защо във всяко нещо се търси конспирация и пак са замесени жълти комплекси.има много голове по хубави от този и ако наистина този е спечелил някаква класация жалко.например гола на гара срещу локо сф мисля 2 е по хубав от този ето гледайте
[/quote]
Виж сега, то ако ставаше така, всеки да си казва кой гол според него е най-хубав, то нямаше нужда да има класации. Все пак Ринг.бг е медията която предава мачовете от "А" група на живо, и те имат правото да определят кои голове да са номинирани.Ако искате направете си една класация за "В" група, и там класирайте всичките голове на манекена Крдув, ако трябва. Не се бъркайте при профитата.
В Ринг.бг най-много гласове получава Карвальо.
с болен мозък като твоя какво да споря аз не съм казвал че на курдов или на друг наш футболист гола е по хубав ама на пак си изкарвате циганския манталитет на показ просто казах че има много по хубави голове от този на
карвальо и дадох пример ама на ти като си заблуден да ви е честита и тази класация,бъдете горди и щасливи водите и на зрители ама само на литекс,сливен академик сф жалко че вашия президент ви направи толкова много за кратко време.футбола се прави за зрителите направи си сам сметка какво искам да ти кажа