Пловдив1926 написа: Що не пратите Чико при Сет Блатер да търси финансиране за стадиона край бирената фабрика.
Чико,колкото и къркан да бъде,никога няма да иде да се излага чак пред УЕФА,пари да проси...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдив1926 написа: Що не пратите Чико при Сет Блатер да търси финансиране за стадиона край бирената фабрика.
nik_bg1 написа:Пловдив1926 написа: Що не пратите Чико при Сет Блатер да търси финансиране за стадиона край бирената фабрика.
Чико,колкото и къркан да бъде,никога няма да иде да се излага чак пред УЕФА,пари да проси...
nik_bg1 написа:Пловдив1926 написа: Що не пратите Чико при Сет Блатер да търси финансиране за стадиона край бирената фабрика.
sorcererals написа:Нас президента ни остави в А група, вас престъпник ви вкара в А група, без да имате право на това.Всъщност, виж в Държавен вестник какво точно се случи тогава.
sorcererals написа:Да не говорим как останахте миналия сезон, но и това не ви изнася.
sorcererals написа:Стадиона никой не знае как е построен, освен че вадиш някакви изарезки, в които пише, че е помагала и държавата. Ама пропускаш да извадиш инфо за останалите стадиони, да видим по какво се различаваме от тях.
За създаване и реално функциопниране на клубовете е ясно. Ние обаче през годините сме признати от редица клубове и това доста преди комунизма. А ние нямаме стремеж да сме нещо, ние сме нещо, въпреки кризата в последните 10 години.
sorcererals написа:По темата, виж цитата от предния ми пост. Това ще е наистина нещо, от което впоследствие ще могат да се възползват и други клубове, ако стане обаче. Не за друго, ами откак сме в ЕС, не ни броят за страна нуждаеща се от неотложна помощ. Още повече за стадиони. Ако стане ще е добре, аз лично се съмнявам. И тукняма рев да ви пречим. А приказките за срама не ги приписвай на мен.
nik_bg1 написа:sorcererals написа: А приказките за срама не ги приписвай на мен.
Приказките за срама са мои.След като видях,че не ми изтри първия пост/Както Пловдив 1926 прави постоянно последните два месеца/,си направих труда да му обясня какво имам предвид но понеже не му хареса,той го изтри пак. В кратък вид ще му обясня отново.
Откакто сме в ЕС се предполага ,че не сме бедни и помощи бля, бля, бля...ти му го писа това...Писмо може да пише всеки и до всеки...Това че Коко писъл до ...,много важно.
НО,по този начин излагат както:
1.ФК"Локомотив"Пд - като отбор единствен искал помощи от УЕФА
2.Град Пловдив - като най-стария съществуващ град в Европа
3.България - като член на ЕС
та затова писах три пъти срам.
sorcererals написа::lol:![]()
![]()
![]()
За рев и пречки е жалко да говорите точно вие. По тази тема никога няма да стигнем до консенсус. Това , че се влагат някакви пари по стадиона ви, предполагам е поради редица изисквания. Да видим каква ще е компенсацията, защото в България ситуацията е такава, нищо не се дава даром.
Това за бетона, ако визираш ремонта ни преди 2-3 години, пак си неосведомен. Парите дойдоха от КЦМ и Панаира, а те плащаха директно на фирмите, за да не се докопа селяка до парите. Но ти това няма как да го знаеш или просто не ти изнася. Спонсора за косачката не е анонимен, но някак не върви да пиша име на човек, сериозен бизнесмен, в някакъв си форум. Другото са локуми, от на бонев![]()
sorcererals написа:Аз не съм съдия, обаче вие НЕ СЕ КЛАСИРАХТЕ ЗА А ГРУПА 2001-ва година. Много ви е удобно да извъртате как точно сте влезли, но в държавен вестник всичко си пише. Вас ви закриха официално, след това преместиха велбъжд в Пловдив , след това го преименуваха на Локомотив 1936, защото знаеха, че иначе нямаше да си го припознаете. А вие изчезнахте от картата, официално с ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК!
sorcererals написа:За бакалията наречена "Славия" мисля е ненужно да спорим. Те са известни с прадажбите на мачове, тото динев с тотаджийските си номера. Този мач не случайно го извадиха от тиражите.
sorcererals написа:За мача с Асеновец също няма да споря. Има си официална бройка продадени билети. Аз бяха на стадиона, няма нужда да ме убеждаваш, че не се е състоял мач. А реална посещаемост на наш стадион, няма да има , докато не станем бяла страна.
sorcererals написа:Публикациите са интересни. Пари са се отпускали не само на нас. Както виждаш, на другия силен тим по онова време-Спартак, също е отпусната сериозна сума. Какви са били причините, няма как да знам, ти знаеш ли? Или си тълкуваш както ти изнася?![]()
sorcererals написа:Вашия стадион е построен със средства от БДЖ. Децентрализирани, собствени, чужди, това, което се опитваш да ми кажеш е смешно. Тогава БДЖ, военни, полиция , всичко това е било държавата. Иначе казано , стадиона ви е построен с държавни средства. Там пише и кои са участвали в строежа, или и тези фирми са били на ваши фенове и те са давали пари![]()
sorcererals написа:За рев и пречки е жалко да говорите точно вие. По тази тема никога няма да стигнем до консенсус. Това , че се влагат някакви пари по стадиона ви, предполагам е поради редица изисквания. Да видим каква ще е компенсацията, защото в България ситуацията е такава, нищо не се дава даром.
Това за бетона, ако визираш ремонта ни преди 2-3 години, пак си неосведомен. Парите дойдоха от КЦМ и Панаира, а те плащаха директно на фирмите, за да не се докопа селяка до парите. Но ти това няма как да го знаеш или просто не ти изнася. Спонсора за косачката не е анонимен, но някак не върви да пиша име на човек, сериозен бизнесмен, в някакъв си форум. Другото са локуми, от на бонев![]()
За Кошински също ми стана смешно, защото официално излезе,че фирма Чистота ви чисти стадиона, след ремонтните дейности. А сега де, кой ми сра в гащите![]()
sorcererals написа:Аз не лицемернича пич. Пожелавам ви наистина да успеете с проекта си. Аз имам приятели Локомотивци(съмнявам се че ти имаш приятели ботевисти), пием си редовно биричката, спорим си, но няма злоба, завист и омраза, като демонстрираната от теб. Което е жалко, защото това стана масово явление в Пловдив. Пример е смешната анкета на едно сайтче, което се чуди как да си вдигне импресиите. И залага на омразата, насадена последните 5-6-7 години.
Код: Избери всички
“Завчера на игрище „Ботев” се състоя футболен мач между местните „Ботев” и „Спортклуб”. Мачът представляваше голям интерес и бе привлякъл няколко хилядна публика. През второто полувреме изникна инцидент между рефера и някои от играчите. Плацът се изпълни веднага от привърженици на двата клуба. В скоро време словесната разпра се превърна в сбиване. Над главите на играчи и публика заиграха бастуни и тояги. Състезанието, макар и недовършено, бе прекратено при резултат 2:2, а разправията се усмири от полицията. Игрището бе напуснато бърже от разочарованата публика, както и от няколко души с вързани глави, пострадали при това своеобразно „приятелско” състезание.”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта