ФИФА гледа проект на Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: ФИФА гледа проект на Локо Пд

Мнениеот nik_bg1 » 14 авг 2010 15:53

Пловдив1926 написа: Що не пратите Чико при Сет Блатер да търси финансиране за стадиона край бирената фабрика.

Чико,колкото и къркан да бъде,никога няма да иде да се излага чак пред УЕФА,пари да проси...

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 14 авг 2010 21:24

nik_bg1 написа:
Пловдив1926 написа: Що не пратите Чико при Сет Блатер да търси финансиране за стадиона край бирената фабрика.

Чико,колкото и къркан да бъде,никога няма да иде да се излага чак пред УЕФА,пари да проси...

чико няма толкова акъл за това...само комар и алкохол са му в главата... и защо не взвмеш да чупиш вече от темата...?

Потребителски аватар
ZLATKO2000
Контакти:

Мнениеот ZLATKO2000 » 15 авг 2010 02:15

nik_bg1 написа:

Папагал махмурлия пари не проси а само ракия.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 15 авг 2010 20:17

nik_bg1 написа:

Пропагандното очерняне започна. Когато кмет и премиер ви дават стадиона показно и ви осигуряват ПР (кръвопреливане така да се каже), няма излагация. Когато ние действаме по функциониращи канали на УЕФА, установени за такива цели, има излагация. Моля, моля.

След като останахте изненадани, сега на преден план е задачата да се заклейми хода на нашите хора. Много достойна постъпка, много. Апропо, това вас какво ви засяга?
Дано намерите каналите на УЕФА за подпомагане на отборите от аматьорските футболни групи.Пожелавам ви искрено успех.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 авг 2010 09:38

Съжалявам, че ти отговарям толкова късно. Както повечето мачове от професионалния футбол и нашия се игра в събота и трябваше да пътувам няколко часа за да подкрепя отбора, който обичам.

sorcererals написа:Нас президента ни остави в А група, вас престъпник ви вкара в А група, без да имате право на това.Всъщност, виж в Държавен вестник какво точно се случи тогава.

Право? Кой си ти, че да определяш кое е право и кое не, може би си магистрат? Едва ли. Двете събития са абсолютно несравними. Факт е, че 2001г използвахме пропуск в закона и с едно сливане и преименуване, Локомотив влезе в А група на мястото на Велбъжд. Пропуск в правилника, използван от ЧАСТНО лице с необходимите средства да направи един отбор шампион за да се спести една година в Б група. Това е право. Ако закона/правилника не го позволяваха, а бяхме станали нещо нелегално част от А група, тогава нямаше да е ПРАВО, но случая не е такъв. От друга страна имаме една подмолна, незаконна намеса на президента, под формата на ПАРТИЕН, ПОЛИТИЧЕСКИ натиск да се окаже влияние върху първенството така, че да останете в групата. Това е НЕЗАКОННО, това НЕ Е ПРАВО, това е ПРЕСТЪПНО. Това се нарича корупция, това се нарича да те държат на системи в А група по втория начин знайни и незнайни партийни величия. Това е есенцията на твоя любим отбор - казионното. Така е било през годините, така е и в момента. Ще видим до кога.

sorcererals написа:Да не говорим как останахте миналия сезон, но и това не ви изнася.

Ако имаш някакви доказателства, че сме били Славия, оставена без 5 титурляра (цялата защитна линия, вратар и тн) по "втория" начин - заповядай, покажи ги на яве. Ако нямаш - Сашо Диков не ми се слуша. Канал 3 не съм го записал на телевизора си дори. Може да му се обадиш по телефона да си поговорите, както толкова много обичате.

sorcererals написа:Стадиона никой не знае как е построен, освен че вадиш някакви изарезки, в които пише, че е помагала и държавата. Ама пропускаш да извадиш инфо за останалите стадиони, да видим по какво се различаваме от тях.

За създаване и реално функциопниране на клубовете е ясно. Ние обаче през годините сме признати от редица клубове и това доста преди комунизма. А ние нямаме стремеж да сме нещо, ние сме нещо, въпреки кризата в последните 10 години.

Глупости. Първо на първо как така да не е ясно как са построени стадионите? Второ, тогава вестниците не са били като са сега в момента да си слагате примерно 3-4 хиляди отгоре, и да четем откровени неистини в стил 8000 на първия мач на Ботев във В група. Тогава нали знаеш, че за да излезе нещо във вестника, то е било съобразено с партийната и държавна линия? Та за стадионите, ето ти малко ОФИЦИАЛНИ ДАННИ:

Изображение

6 август 1945г. - единствения футболен отбор в Пловдив, който получава държавни пари за материална база сте вие. И то забележи, че сумата отделена за Пловдив е НАЙ-ГОЛЯМАТА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Това за сравнението с другите отбори.

