ДАНЧО-НАЙ-ДОБРИЯТ!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ДАНЧО-НАЙ-ДОБРИЯТ!!!

Мнениеот slavia_forever » 18 дек 2008 23:07

plovdivram написа:slavia_forever
Тогава умници, ме дразнете на тема "Ботев"!
Само не засягайте Славия, макар че и двата отбора, не можете да достигнете, по никакви параграфи.

slavia_forever, не мисля, че някой има намерение да те дразни на каквато и да е тема! Още по-малко пък да засягаме Славия! Аз продължавам да недоумявам, 'що за привърженик на Славия ще изпитва такава омраза към Локо Пловдив? Нека видим? През годините не си спомням тези два отбора да са били в съперничество! Даже донякъде може да се каже, че поне 'що се отнася до историята ни ние донякъде имаме сходна такава... И двата отбора след идването на комунистическия режим загубват доминиращата си роля в собствените си градове, а да не говорим, че Славия Сф я губи и на национално равнище! В определен период от време даже и двата отбора носят едно и също име - СЛАВИЯ! В годините на комунизма, а и след това не помня да е имало нещо между тези два отбора, което доведе до някаква омраза между феновете на двата отбора... Даже независимо, че Славия е отбора нанесал най-голямата загуба на Локо Пд в историята му и факта, че този отбор е един от най-трудните ни съперници за нас феновете на Локо Пловдив отбора на Славия не е нещо към което изпитваме омраза... В никакъв случай... Единствения по-голям проблем възникнал между фенове на Славия и Локо Пд, за който се сещам е един бой между феновете на двата отбора на Лаута и извън нея през 89-та или 90-та беше... не помня точно! Та!!!
Кажи бе човек?! Ако наистина си привърженик на Славия... откъде идва омразата ти към Локо Пд?!! Неможе да няма някакво обяснение всичко това, което правиш тук... То направо си е безумно!!! Естествено ако разбира се не си наистина привърженик на Ботев представящ се за такъв на Славия... Казвам го това, защото интернет пространството помни много такива случаи, в които привърженици на Ботев са правили точно това, което правиш и ти с цел да провокират омраза към Локо Пловдив от страна на привърженици на други отбори!

1. Не мразя Локо Пловдив. Безразлични ми БЯХА!
2. Започнах да се занимавам с тях, от времето, когато на мои аргументирани мнения, защо Локо ПД са изкуствен отбор, не получих нито един адекватен КОНТРА-аргумент, който да ме оборва, но пък за сметка на това, бях засипан от псувни и клетви, които не съм получавал и във форумите на Левски и ЦСКА, които ако си чел, далеч не са по-малко обсъждани от мен, в сериозен план.
3. Определени индивиди, на няколко пъти загатват, че съм фен на жълтите, което е толкова абсурдно, почти колкото да съм фен на Локо Пд, макар, че не съм крил симпатиите си към тях. Но да съм им фен - и това да се изговаря в пространството, никога. За мен има само един отбор - Славия и това съм го доказвал, с невероятно много постове и теми тук, а и не само тук. Бях прекъснал, за няколко дни да се занимавам с вас, освен дребни коментари, ИМЕННО ЗАРАДИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА СЛАВИЯ, САМО ЗАРАДИ ТЯХ! Но като прочетох, че съм бил скрит фен на Ботев, осквернявайки по този начин любимия ми отбор за пореден път, а и темата за ромите, е един достоен отговор, а виждам, че отзвука е огромен, макар и не от феновете на Локото, май! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vinagi~s~vas
Контакти:

Мнениеот vinagi~s~vas » 18 дек 2008 23:09

ivanjuve написа:
slavia_forever написа:
NUP-1995 написа:заслужено,дано да отиде в някои чужд отбор а не в левски или цска!

Да не мислиш, че ще стои на Лаута до живот, да се развива? Може да го купят от Велбъжд, че току виж, пак да го гледате в "А" група, ако ги преименуват и законно ги регистрират в елита.

НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ИЗПУСНЕШ !

Хаха да той като малките деца,всяко място маркира,и като животните :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 дек 2008 23:17

NUP-1995 написа:заслужено,дано да отиде в някои чужд отбор а не в левски или цска!

Да не мислиш, че ще стои на Лаута до живот, да се развива? Може да го купят от Велбъжд, че току виж, пак да го гледате в "А" група, ако ги преименуват и законно ги регистрират в елита.[/quote]

НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ИЗПУСНЕШ ![/quote]
Хаха да той като малките деца,всяко място маркира,и като животните :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Давай! След мен - пак си ти! :lol:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 дек 2008 23:26

slavia_forever

Пич нали се сещаш, че няма кой да ти повярва на това, което си написал. Дори на човек прекарал за първи път само 5 минути във форума му ще му стане ясно какво изпитваш към Локо Пд!

slavia_forever
2. Започнах да се занимавам с тях, от времето, когато на мои аргументирани мнения, защо Локо ПД са изкуствен отбор, не получих нито един адекватен КОНТРА-аргумент, който да ме оборва, но пък за сметка на това, бях засипан от псувни и клетви, които не съм получавал и във форумите на Левски и ЦСКА, които ако си чел, далеч не са по-малко обсъждани от мен, в сериозен план.

Аз те попитах още първия път, но ти не ми отговори. Сега ще те питам втори:

Ти борец за "чист и неопетнен" български клубен футбол ли си?

И ако си... оттук веднаг следва втория въпрос...

Какво знаеш за историята на българския футбол и обединенията в него, че даваш определения като "изкуствен отбор"?.. от което следва трети въпрос... ако разбира се познаваш историята на клубовете в България разбира се... което много ме съмнява ... та въпроса е...

Защо като си такъв борец за "чисти и неопетнени" български футболни клубове не обикаляш със същата такава енергия и да ги информираш за "изкуственият" им статус... Знаеш ли колко интерсени за теб тогава неща са се случвали през годините? И ТО НЕ САМО С ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

ЗАЩО ТЕ НЯМА ПО ДРУГИТЕ ФОРУМИ С ТОЗИ ВЪПРОС? Трябва да ти кажа, че има толкова много АРГУМЕНТИ /на които ти толкова много явно държш/ за да го направиш това, но ти го правиш само за Локо Пд!!!

И тук идва
slavia_forever
3. Определени индивиди, на няколко пъти загатват, че съм фен на жълтите, което е толкова абсурдно

Е как да е абсурдно бе човек?!... та ти повтаряш всяко нещо, което е написно и пуснато оттях... за какъв да те помислим? Ти сам го правиш това... И като си говорим за АРГУМЕНТИ, на които ти толкова държиш... Да не си мислиш че ти самият даде кой-знае какви аргуменит в полза на твърдението ти, че наистина си фен на Славия!!! Единствения сериозен аргумент в твоя защита ще бъде да спреш да се занимаваш с Локо Пловдив по начина по който го правят част от нашите съграждани - със злоба и едни и същи изтъркани вече клишета... Ти разбира се явно няма да го направиш, така че невиждам какво ни се сърдиш, че те поставяме до тях!!! Сам си го правиш!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 дек 2008 23:41

plovdivram написа:slavia_forever

Пич нали се сещаш, че няма кой да ти повярва на това, което си написал. Дори на човек прекарал за първи път само 5 минути във форума му ще му стане ясно какво изпитваш към Локо Пд!

slavia_forever

Аз те попитах още първия път, но ти не ми отговори. Сега ще те питам втори:

Ти борец за "чист и неопетнен" български клубен футбол ли си?

И ако си... оттук веднаг следва втория въпрос...

Какво знаеш за историята на българския футбол и обединенията в него, че даваш определения като "изкуствен отбор"?.. от което следва трети въпрос... ако разбира се познаваш историята на клубовете в България разбира се... което много ме съмнява ... та въпроса е...

Защо като си такъв борец за "чисти и неопетнени" български футболни клубове не обикаляш със същата такава енергия и да ги информираш за "изкуственият" им статус... Знаеш ли колко интерсени за теб тогава неща са се случвали през годините? И ТО НЕ САМО С ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

ЗАЩО ТЕ НЯМА ПО ДРУГИТЕ ФОРУМИ С ТОЗИ ВЪПРОС? Трябва да ти кажа, че има толкова много АРГУМЕНТИ /на които ти толкова много явно държш/ за да го направиш това, но ти го правиш само за Локо Пд!!!

И тук идва
slavia_forever
3. Определени индивиди, на няколко пъти загатват, че съм фен на жълтите, което е толкова абсурдно

Е как да е абсурдно бе човек?!... та ти повтаряш всяко нещо, което е написно и пуснато оттях... за какъв да те помислим? Ти сам го правиш това... И като си говорим за АРГУМЕНТИ, на които ти толкова държиш... Да не си мислиш че ти самият даде кой-знае какви аргуменит в полза на твърдението ти, че наистина си фен на Славия!!! Единствения сериозен аргумент в твоя защита ще бъде да спреш да се занимаваш с Локо Пловдив по начина по който го правят част от нашите съграждани - със злоба и едни и същи изтъркани вече клишета... Ти разбира се явно няма да го направиш, така че невиждам какво ни се сърдиш, че те поставяме до тях!!! Сам си го правиш!!!

От началото във форумите съм писал винаги, за Левски и ЦСКА (НЕ ЗА ЛОКО ПД) по подобни въпроси и съм повтарял, десетки пъти тук, какво мисля за тези два отбора - сатрапи за българския футбол. ЦСКА - от създаването й, Левски след създаването на ЦСКА. Имал съм теми за много клубове и отбори, една от които беше за изкуствения статус на Локомотив Пловдив. Отделно, за история тук съм писал много, както за Български, така и за международен футбол, с факти и прилежащи статистически данни, всякакви резултати и т.н. Бях даже прекъснал да пиша, във форума на Локо Пд, докато отново не ме заядоха, със стари теми - на нов глас. Не те карам да ми вярваш, но това е истината. Пиша това, за да проумеят повечето буфери, че не ми пука за тях. Да - симпатизирам на Ботев, но в никакъв случай не съм им фен, НАПРОТИВ - сърцето ми е Бяло-завинаги - изпълнено с истинска любов към Белия клуб! Това е истината. Още веднъж казвам, ако искате ми вярвайте. Ако искате, отново ме и провокирайте. Въпрос на личен избор, както и мой - къде и какво да пиша! :idea: :!:

Потребителски аватар
ULTRAS LOKO PLOVDIV
Контакти:

Мнениеот ULTRAS LOKO PLOVDIV » 18 дек 2008 23:52

данчо е най големия веееееееееееееееееееееееееееее
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 дек 2008 00:00

slavia_forever
От началото във форумите съм писал винаги, за Левски и ЦСКА (НЕ ЗА ЛОКО ПД) по подобни въпроси и съм повтарял, десетки пъти тук, какво мисля за тези два отбора - сатрапи за българския футбол. ЦСКА - от създаването й, Левски след създаването на ЦСКА. Имал съм теми за много клубове и отбори, една от които беше за изкуствения статус на Локомотив Пловдив. Отделно, за история тук съм писал много, както за Български, така и за международен футбол, с факти и прилежащи статистически данни, всякакви резултати и т.н. Бях даже прекъснал да пиша, във форума на Локо Пд, докато отново не ме заядоха, със стари теми - на нов глас. Не те карам да ми вярваш, но това е истината. Пиша това, за да проумеят повечето буфери, че не ми пука за тях. Да - симпатизирам на Ботев, но в никакъв случай не съм им фен, НАПРОТИВ - сърцето ми е Бяло-завинаги - изпълнено с истинска любов към Белия клуб! Това е истината. Още веднъж казвам, ако искате ми вярвайте. Ако искате, отново ме и провокирайте. Въпрос на личен избор, както и мой - къде и какво да пиша! :idea: :!:

Разбира се, че е "Въпрос на личен избор, както и мой - къде и какво да пиша!"... Това си е изцяло твое право и никой не иска да ти го нарушава. Но тогава и ти трябва да се съгласиш, че е наше право да те смятаме за не само симпатизант, но и за привърженик на Ботев Пд, защото има една приказка "По делата им ще ги познаеш"... Е! Твоите действия сами говорят пич. Не се сърди, но си е така...

Колкото до това какво си писал и с какво си се аргументирал не съм запознат, но само като видя, че ми говориш за ЦСКА и Левски ми става ясно, че бягаш далеч-далеч от въпроса ми защото аз далеч нямах предвид точно тези два "недосегаеми" отбора... Говорех за нами близки отбори - от "простосмъртните"... това важи дори и за твоя "втори" отбор... Ти него ПРОВЕРИЛ ли си го?

Накрая искам да ти кажа още нещо... Недей се напъва!!!. На фона на всичко това, което си изписал в нашия форум едва ли ще можеш да убедиш някой, че всичко, което правиш не е целенасочено, а е породено оттова, че някой тук в този форум ти е казал някоя и друга псувня ... Сякаш само в този форум се псува или пък са те псували... Да де... ама тук псувните били МНОГО СТРАШНИ:lol: ... Нали разбираш колко несериозно звучиш за хората минали границата от 25 години?!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 дек 2008 00:04

След като няма да се убедиш, за какво искаш отговори. Ясно - разбирам, че и ти се опитваш, да ме провокираш с това, че явно поставяш под съмнение симпатиите ми. Но както каза ти - това си е твое право. Мисли си, че съм фен, на който си поискаш!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 дек 2008 00:08

ULTRAS LOKO PLOVDIV написа:
slavia_forever написа:След като няма да се убедиш, за какво искаш отговори. Ясно - разбирам, че и ти се опитваш да ме провокираш с това, че явно поставяш под съмнение симпатиите ми. Но както каза ти - това си е твое право. Мисли си, че съм фен, на който си поискаш!

СТИГА СИ ПИСАЛ В НАШИЯ ФОРУМ ЖЪЛТ МАНГАЛ!!!!!!!!

Добре ЛЕВСКАРСКА подлога от Кюстендил, ама няма да е толкова скоро!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 дек 2008 00:19

slavia_forever
След като няма да се убедиш, за какво искаш отговори. Ясно - разбирам, че и ти се опитваш, да ме провокираш с това, че явно поставяш под съмнение симпатиите ми. Но както каза ти - това си е твое право. Мисли си, че съм фен, на който си поискаш!

Не казвам, че няма да се убедя, а че ти с действията си няма как да ни убедиш! Има голяма разлика... Като си говорим за псувни по повод на изявления спрямо противников отбор.... Какво според теб ще стане ако ти като фен на Славия отвориш спор във форума на Ботев относно най-стария клуб в страната? Как мислиш? Как ще те приемат там... Нали Венци Стефанов сега лека-полека се опитва да прокара идеята, че видите ли Славия е документално-доказано най-стария клуб в страната... Наскоро се показваха протоколи и др. документи все в тая връзка... Е... айде да те питам ... какво ти е мнението по този казус, който касае и "двата" ти отбора?
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”