата ти към Локо Пд?!! Неможе да няма някакво обяснение всичко това, което правиш тук... То направо си е безумно!!! Естествено ако разбира се не си наистина привърженик на Ботев представящ се за такъв на Славия... Казвам го това, защото интернет пространството помни много такива случаи, в които привърженици на Ботев са правили точно това, което правиш и ти с цел да провокират омраза към Локо Пловдив от страна на привърженици на други отбори!
1. Не мразя Локо Пловдив. Безразлични ми БЯХА!
2. Започнах да се занимавам с тях, от времето, когато на мои аргументирани мнения, защо Локо ПД са изкуствен отбор, не получих нито един адекватен КОНТРА-аргумент, който да ме оборва, но пък за сметка на това, бях засипан от псувни и клетви, които не съм получавал и във форумите на Левски и ЦСКА, които ако си чел, далеч не са по-малко обсъждани от мен, в сериозен план.
3. Определени индивиди, на няколко пъти загатват, че съм фен на жълтите, което е толкова абсурдно, почти колкото да съм фен на Локо Пд, макар, че не съм крил симпатиите си към тях. Но да съм им фен - и това да се изговаря в пространството, никога. За мен има само един отбор - Славия и това съм го доказвал, с невероятно много постове и теми тук, а и не само тук. Бях прекъснал, за няколко дни да се занимавам с вас, освен дребни коментари, ИМЕННО ЗАРАДИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА СЛАВИЯ, САМО ЗАРАДИ ТЯХ! Но като прочетох, че съм бил скрит фен на Ботев, осквернявайки по този начин любимия ми отбор за пореден път, а и темата за ромите, е един достоен отговор, а виждам, че отзвука е огромен, макар и не от феновете на Локото, май!