ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 16:25

botev_1912 написа:
loko2004 написа:
botev_1912 написа:
1. Ако искате да Ви признаем, че Вие сте Спотклуб - требе да извадите НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за това /тук дописваници под разни снимчици не вървят!

Това, че според БФС сме наследник на Славия/наследник на Спортклуб и Парчевич/ неоспоримо доказателство ли е?

дай да видим документа - или пак се вади нещо от контекста?

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 10 май 2010 16:30

botev_1912 написа:Виж сега пич, след като бащите Ви и дядовците Ви са вярвали /а и самите те са го осъществили/, че е било така и изведнъж внуците им започват да разбират повече от тях по тема за събития по време на които не са били живи, то работата започва да се размирисва!

Нека да Ви поясня ситуацията:

1. Ако искате да Ви признаем, че Вие сте Спотклуб - требе да извадите НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за това /тук дописваници под разни снимчици не вървят!

2. Ако сте толкова сигурни че сте си Спортклуб - защо рамчето подскача като ощипана госпожичка, при всяко подмятане, че не сте и се хвърля да обяснява на сульо и пульо?

3. Ако не можете да изкарате доказателства - просто изчакайте! Ние ще си ви бъзикаме още 50-60-70 години после ще измрем, а Вие ще казвате че това че сте Локомотив е още един мит на жълтите.

Виж, как да ти кажа, пет пари не давам какво мислиш ТИ за Спортклуб и Локомотив. след като очевидците са вас нямат никаква стойност, не мисля, че има смисъл да се обсъжда каквото и да е с вас.

Защо смяташ, че искаме от вас признание кои сме ние? Аре въз в кафеза. Значи вашите сглобени снимчици вървят, а нашите извадки от документални източници не вървят, а? Нещастници!

Вие сте си същите мърши, каквито сте били цял живот, от началото на съществуването си, винаги разчитащи на държавата да им помогне, да ви изкара от калта и от собствениците си лайна. Винаги ползващи подмолни средства, за да постигнете целите си. А какво мислите за нас - не ме интересува мнението на шепа малоумници без грам здрав разум. И понеже искаш доказателства - ето ти едно доказателство за същността ви.

Изображение
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2010 16:31

plovdivram написа:botev_1912

2. Ако сте толкова сигурни че сте си Спортклуб - защо рамчето подскача като ощипана госпожичка, при всяко подмятане, че не сте и се хвърля да обяснява на сульо и пульо?

3. Ако не можете да изкарате доказателства - просто изчакайте! Ние ще си ви бъзикаме още 50-60-70 години после ще измрем, а Вие ще казвате че това че сте Локомотив е още един мит на жълтите.

Виж какво пък аз ще ти кажа!!! :mrgreen: За да твърдиш, че СЛАВИЯ ПЛОВДИВ се е ВЛЯЛА В ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ще ти трябва да ни покажеш:

1/ Защо днешният ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ /от 1951 насам/ СЕ ВОДИ ЗА НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ?! За хиляден път ще кажа, че ТОВА НЕ Е МОЕ или на АНГЕЛ ТВЪРДЕНИЕ?!!!

2/ ЗАЩО на сметката на на днешният ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОФИЦИАЛНО СЕ ВОДИ СТАТИСТИКАТА НА СЛАВИЯ ПЛОВДИВ, ако приемаме за верно ВАШЕТО твърдение, че СЛАВИЯ ПЛОВДИВ СЕ Е ВЛЯЛА В ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ?!!!

3/ ЗАЩО днешният районът на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ винаги е бил 4-ти пловдивски район при положение, че това е районът на СЛАВИЯ ПЛОВДИВ?!

4/ Защо Локомотив Пловдив /Торпедо/ не само играе в цветовете на Славия Пловдив, но БУКВАЛНО играе и с нейният екип ако водещият клуб е ЖСК?!!

5/ Знаете ли колко и кои са играчите и ръководителите от ЖСК, които преминават в ДСО "ЕНЕРГИЯ"?!

1. Аз други освен Вас не съм виждал да го твърдят!
2. Тази статистика къде се води във вашаият сайт само?
3. Нормално е след като Славия се влива във Вас, след това и феновете на Славия да подкрепят Вас!
4. Защото сте били бедни и сте нямали парички за нови екипи!
5. Не знаем, но и не ни е работа да знаем! Ако ни кажеш - ще ни осветлиш по темата!

Защо ми носиш от девет кладенеца вода без нито едно доказателство вътре?
Ако успееш да убедиш един фен като мен - то ще ти е от по-голяма полза от това да убедиш 100 Локомотивчета, защото ако аз започна да разказвам как Вие сте Спортклуб /дори и без доказателства/ е едно, а когато един локомотивец почне да го разказва без доказателства както правиш ти в момента е съвсем друго!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2010 16:38

Irish stout написа:
botev_1912 написа:Виж сега пич, след като бащите Ви и дядовците Ви са вярвали /а и самите те са го осъществили/, че е било така и изведнъж внуците им започват да разбират повече от тях по тема за събития по време на които не са били живи, то работата започва да се размирисва!

Нека да Ви поясня ситуацията:

Виж, как да ти кажа, пет пари не давам какво мислиш ТИ за Спортклуб и Локомотив. след като очевидците са вас нямат никаква стойност, не мисля, че има смисъл да се обсъжда каквото и да е с вас.

Защо смяташ, че искаме от вас признание кои сме ние? Аре въз в кафеза. Значи вашите сглобени снимчици вървят, а нашите извадки от документални източници не вървят, а? Нещастници!

Вие сте си същите мърши, каквито сте били цял живот, от началото на съществуването си, винаги разчитащи на държавата да им помогне, да ви изкара от калта и от собствениците си лайна. Винаги ползващи подмолни средства, за да постигнете целите си. А какво мислите за нас - не ме интересува мнението на шепа малоумници без грам здрав разум. И понеже искаш доказателства - ето ти едно доказателство за същността ви.

Изображение

Обидите които нанасяш, ще ги сметна за пропуски на образователната система в малцинствените райони!

Ако не искате признание от нас /както трябваше и да бъде/, защо постоянно се напъвате да го получите?

Ако ние сме толерираният от власста отбор, как така вие сте единственият отбор по времето на комунизма участвал в ЕКТ без да го е заслужил?

И не на последно място, не можете да знаете какви сме били от съществуването понеже вас ви е нямало на картата тогава!!!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 16:51

botev_1912

Бреййй... :mrgreen: Незнаех, че през 1989-та съм имал такова влияние върху БФС?!!! :mrgreen: А да не говорим, че човек като отвори книгата на Антон Петров /всички нзаем на кой е привърженик той, а пише редовно тук/ "Пловдивското дерби" твърди СЪЩОТО... т.е. че "Локо Пд е НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ"... :mrgreen:

botev_1912

Пак те питам... Като казваш "ВИЕ" нямаш предвид БФС... Нали?!
botev_1912
3. Нормално е след като Славия се влива във Вас, след това и феновете на Славия да подкрепят Вас!

Чакай... чакай... въпроса беше в това КАК ТАКА РАЙОНА НА СЛАВИЯ ПЛОВДИВ СТАВА ОФИЦИАЛНО РАЙОН НА ЛОКО ПЛОВДИВ, А НЕ РАЙОНА ОКОЛО Централна гара.. т.е. този на ЖСК?!!! 'щото ако незнаш... в онези времена ОСВЕН ВЕДОМСТВЕНО е имало и ТЕРИТОРИАЛНО ДЕЛЕНИЕ?! Е?! Точно според него днешният ЛОКО ПЛОВДИВ се е водел отбор на 4-ти Пловдивски район!!!

botev_1912

За Славия бих се съгасил озцяло с теб... но не забравяй, че в онези времена /40-те/ БДЖ е била организацията, която е финансирала изграждането на ПЪРВИЯТ СТАДИОН /а не ИГРИЩЕ/ в Пловдив... т.е. ако ме разбираш ЖСК като средства са били доста, доста по-солидни и от Славия, че дори и от Левски Пд в онези години!!!

botev_1912
5. Не знаем, но и не ни е работа да знаем! Ако ни кажеш - ще ни осветлиш по темата

Ами то ти и ПО ПРЕДНИТЕ ВЪПРОСИ НИЩО НЕЗНАЕШ, ама спориш!!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2010 17:03

Бреййй... :mrgreen: Незнаех, че през 1989-та съм имал такова влияние върху БФС?!!! :mrgreen: А да не говорим, че човек като отвори книгата на Антон Петров /всички нзаем на кой е привърженик той, а пише редовно тук/ "Пловдивското дерби" твърди СЪЩОТО... т.е. че "Локо Пд е НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ"... :mrgreen:

botev_1912

Пак те питам... Като казваш "ВИЕ" нямаш предвид БФС... Нали?!
botev_1912

Чакай... чакай... въпроса беше в това КАК ТАКА РАЙОНА НА СЛАВИЯ ПЛОВДИВ СТАВА ОФИЦИАЛНО РАЙОН НА ЛОКО ПЛОВДИВ, А НЕ РАЙОНА ОКОЛО Централна гара.. т.е. този на ЖСК?!!! 'щото ако незнаш... в онези времена ОСВЕН ВЕДОМСТВЕНО е имало и ТЕРИТОРИАЛНО ДЕЛЕНИЕ?! Е?! Точно според него днешният ЛОКО ПЛОВДИВ се е водел отбор на 4-ти Пловдивски район!!!

botev_1912

За Славия бих се съгасил озцяло с теб... но не забравяй, че в онези времена /40-те/ БДЖ е била организацията, която е финансирала изграждането на ПЪРВИЯТ СТАДИОН /а не ИГРИЩЕ/ в Пловдив... т.е. ако ме разбираш ЖСК като средства са били доста, доста по-солидни и от Славия, че дори и от Левски Пд в онези години!!!

botev_1912
5. Не знаем, но и не ни е работа да знаем! Ако ни кажеш - ще ни осветлиш по темата

Ами то ти и ПО ПРЕДНИТЕ ВЪПРОСИ НИЩО НЕЗНАЕШ, ама спориш!!!! :mrgreen:

1.2.Ама пак ти казвам, това че ти казваш, че БФС били водили такава статистика не е меродавно - дай да я видим, аз и за Моканина и бялата лястовичка съм чувал, но доказателства, че съществуватняма!

3. Да ти го обясня простичко, до вчера си покрепял отборът на Славия, но днес ЦК на БКП решава, че вашите футболисти отиват в редиците на ЖСК и вашият отбор повече няма да съществува повече. Така след като до вчера този футболист ти е бил идол, утре пак ще идеш да го гледаш нищо че отборът вече е друг - голяма част от твоя отбор пак е там. Даже за теб това е просто смяна на името!

4. Много знаеш, много спориш, казваш че не сте Локомотив ами сте Спортклуб, Славия и как ли не още, а не можеш да обясниш защо БДЖ-то е строило стадона на Славия?
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 17:08

botev_1912

Ти какво разбираш под доказателство?!! Ами аз дотук ти преведох поне НЯКОЛКО, но ти не искаш да КОМЕНТИРАШ нио едно от тях:

Дай да върнем малко "лентата":
1/ Според теб ЛЪЖА ли е изписаното на "главата" на ОФИЦИАЛНО ИЗДАДЕНИЯТ през март 1948-ма от "Славия" Пловдив вестник, а имено, че дружеството е представител на "електро-металиците, кооператорите и свободни граждани"?!!! Изписано ли е?!! Т.е. по смисъла на "СЪДЪРЖАНИЕТО" на ДСО "ЕНЕРГИЯ", а имено, че то включва "профсъюзите на транспортните работници, металици, електроработници...." може ли да смятаме, че Славия Пловдив е част от това ДСО!!! А... оттам правилно ли е да смятаме статията поместена във в-к "Отечествен глас", в която ЯСНО Е ЗАПИСАНО, че "ЕНЕРГИЯ" Пловдив представлява обединение между "Славия" и "Локомотив" /ЖСК/, за ДОСТОВЕРНА?! Ето и това ли е "МАНИПУЛИРАНО" от нас?!! :mrgreen:

2/ ВИЗИТНИТЕ КАРТИЧКИ НА ЛОКОМОТИВ в частта им затова, че сме НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ!!! И тях ли сме "МАНИПУЛИРАЛИ"?!!! :mrgreen: ... Ами и СТАТИСТИКАТА... И нея ли сме я "МАНИПУЛИРАЛИ"?! :mrgreen:

Е... айде бе майна... КАЖИ ЗА КОЕ ОТ НЕЩАТА ЛЪЖЕМ?! И ЗАЩО?!! Покажи, че тези неща са ЛЪЖА!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 май 2010 17:15

Ти какво разбираш под доказателство?!! Ами аз дотук ти преведох поне НЯКОЛКО, но ти не искаш да КОМЕНТИРАШ нио едно от тях:

Дай да върнем малко "лентата":
1/ Според теб ЛЪЖА ли е изписаното на "главата" на ОФИЦИАЛНО ИЗДАДЕНИЯТ през март 1948-ма от "Славия" Пловдив вестник, а имено, че дружеството е представител на "електро-металиците, кооператорите и свободни граждани"?!!! Изписано ли е?!! Т.е. по смисъла на "СЪДЪРЖАНИЕТО" на ДСО "ЕНЕРГИЯ", а имено, че то включва "профсъюзите на транспортните работници, металици, електроработници...." може ли да смятаме, че Славия Пловдив е част от това ДСО!!! А... оттам правилно ли е да смятаме статията поместена във в-к "Отечествен глас", в която ЯСНО Е ЗАПИСАНО, че "ЕНЕРГИЯ" Пловдив представлява обединение между "Славия" и "Локомотив" /ЖСК/, за ДОСТОВЕРНА?! Ето и това ли е "МАНИПУЛИРАНО" от нас?!! :mrgreen:

2/ ВИЗИТНИТЕ КАРТИЧКИ НА ЛОКОМОТИВ в частта им затова, че сме НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ!!! И тях ли сме "МАНИПУЛИРАЛИ"?!!! :mrgreen: ... Ами и СТАТИСТИКАТА... И нея ли сме я "МАНИПУЛИРАЛИ"?! :mrgreen:

Е... айде бе майна... КАЖИ ЗА КОЕ ОТ НЕЩАТА ЛЪЖЕМ?! И ЗАЩО?!! Покажи, че тези неща са ЛЪЖА!!! :mrgreen:

Ама и ти четеш между редовете - после обвиняваш нас че го правим!

1. - вярно твърдение !

2. - почти вярно твърдение! Наследник сте на ЖСК Спортклуб Славия и всички там останали с които сте се събрали, Но официално сте взели историята на ЖСК-то

Пак ти казвам - никойк не спори че Локомотив и Спортклуб са се събрали вляли сдружили или както искаш там го наречи!

Въпросът е защо след като тогавашните съвременници са решили, че след като двата отбора се събират то ще остане историята и успехите на ЖСК, а сига вие - техните внуци искате да отмените това тяхно решение?

Пак ще ти кажа, че не казвам че лъжете! 80% от нещата които казвате най-вероятно са истина и нямам грам съмнение в тях!
Но има неща които ги четете като дявола евангелието!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 17:20

botev_1912
1.2.Ама пак ти казвам, това че ти казваш, че БФС били водили такава статистика не е меродавно - дай да я видим, аз и за Моканина и бялата лястовичка съм чувал, но доказателства, че съществуватняма!

Ами по-горе съм ти постнал ОФИЦИАЛНИЯТ СПРАВОЧНИК на БФС, където си го пише, 'ма кой ли да внимава?! :mrgreen: После КЪДЕ СА ВИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА?! :mrgreen:

botev_1912
3. Да ти го обясня простичко, до вчера си покрепял отборът на Славия, но днес ЦК на БКП решава, че вашите футболисти отиват в редиците на ЖСК и вашият отбор повече няма да съществува повече. Така след като до вчера този футболист ти е бил идол, утре пак ще идеш да го гледаш нищо че отборът вече е друг - голяма част от твоя отбор пак е там. Даже за теб това е просто смяна на името!