Изображение

14 октомрви 1946г. - още 300 000 лева за ст. Ботев. ДЪРЖАВНИ ПАРИ. Виж, че говорим за ОФИЦИАЛНИ данни изведени във вестник Народен Спорт, а не за публикация в спортал.бг примерно.

Сега ще кажеш дай да видим вие как сте си построили стадиона.

Изображение

Обърни внимание на следното изречение:

"ползуването изключително на собствени средства и децентрализирани капитални вложения"

Тук отново говорим за официални документи и кореспонденция.

sorcererals написа:По темата, виж цитата от предния ми пост. Това ще е наистина нещо, от което впоследствие ще могат да се възползват и други клубове, ако стане обаче. Не за друго, ами откак сме в ЕС, не ни броят за страна нуждаеща се от неотложна помощ. Още повече за стадиони. Ако стане ще е добре, аз лично се съмнявам. И тукняма рев да ви пречим. А приказките за срама не ги приписвай на мен.

Винаги има рев и пречки от ваша страна. Дори в момента в който пиша това има забавяне от ваши дейци в общината. Но не искам да задълбавам на там. Един ден живот и здраве да светне осветлението над покритата от козирки Лаута може и книга да напише някой за преживяванията си.

Само да ти кажа, че ако получим помощ от ФИФА, тя няма да е, "Коко земи тия 10 милиона евра да се почерпиш и да построиш един стадион". Евентуалната помощ която може да получим е със помощ при проектирането, организацията и правилната документация. Тоест може да помогнат, като ни кажат КАК да построим стадиона. Но средствата отново ще са частни.

Частни средства, вкарани в ОБЩИНСКИ ИМОТ. Защото както знаем общината е за едни майка, за други мащеха. На нас не ни наливат тихо-мълкум бетон на трибуната. Нашата я оставиха да падне. На нас не ни подариха косачка (не ми говори за "анонимния" спонсор, разбра се за 6те косачки за общината едната от които е зачислена при вас), ние сме си купили, не ни чисти Кошински стадиона от бурените тип амазонска растителност безплатно, ние и плащаме за това.

Локомотив никога не е бил казионен отбор, никога не е бил фаворитизиран от властта за разлика от вас. Колкото и да се напрягаш да извърташ и преиначаваш няма как да заличиш историята и фактите. Пожеланията за успех си ги задръж. Аз не ви пожелавам успех, под достойнството ми е да лицемернича по този начин както гледам е модерно да го правите само и само да се покажете в малко по-добра светлина. Със здраве и много НЕуспехи за напред из златната среда на В група.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 16 авг 2010 18:43

Очаквай филма "жълта тишинааааа"....

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 авг 2010 21:29

nik_bg1 написа:
sorcererals написа: А приказките за срама не ги приписвай на мен.

Приказките за срама са мои.След като видях,че не ми изтри първия пост/Както Пловдив 1926 прави постоянно последните два месеца/,си направих труда да му обясня какво имам предвид но понеже не му хареса,той го изтри пак. В кратък вид ще му обясня отново.
Откакто сме в ЕС се предполага ,че не сме бедни и помощи бля, бля, бля...ти му го писа това...Писмо може да пише всеки и до всеки...Това че Коко писъл до ...,много важно.
НО,по този начин излагат както:
1.ФК"Локомотив"Пд - като отбор единствен искал помощи от УЕФА
2.Град Пловдив - като най-стария съществуващ град в Европа
3.България - като член на ЕС
та затова писах три пъти срам.

Като каза три пъти...Напиши го пак :idea: Един път - Петър Стоянов.Втори път - СлаФчо П.Трети път - бат Бойко.Накратко - нищо ново под слънцето.... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 16 авг 2010 22:53

:lol: :lol: :lol: :lol:
Аз не съм съдия, обаче вие НЕ СЕ КЛАСИРАХТЕ ЗА А ГРУПА 2001-ва година. Много ви е удобно да извъртате как точно сте влезли, но в държавен вестник всичко си пише. Вас ви закриха официално, след това преместиха велбъжд в Пловдив , след това го преименуваха на Локомотив 1936, защото знаеха, че иначе нямаше да си го припознаете. А вие изчезнахте от картата, официално с ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК!

За бакалията наречена "Славия" мисля е ненужно да спорим. Те са известни с прадажбите на мачове, тото динев с тотаджийските си номера. Този мач не случайно го извадиха от тиражите.

За мача с Асеновец също няма да споря. Има си официална бройка продадени билети. Аз бяха на стадиона, няма нужда да ме убеждаваш, че не се е състоял мач. А реална посещаемост на наш стадион, няма да има , докато не станем бяла страна.

