Нов треньор в Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

gonzales
Контакти:

Re: Нов треньор в Локомотив Пловдив

Мнениеот gonzales » 24 сеп 2010 11:02

А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ГОШО ВАСИЛЕВ. САЩО ДОКАЗАЛ СЕ ТРЕНИОР. И ТОИ Е СВОБОДЕН.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 сеп 2010 11:11

Г-н. Бонев го каза че проблемът на вашите футболисти е в главите .. след табелката Пловдив това не е Локомотив !
Точно това ви трябва на вас да можете да си промените мисленето при гостуванията а Мъри е точния човек а и колко да не им се вярва на хората който меко казано не обичат Мъри , при него се играе ФУТБОЛ !
Взети всички тези фактори и това че Локото има една от най големите публики ( След левскарската рабира се ;) ) + Коко Динев и могат да обичат и подкрепят отбора си имате шанса да се радвате така както при Едо ....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

20набирания
Контакти:

Мнениеот 20набирания » 24 сеп 2010 11:16

Пловдив1926 написа:20набирания, 2006г. така ли говореше за Мъри като вкара Левски в групите? Когато не са му се месили отгоре винаги е показвал, че е кадърен треньор. Разбира от тактика, подрежда играчите добре. Това, че разни нереализирани псевдо-журналисти се бъзикат с "правилния футбол" и го обвиняват с поръчкови статии за неуспеха на целия футбол в България едва ли не, не го прави лош треньор.

Държиш да своето , :) аз също няма да променя моето становище .Приемам че сме на различни мнения :)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 сеп 2010 11:16

Kotooshu написа:Г-н. Бонев го каза че проблемът на вашите футболисти е в главите .. след табелката Пловдив това не е Локомотив !
Точно това ви трябва на вас да можете да си промените мисленето при гостуванията а Мъри е точния човек а и колко да не им се вярва на хората който меко казано не обичат Мъри , при него се играе ФУТБОЛ !
Взети всички тези фактори и това че Локото има една от най големите публики ( След левскарската рабира се ;) ) + Коко Динев и могат да обичат и подкрепят отбора си имате шанса да се радвате така както при Едо ....

Точно. Трябва им някой като Мъри да ги строи в две редици и да се стегнат малко... Едо няма как да е треньор. Аз лично не знам дали някога ще се занимава с това и дали този отбор ще е Локомотив. Все пак наказанието му е до февруари така или иначе...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Loko_Maina
Контакти:

Мнениеот Loko_Maina » 24 сеп 2010 11:30

plamen_ol написа:А защо мислите, че Мъри би ви поел? :lol: Стефан Грозданов е един от малкото доказани БГ треньори, а и е свободен

Стефан Грозданов има-няма сто години. Не че имам нещо кай знае какво против него но схемите му са изтъркани и ако ще учим играчите на футбол отпреди 30 години то този футбол може да донесе най-много стабилност в средатана класирането.
По-добре да изпаднем в Б група отколкото да си караме среднячески!

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 24 сеп 2010 11:49

всеки си има мнение и накрая решава г-н Динев.
Аз лично съм са Масларя и като изтече на Едо наказанието пак заедно в тандем!!!
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

kefa
Контакти:

Мнениеот kefa » 24 сеп 2010 11:59

Засега двама са ме впечатлили - Илиян Илиев и Стефан Грозданов. С футболисти средняци, даже Илиян с футболисти от Б група, постигнаха успехи. Грозданов би грандове, а някой с много. Като са добри футболистите и аз мога. А колкото за грозните игри - Мауриньо с Барселона какво направи? Грозна игра, ама влезе в историята.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 сеп 2010 12:02

kefa написа:Засега двама са ме впечатлили - Илиян Илиев и Стефан Грозданов. С футболисти средняци, даже Илиян с футболисти от Б група, постигнаха успехи. Грозданов би грандове, а някой с много. Като са добри футболистите и аз мога. А колкото за грозните игри - Мауриньо с Барселона какво направи? Грозна игра, ама влезе в историята.

Аз много искам с грозна игра да се класираме за евротурнирите :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 12:49

Г.Василев?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 24 сеп 2010 13:08

deepblue1963 написа:Г.Василев?

За нищо не става...

Върни се в “Локо Пловдив”