Локомотив Пловдив - Академик София
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Академик София
Дано да бием , защотото няма да е лесно
- slavia_forever
- Контакти:
Прогноза 2:0.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
И дума да не става за прогнози! Очаквам да победим и това ще е най-важното, иначе победата ни в софия се обезсмисля! Мача може и да е лесен,може и да е труден! Всичко зависи от подхода на играчите ! Дано победим! Не е важно как и с колко! САМО ЛОКО!
Пловдив1926 написа:Предстои среща между Локомотив и Академик. По този повод може да погледнете новата статия в loko-pd.com по повод първата среща между двата отбора! И дано бием в събота
Първият мач Локомотив Пловдив - Академик София
Много хубава статия,браво!Кажете ми как да я кача и в нашият сайт!
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!
трудна победа с 6-1
- ZLATKO2000
- Контакти:
- Пловдив1926
- Контакти:
lafsho написа:Пловдив1926 написа:Предстои среща между Локомотив и Академик. По този повод може да погледнете новата статия в loko-pd.com по повод първата среща между двата отбора! И дано бием в събота
Първият мач Локомотив Пловдив - Академик София
Много хубава статия,браво!Кажете ми как да я кача и в нашият сайт!
Няма проблем да ползваш материала от сайта стига да посочиш източника, тоест да си има линк към оригиналния сайт. Иначе как точно да я качиш във вашия сайт си знаеш ти, ако го правиш ти де

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Победа с лекота.
ВСИЧКИ В СОФИЯЯЯЯ! ВСИЧКИ В СОФИЯЯ!!!
ВСИЧКИ В СОФИЯЯЯЯ! ВСИЧКИ В СОФИЯЯ!!!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Не съм съгласен, че победата дойде леко!
Много на карък вървеше.Все за малко не достигаше да отбележим.
Верно влезе, ама със зор! Натискаме...натискаме през целия мач и все на косъм се разминаваше гола.
Тия "студенти" са баси каръшкия отбор.Нашите с много брак...може би това е мачът с най-много грешни пасове на отбора ни от началото на първенството.От километри се виждаше, че сме с 3 класи над това отборче от шопско, но имаше много мъки на тоя мач, майна.Гостите играха много затворено.Целия им отбор беше в тяхната половина, а напред един човек.
Когато един отбор ти играе толкова затворено и с преса в неговата половина трябва много да се движиш за да можеш да бягаш от защитниците и да стоиш открит.Футбола го правят хората, които са без топка т.е тези, които се намират свободни и открити по терена.Малко като на майтап я играха нашите, сякаш гостите сами ще се бият.
Спор няма, че е ужасно трудно да се играе срещу един отбор, който през целия мач се защитава с 8-9 човека, но има и такива мачове.Много движение, бързо изнасяне на топката и игра с два паса на такава преса.Аз лично очаквам след победата над Левски повечето отбори, които идват на Лаута да играят по този начин - много прибрани в своята половина, уплатняване на свободните пространства в тяхната половина и преса на нашите футболисти, когато атакуват.Мисля, че ни трябва още един бек като Родригез, който да е бърз и да умее да прави пробиви по фланга.Самир за мен не е за Локомотив.Много муден и много бавно изнася топката...и бавно се връща.Трябва ни и един плеймейкър в средата като Тасевски да речем.Ицо си е разбивач.Мъчи се момчето да изпълнява както дефанзивни, така и офанзивни функции, но не се получава.Много я бърка...страшно много...много грешни пасове имам предвид.Всъщност на този мач целия отбор я бъркаше.Габор също много грешеше в паса...за Том да не говорим.Нападателите са зависими от халфовете.Когато халфовете я бъркат и не я подават топката правилно и навреме играта се закучва, и ако ще отпред да чакат Торес и Рууни нищо няма да стане.
Играха момчетата с много желание, но този брак...
Много на карък вървеше.Все за малко не достигаше да отбележим.
Верно влезе, ама със зор! Натискаме...натискаме през целия мач и все на косъм се разминаваше гола.
Тия "студенти" са баси каръшкия отбор.Нашите с много брак...може би това е мачът с най-много грешни пасове на отбора ни от началото на първенството.От километри се виждаше, че сме с 3 класи над това отборче от шопско, но имаше много мъки на тоя мач, майна.Гостите играха много затворено.Целия им отбор беше в тяхната половина, а напред един човек.
Когато един отбор ти играе толкова затворено и с преса в неговата половина трябва много да се движиш за да можеш да бягаш от защитниците и да стоиш открит.Футбола го правят хората, които са без топка т.е тези, които се намират свободни и открити по терена.Малко като на майтап я играха нашите, сякаш гостите сами ще се бият.
Спор няма, че е ужасно трудно да се играе срещу един отбор, който през целия мач се защитава с 8-9 човека, но има и такива мачове.Много движение, бързо изнасяне на топката и игра с два паса на такава преса.Аз лично очаквам след победата над Левски повечето отбори, които идват на Лаута да играят по този начин - много прибрани в своята половина, уплатняване на свободните пространства в тяхната половина и преса на нашите футболисти, когато атакуват.Мисля, че ни трябва още един бек като Родригез, който да е бърз и да умее да прави пробиви по фланга.Самир за мен не е за Локомотив.Много муден и много бавно изнася топката...и бавно се връща.Трябва ни и един плеймейкър в средата като Тасевски да речем.Ицо си е разбивач.Мъчи се момчето да изпълнява както дефанзивни, така и офанзивни функции, но не се получава.Много я бърка...страшно много...много грешни пасове имам предвид.Всъщност на този мач целия отбор я бъркаше.Габор също много грешеше в паса...за Том да не говорим.Нападателите са зависими от халфовете.Когато халфовете я бъркат и не я подават топката правилно и навреме играта се закучва, и ако ще отпред да чакат Торес и Рууни нищо няма да стане.
Играха момчетата с много желание, но този брак...