ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА написа:Те всичките са от Ботев
Евала ... наздраве

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА написа:Те всичките са от Ботев
Един град-един отбор написа:ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА написа:Те всичките са от Ботев
Евала ... наздраве
loko-pd-fan написа:За мен Достанич е най-добрия вариант,в Левски нямаше късмет да се докаже.Но има доста повече опит и качества от Мъри и Ицо(за съжаление)но Коко Динев си знае най-добре,поне има нюх за тези работи.Дано избере правилния вариант.
Пловдив1926 написа:Христо Стоичков никога не е бил, няма и да бъде фен на Ботев.
Един град-един отбор написа:Пловдив1926 написа:Христо Стоичков никога не е бил, няма и да бъде фен на Ботев.
Явно знаеш повече от сестра муСестра му се казва Петя Стоичкова, има 2 прекрасни дъщери и живее в района на 2-рото колело на Панаира ... съседи сме и от нея знам за симпатиите на Стоичков към Ботев, но няма значение ... да кажем, че е Локомотивец
Пловдив1926 написа:Един град-един отбор написа:Пловдив1926 написа:Христо Стоичков никога не е бил, няма и да бъде фен на Ботев.
Явно знаеш повече от сестра муСестра му се казва Петя Стоичкова, има 2 прекрасни дъщери и живее в района на 2-рото колело на Панаира ... съседи сме и от нея знам за симпатиите на Стоичков към Ботев, но няма значение ... да кажем, че е Локомотивец
Не съм казал, че е локомотивец. И аз имам симпатии към Спартак, но не съм спартаклия. Иначе видяхме, че симпатиите не са достатъчни за да ви прости гола, не бяха достатъчни и за Ясен Петров да ви смачка с 3:0... В случея няма значение. Ако стане старши треньор на Локомотив, ние ще го подкрепим и ще се надяваме на успехи пък каквото сабя покаже.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта