wander написа:samobotev написа:стига сте ревали парите са за другите спортове,а не за стадиона така ли не го проумяхте.
За стадиона никой нищо няма да даде така, че се успокойте.
Ех Вуте Вуте не е важно на мен да ми е добре, а на другите да им е сещаш се какво
ех Вуте ... нима в града няма други места където се развива спорт и възпитават подрастващите...дреме ми за стадиона ви...
Виж кво, на Спартак дадоха концесия! Това значи че от тук общината няма задължения към този стадион. Стадион Плводив в момента е уж пред концесия но заради юридически проблеми се забавя. На вас не ви ли дадоха концесията? Какво стана с нея. Тоест ако имате такава, то общината вече няма отговорност към стадиона ви! И другото което е, че на ОБЩИНСКИЯ комплекс Христо Ботев има 5 клуба практикуващи различни спортове. Така че не виждам какво толкоз сте се наежели срещу това. Да припомням ли "черно-белият" кмет Спас Гърневски, който тачеше само Локо? Няма смисъл сега да ревете. След като се борете за концесията, която е на прага на подписването, нормално е да не се инвестират пари от общината за вашият стадион! В момента ст. Христо Ботев е изцяло общински и няма процедура по отдаването им. Съответно общината си е в правото да си го ремонтира.
Ясно е че пари за едновременен ремонт на всички бази в града няма! Следователно трябва да се почне от някаде. И както споменах 5 отбора развиват дейност на комплекс Христо Ботев. Не е ли нормално от там да се започне. Но вие неможете да приемете че просто от нас се започва.