Ами ако беше малко-от-малко се позаинтересувал щеше да видиш, че това важи на 100% за всички отбори в БГ!!! И пак ПРОДЪЛЖАВАШ да ТВЪРДИШ, ЖСК е ВОДЕЩИЯТ ОТБОР!!! :mrgreen: Ами ДОКАЖИ ГО БЕ МАЙНА!!! Стига само и ТВЪРДЯЛ!!! Според мен всичко говори, че ВОДЕЩ отбор е СЛАВИЯ!!! По някакъв начин И ГО ПОКАЗВАМ!!! Дай да видим ТИ НА КАКВА БАЗА ГИ ПРАВИШ ТЕЗИ ТВЪРДЕНИЯ?!!!

4. Много знаеш, много спориш, казваш че не сте Локомотив ами сте Спортклуб, Славия и как ли не още, а не можеш да обясниш защо БДЖ-то е строило стадона на Славия?

Ха-ха... Ако незнаеш... На този СТАДИОН е домакинствал дори и твоя отбор, в годините преди да е бил построен "Девети септември"!!! Ама ти откъде да знаеш?! та... ао ме разбираш този СТАДИОН не е бил само на Славия... а пълното му име в онези години "Локомотив-Спартак"/преди това БДЖ-Левски/
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 10 май 2010 17:23

botev_1912 написа:Обидите които нанасяш, ще ги сметна за пропуски на образователната система в малцинствените райони!

Ако не искате признание от нас /както трябваше и да бъде/, защо постоянно се напъвате да го получите?

Ако ние сме толерираният от власста отбор, как така вие сте единственият отбор по времето на комунизма участвал в ЕКТ без да го е заслужил?

И не на последно място, не можете да знаете какви сме били от съществуването понеже вас ви е нямало на картата тогава!!!

Не, мой човек, не са обиди. Не може да се даде друга квалификация на хора като вас, с вашето поведение и вашите действия. Съжалявам.

Ние не искаме признание от вас. Вие се натрапвате тук, неканени естествено, и искате от неизвестно каква позиция доказателства, само и само за да не ги приемете, като по този начин целите да убедите себе си в правотата на позицията си, щото друг не можете да убедите, а и никой друг не се интересува от нея.

Ние не искаме признание от привърженици на клуб, който е позлвал държавни протекции, не просто толериран, а покровителстван нагло от властта за сметка на други отбори, щото няма да го получим. Все едно активен борец против фашизма и капитализма да признае правото на съществуване на други партии, различни от БКП. От умрял писмо. Апропо, аналогията между абревиатурата на организацията на борците против фашизма и капитализма (БПФК) и това, което използвате за отбора си, се наблюдава и в поведението ви и толерантността към различната от вашата позиция, а тя е нулева. Явно сте от едно котило.

И не на последно място, ако се хванем за буквалния смисъл на думите ти, и вие не знаете какви сте били, щото не сте били в дори и в Ташкент, което доколот виждам, не ви спира да същинявате приказки от 1001 нощ за въображаемо и желано величие, което не можете да докажете по никакъв начин.

Що се отнася до толерантността ни към нахални субекти като вас, моля отбележи, че във вашето подобие на форум подобен диалог не може да се води, а бива моментално прекратяван от модераторите, което трябва да ти напомни, че като възпитание и интелектуален багаж се различаваме прекалено много, за да можем да споделяме едни и същи ценности. Научете се да водите нормален диалог и сте добре дошли да се говори по същество. Дотогава си преследвайте гьобелсовата политика някъде другаде.

За разлика от "легендите" за вашата фантастика, нашата история има очевидци, които са все още между живите, я някой от тях си ги имат и в семейството. :mrgreen:

Знам, че е тежко да приемеш факти, които не са в твой интерес и съсипват идеологията, насаждана десетилетия наред, но това е животът, рано или късно нещата излизат наяве - както за вас, така и за нас.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”