Публикациите са интересни. Пари са се отпускали не само на нас. Както виждаш, на другия силен тим по онова време-Спартак, също е отпусната сериозна сума. Какви са били причините, няма как да знам, ти знаеш ли? Или си тълкуваш както ти изнася? :mrgreen:

Вашия стадион е построен със средства от БДЖ. Децентрализирани, собствени, чужди, това, което се опитваш да ми кажеш е смешно. Тогава БДЖ, военни, полиция , всичко това е било държавата. Иначе казано , стадиона ви е построен с държавни средства. Там пише и кои са участвали в строежа, или и тези фирми са били на ваши фенове и те са давали пари :mrgreen:

За рев и пречки е жалко да говорите точно вие. По тази тема никога няма да стигнем до консенсус. Това , че се влагат някакви пари по стадиона ви, предполагам е поради редица изисквания. Да видим каква ще е компенсацията, защото в България ситуацията е такава, нищо не се дава даром.
Това за бетона, ако визираш ремонта ни преди 2-3 години, пак си неосведомен. Парите дойдоха от КЦМ и Панаира, а те плащаха директно на фирмите, за да не се докопа селяка до парите. Но ти това няма как да го знаеш или просто не ти изнася. Спонсора за косачката не е анонимен, но някак не върви да пиша име на човек, сериозен бизнесмен, в някакъв си форум. Другото са локуми, от на бонев :mrgreen:
За Кошински също ми стана смешно, защото официално излезе,че фирма Чистота ви чисти стадиона, след ремонтните дейности. А сега де, кой ми сра в гащите :mrgreen:

Азн е лицемернича пич. Пожелавам ви наистина да успеете с проекта си. Аз имам приятели Локомотивци(съмнявам се че ти имаш приятели ботевисти), пием си редовно биричката, спорим си, но няма злоба, завист и омраза, като демонстрираната от теб. Което е жалко, защото това стана масово явление в Пловдив. Пример е смешната анкета на едно сайтче, което се чуди как да си вдигне импресиите. И залага на омразата, насадена последните 5-6-7 години.

Айде със здраве.

П.С. Старче, не знаех че и в Германия ни следят толкова изкъсо. Радвам се 8-)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 авг 2010 09:34

sorcererals написа::lol: :lol: :lol: :lol:
За рев и пречки е жалко да говорите точно вие. По тази тема никога няма да стигнем до консенсус. Това , че се влагат някакви пари по стадиона ви, предполагам е поради редица изисквания. Да видим каква ще е компенсацията, защото в България ситуацията е такава, нищо не се дава даром.
Това за бетона, ако визираш ремонта ни преди 2-3 години, пак си неосведомен. Парите дойдоха от КЦМ и Панаира, а те плащаха директно на фирмите, за да не се докопа селяка до парите. Но ти това няма как да го знаеш или просто не ти изнася. Спонсора за косачката не е анонимен, но някак не върви да пиша име на човек, сериозен бизнесмен, в някакъв си форум. Другото са локуми, от на бонев :mrgreen:

А кой да говори за пречки? Вие ли? Искахте стадион - дадоха ви стадион, кмет и премиер си направиха предизборна кампания на ваш гръб. Има ли нещо, което сте поискали и което вашите хора на съответните постове да не са ви осигурили? Няма. Имате пълно съдействие и протекции на всички етажи. Години наред бяхте за изхвърляне от А група заради поразии, и ви се разминаваше. Защо ли? Как изведнъж се намериха свободни билбордове в Пловдив, за да се отбележи някаква ваша желана годишнина и кои ли фирми са били принудени да платят за това и да си замълчат? Пречки? Че вие не знаете какво е това.

Защо ли точно КЦМ и Гергов ви дават пари на вас, а не на някой друг? Ми щото те са стари червени кадри, а е добре известно че старите червени кадри са ваши хора до един.
Открай време сте си били червен отбор. По-рано официално, а сега ви подпомагат хора, които са били много червени преди години и на съответните постове.
Партиен любимец сте били, нищо друго.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2010 09:38

sorcererals написа:Аз не съм съдия, обаче вие НЕ СЕ КЛАСИРАХТЕ ЗА А ГРУПА 2001-ва година. Много ви е удобно да извъртате как точно сте влезли, но в държавен вестник всичко си пише. Вас ви закриха официално, след това преместиха велбъжд в Пловдив , след това го преименуваха на Локомотив 1936, защото знаеха, че иначе нямаше да си го припознаете. А вие изчезнахте от картата, официално с ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК!

Нищо повече от използване на вратичка в закона/правилника. Вече ти го написах веднъж. И вие не се бяхте класирали за В група, но играете там. Тук жълтите очила явно играят много сериозна роля.

sorcererals написа:За бакалията наречена "Славия" мисля е ненужно да спорим. Те са известни с прадажбите на мачове, тото динев с тотаджийските си номера. Този мач не случайно го извадиха от тиражите.

Известни казваш. Погледни, кои са отборите разглеждани от ФИФА за уреждане на мачове ;) Другото е Канал3 Сашо Диков и Петя с големите...очила :)

sorcererals написа:За мача с Асеновец също няма да споря. Има си официална бройка продадени билети. Аз бяха на стадиона, няма нужда да ме убеждаваш, че не се е състоял мач. А реална посещаемост на наш стадион, няма да има , докато не станем бяла страна.

Не искам в този форум да говоря за твоя отбор, честно. Ама виж днес наистина ОФИЦИАЛНАТА бройка каква е - 3000 билета. Ако бяхте 7000 какво излиза, че 60 процента от публиката ви е малолетна или на преклонна възраст. Тъжно.

sorcererals написа:Публикациите са интересни. Пари са се отпускали не само на нас. Както виждаш, на другия силен тим по онова време-Спартак, също е отпусната сериозна сума. Какви са били причините, няма как да знам, ти знаеш ли? Или си тълкуваш както ти изнася? :mrgreen:

Е да де, но на вас е отпуснато най-много. И стадиона ви е построен за рекордни срокове. С цялата мощ на държавата и армията 8-)

sorcererals написа:Вашия стадион е построен със средства от БДЖ. Децентрализирани, собствени, чужди, това, което се опитваш да ми кажеш е смешно. Тогава БДЖ, военни, полиция , всичко това е било държавата. Иначе казано , стадиона ви е построен с държавни средства. Там пише и кои са участвали в строежа, или и тези фирми са били на ваши фенове и те са давали пари :mrgreen:

Глупости. За да се построи вашия стадион са впрегнати ужасно много държавни средства и ресурси. Виж за какви срокове е построен. Виж и нашия, колко време сме събирали пари за да се построи, за етапите в строежа. Не случайно ти болднах изречението за финансирането на стадиона, но ти предпочете да презкочиш този факт и да генерализираш.

sorcererals написа:За рев и пречки е жалко да говорите точно вие. По тази тема никога няма да стигнем до консенсус. Това , че се влагат някакви пари по стадиона ви, предполагам е поради редица изисквания. Да видим каква ще е компенсацията, защото в България ситуацията е такава, нищо не се дава даром.
За Кошински също ми стана смешно, защото официално излезе,че фирма Чистота ви чисти стадиона, след ремонтните дейности. А сега де, кой ми сра в гащите :mrgreen:

Да де, и за да почисти стадиона получи съответното възнаграждение. Все едно да не си купувам банички от твоята баничарница, защото си от Ботев. Ми като са хубави баничките кво да прайм? И като имаш единствената баничарница в града? Само при вас го има това "анонимен дарител" майна :) Сещаш ли се колко е смешно просто, що е анонимен? Срам ли го е да се свърже с вашия отбор, или има конфликт на интереси някъде? Да не би "анонимния доброжелател" пак да е някоя общинска фирма? За рева си прав, че е смешно, пак ти казвам ФИФА пари не дават, ако помогнат, ще е с логистична и проектантска помощ.

sorcererals написа:Аз не лицемернича пич. Пожелавам ви наистина да успеете с проекта си. Аз имам приятели Локомотивци(съмнявам се че ти имаш приятели ботевисти), пием си редовно биричката, спорим си, но няма злоба, завист и омраза, като демонстрираната от теб. Което е жалко, защото това стана масово явление в Пловдив. Пример е смешната анкета на едно сайтче, което се чуди как да си вдигне импресиите. И залага на омразата, насадена последните 5-6-7 години.

Няма злоба, няма завист(едва ли има някой който може да ви завижда за нещо), просто като мисля, нещо го казвам в очите, без шикалкавене и престорена добронамереност. Да ти кажа, това, че омразата е "насадена" едва ли не нарочно от някой последните 5-6-7 години далеч не е истина. Гледай какво става 36г тва според мен са били дядовците на GMU срещу дядовците на Лудата Банда майна :mrgreen:

Изображение

Код: Избери всички

“Завчера на игрище „Ботев” се състоя футболен мач между местните „Ботев” и „Спортклуб”. Мачът представляваше голям интерес и бе привлякъл няколко хилядна публика. През второто полувреме изникна инцидент между рефера и някои от играчите. Плацът се изпълни веднага от привърженици на двата клуба. В скоро време словесната разпра се превърна в сбиване. Над главите на играчи и публика заиграха бастуни и тояги. Състезанието, макар и недовършено, бе прекратено при резултат 2:2, а разправията се усмири от полицията. Игрището бе напуснато бърже от разочарованата публика, както и от няколко души с вързани глави, пострадали при това своеобразно „приятелско” състезание.”
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”