Коко Динев кани Стоичков за треньор на Локо Пд!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Коко Динев кани Стоичков за треньор на Локо Пд!!!

Мнениеот Един град-един отбор » 27 сеп 2010 16:09

ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА написа:Те всичките са от Ботев

Евала ... наздраве :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 сеп 2010 16:18

Един град-един отбор написа:
ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА написа:Те всичките са от Ботев

Евала ... наздраве :)

Христо Стоичков никога не е бил, няма и да бъде фен на Ботев. Направи ви вятър на представянето на една кижка и нищо повече. Изказването беше извадено от контекста за да си трупате изкуствено точки. Но така или иначе, той говори за един отбор, който вече го няма от началото на тази година за нас, така, че дори и да му е симпатизирал не е проблем.

ПП: Толкова е фен на Ботев, колкото Чико е фен ка Локомотив:

"За шест месеца в Локомотив получих повече любов и уважение отколкото за цял живот в Ботев"
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 27 сеп 2010 16:23

Чужденецът е най-добрият вариянт. Стоичков е голямо име,но посредствен тренъор,така че за мен най-добре е чужденецът. САМО ЛОКО!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 сеп 2010 16:38

Интересен факт е че, на бенефиса на Атанас Узунов, който беше мач между Локомотив Пловдив и Ботев, Христо Стоичков игра по едно полувреме и за двата отбора. С черно-белия екип отбеляза гола а с жълтия не. Това е само още едно доказателство, че колкото и да е талантлив човек, между жълтите не може да си покаже потенциала и не може да се развива :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 сеп 2010 16:41

И Стоичков и Мъри са добър вариант, при който и да е от двамата ще има много голямо шоу, като при Стоичков ще е малко повече :) Само да не е сръбския вариант, че тогава все едно сме си върнали Шенсой...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 27 сеп 2010 17:30

За мен Достанич е най-добрия вариант,в Левски нямаше късмет да се докаже.Но има доста повече опит и качества от Мъри и Ицо(за съжаление)но Коко Динев си знае най-добре,поне има нюх за тези работи.Дано избере правилния вариант.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 сеп 2010 17:38

loko-pd-fan написа:За мен Достанич е най-добрия вариант,в Левски нямаше късмет да се докаже.Но има доста повече опит и качества от Мъри и Ицо(за съжаление)но Коко Динев си знае най-добре,поне има нюх за тези работи.Дано избере правилния вариант.

А от Звезда защо го изгониха като парцал? И там ли нямаше шанс да се докаже?

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 27 сеп 2010 17:47

Пловдив1926 написа:Христо Стоичков никога не е бил, няма и да бъде фен на Ботев.

Явно знаеш повече от сестра му :) Сестра му се казва Петя Стоичкова, има 2 прекрасни дъщери и живее в района на 2-рото колело на Панаира ... съседи сме и от нея знам за симпатиите на Стоичков към Ботев, но няма значение ... да кажем, че е Локомотивец :lol:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 сеп 2010 17:50

Пловдив1926 написа:Христо Стоичков никога не е бил, няма и да бъде фен на Ботев.

Явно знаеш повече от сестра му :) Сестра му се казва Петя Стоичкова, има 2 прекрасни дъщери и живее в района на 2-рото колело на Панаира ... съседи сме и от нея знам за симпатиите на Стоичков към Ботев, но няма значение ... да кажем, че е Локомотивец :lol:

Не съм казал, че е локомотивец. И аз имам симпатии към Спартак, но не съм спартаклия. Иначе видяхме, че симпатиите не са достатъчни за да ви прости гола, не бяха достатъчни и за Ясен Петров да ви смачка с 3:0... В случея няма значение. Ако стане старши треньор на Локомотив, ние ще го подкрепим и ще се надяваме на успехи пък каквото сабя покаже.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 27 сеп 2010 18:04

Пловдив1926 написа:

Не съм казал, че е локомотивец. И аз имам симпатии към Спартак, но не съм спартаклия. Иначе видяхме, че симпатиите не са достатъчни за да ви прости гола, не бяха достатъчни и за Ясен Петров да ви смачка с 3:0... В случея няма значение. Ако стане старши треньор на Локомотив, ние ще го подкрепим и ще се надяваме на успехи пък каквото сабя покаже.

Ясен ги смачка с 4-0 бе брат! А теа за Стоичков,че бил жълт и мечтаел са пълни глупости! Изчетка ги малко селяците и те се напериха! Глупости!

Върни се в “Локо Пловдив”