Феновете на Локо Пд "НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Феновете на Локо Пд "НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!

Мнениеот Boksiorcheto » 02 апр 2010 10:47

Модератор ЛокоПД написа:
sizif написа:Благодаря за отговора.Разбрах всичко.Значи тук аз мога да съм обиждан а нямам право да се защитя по същият начин.

Приятелю,регистрирал си се преди час-два.Кой от нашите и по какъв начин е успял да те обиди за толкова кратко време ? И ако изобщо някой е обидил някого...кой първи започна ?

Моде,те тия големите хОлигани от четирибуквието се видя и с Мездра какви биячи са :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Направо смешна работа. Едно,че не могат да се бият. Второ,че постъпката им беше селска с нахлуването. Трето се видя колко са на*кани. Що не влезнат така на нашия стадион,на стадиона на Ботев или при Берое? :mrgreen: :mrgreen: Дори и при Черно Море ще го отнесат ;). Така,че видяхме ги колко са мъже. Ако това са ултрасите на цска,жал ме е за тях :mrgreen: . Тези ако са ултраси,аз съм извънземен :lol: . Така,че сега някакъв недорасъл да ми пише за отбора,че е ЦИГАНСКИ,няма да стане просто. Като е големия мъж,да прескочи оградата,да дойде при нас и да го извика.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 02 апр 2010 11:45

loko-pd-fan написа:Моята мечта се сбъдна,винаги ще съм щастлив .
Фен съм на отбор прекрасен,с името Локомотив!
Аз от малък съм закърмен,с черно-бялата идея,
И където да отида,само аз за ней ще пея.

До днес под гордите тепета, Живее жълта измет клета. Добре познатият Хикмет - Фен на жълтите заклет.Жалка част е той от клана, На дружината лайняна.Краднал гнусния цървул, Дето гледа в Истанбул, Име свято, героично И го плещи най-комично.Така легенда се родила В пернатата глава кирлива, Как с топка крадена в лозята С пера родила се ламята.Газят го безчет отбори. Крещи и търси отмъщение, Безсилен в своето падение. Има си селяк начело, Но го мрази, псува смело. За всичко той му бил виновен, Животът му е веч отровен. Тъй живота си тече и Надолу ги влече. Няма веч за тях спасение, Чезнат в общо умиление. В пълна липса на внимание, Страда тяхното мечтание. Бедни духом си стояха, Там под гнилата им стряха. Покрита с кал и перушина, Дреме жълтата дружина. Търсят си успокоение И от чуждо погребение. Друга птица в този град се ражда, От пепелта се тя сама възражда. Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО.

Хаахаха :mrgreen:
Ей няма край злобата човешка!!!
Дори и на сън пак се стряскате от нас и за да покажеш колко си елемнтарен и жалък изтрелваш диарии :mrgreen:
Точно заради такива малки и злобни душици комплексирани навсякъде където и да идете все по един и същ начин ви викат!!! :lol:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 02 апр 2010 14:02

sokkoban написа:

До днес под гордите тепета, Живее жълта измет клета. Добре познатият Хикмет - Фен на жълтите заклет.Жалка част е той от клана, На дружината лайняна.Краднал гнусния цървул, Дето гледа в Истанбул, Име свято, героично И го плещи най-комично.Така легенда се родила В пернатата глава кирлива, Как с топка крадена в лозята С пера родила се ламята.Газят го безчет отбори. Крещи и търси отмъщение, Безсилен в своето падение. Има си селяк начело, Но го мрази, псува смело. За всичко той му бил виновен, Животът му е веч отровен. Тъй живота си тече и Надолу ги влече. Няма веч за тях спасение, Чезнат в общо умиление. В пълна липса на внимание, Страда тяхното мечтание. Бедни духом си стояха, Там под гнилата им стряха. Покрита с кал и перушина, Дреме жълтата дружина. Търсят си успокоение И от чуждо погребение. Друга птица в този град се ражда, От пепелта се тя сама възражда. Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО.

Дори и на сън пак се стряскате от нас и за да покажеш колко си елемнтарен и жалък изтрелваш диарии :mrgreen:
Точно заради такива малки и злобни душици комплексирани навсякъде където и да идете все по един и същ начин ви викат!!! :lol:

Я,я,я пак? Да се стряскам от вас :mrgreen: :mrgreen: хахахаха ебати вица... :mrgreen: някакви пернати фенове с несъществуващ отбор. пий си лекарствата и всичко ще е наред :mrgreen:

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 02 апр 2010 14:31

Лекарствата най-добре биха ти помогнали на теб :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.vbox7.com/play:3a996daa&start=636
Поздрави! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 02 апр 2010 14:47

sokkoban написа:Лекарствата най-добре биха ти помогнали на теб :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.vbox7.com/play:3a996daa&start=636
Поздрави! :lol: :lol: :lol:

Не слушам чалга братчето ми :lol: :lol: .

ТРЪГВАМ КЪМ ЛАУТА ПИЧОВЕ!

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 02 апр 2010 14:55

Статията искрено ме разсмя :mrgreen: . Стискам палци на Локо Пловдив да си останат в "А" група , винаги са ми били симпатичен отбор ;) И успех на мача днес, да разбиете Пирин :P
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 02 апр 2010 15:05

sokkoban написа:

Ти имаш ли си отбор ,та си даваш мнението бе?Тук пишат само фенове с отбори ,я отивай на село да копаш.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 02 апр 2010 15:19

85% от творението ти е за "жълтите" и 15% за любимото ти Локо.Без коментар!
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 02 апр 2010 15:42

v.s. написа:85% от творението ти е за "жълтите" и 15% за любимото ти Локо.Без коментар!

Обясни му подробно какво си искал да кажеш, защото няма да те разбере :lol:

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 02 апр 2010 15:58

Колкото и подробно да се обяснява,пай няма да разбере!Успех в понататъчното му творчество,скоро сигурно и агитката им ще си обогати репертоара с нещо подобно(може и някой плакат да вдигнат за жълтите или за тяхния идол-селския)
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Върни се в “Локо Пловдив”