Първо, тая статия е предимно за Христолов. Второ, изнесена е в медия, аз лично журналиста не го знам кой е, но предполагам, че е ботевист. ТРЕТО и най-важно, в нея няма нищо както за клуба Локо Пд, така и за феновете му (като изключим часта за Сандокана, която незнам дали е верна, но е абсолютен факт че хората го разпознават за ваш фен).
Така че кво сте ревнали за последното изречение, КОЕТО Е ЗА ХРИСТОЛОВ и си е факт. Поредната дребнавост от ваша страна или по-скоро добро оправдание да зачекнете любимата си тема, а тя несамнено е БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
За "Анатемата" и още нещо...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: За "Анатемата" и още нещо...
loko2004 и каква е простотийката ни ? да не съм го карал аз да пише тази статия в 7 спорт ? та да се срамувам от нещо .

а иначе не се интересувате от нас

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Вие всички се пишете големи историци, а знаете ли за едно място в градската градина наречено "лайкучката" където на времето са се обсъждали по същия начин нещата, които се обсъждат и тук. Какво толкова против имате да ви обсъждаме - притеснявате се, че лъсва цялото ви лицемерие, или не ви достига интелект да се изправите срещу нас?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Jeff Ament
- Контакти:
demy27 написа:Вие всички се пишете големи историци, а знаете ли за едно място в градската градина наречено "лайкучката" където на времето са се обсъждали по същия начин нещата, които се обсъждат и тук. Какво толкова против имате да ви обсъждаме - притеснявате се, че лъсва цялото ви лицемерие, или не ви достига интелект да се изправите срещу нас?
Уточняваме някои дребни детайли,защо си мислиш,че всички сте умни?

12 март 1912 г.

Jeff Ament написа:demy27 написа:Вие всички се пишете големи историци, а знаете ли за едно място в градската градина наречено "лайкучката" където на времето са се обсъждали по същия начин нещата, които се обсъждат и тук. Какво толкова против имате да ви обсъждаме - притеснявате се, че лъсва цялото ви лицемерие, или не ви достига интелект да се изправите срещу нас?
Уточняваме някои дребни детайли,защо си мислиш,че всички сте умни?Всичко е до човек,няма нищо общо фенските пристрастия.
Естествено че е така, лошото е, че много от свястните ви фенове се водят по извратената ви идеология.
L'Europa non è lontana
- Jeff Ament
- Контакти:
demy27 написа:Jeff Ament написа:
Уточняваме някои дребни детайли,защо си мислиш,че всички сте умни?Всичко е до човек,няма нищо общо фенските пристрастия.
Естествено че е така, лошото е, че много от свястните ви фенове се водят по извратената ви идеология.
Това ми хареса.Много силна мисъл,поздравления!
12 март 1912 г.

в крайна сметка се води един абсолютно ненужен спор породен от един автор . пичове стойте над тези неща и подкрепяйте отборите си !

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE, абсолютно вярно
Нека никой не се радва на краха на Ботев защото това е крах на Христолов, много мъчителен за феновете на Ботев, но това е ужасния край вместо ужас безкрай. Честно казано не разбирам омразата м/у Ботев и Локомотив, да не би да сме Лондон ?

"Това, което направиха нашите днес е доказателство, че все още в България има свободна инициатива и воля да правиш нещата свободно и без организация отгоре. Това, което се случи днес на Източен 10 трябва да го посветим на всички лицемери и помияри в българския футбол и в българския "обществен" живот. Нека другите се радват и немеят пред парите и да се кланят на разни ДС-величия, да ближат задниците на ченгетата и мутрите. Свободните хора избират свободния живот. Може и да сме във В, Г, Ц група обаче сме сами на себе си. Нямаме си Батков, Георги Марков, Венци, Гигов, Титан АС, Коко Динев и Емилия обаче си имаме нашия си клуб такъв какъвто си го направим. Напред, мой Ботевъ!!!"
Това е цитат от форума на Ботев. Това е тема, за това колко велики и "свободолюбиви" са феновете им. След като разбраха, че никой не иска платени фенове, се оплакаха, че всички други били ченгета и мутри.... Интересно къде бяха по времето на брокерите? На това българина е измислил хубавата поговорка: "Кога яде кюфтета не те болеше главата, а...." Интересно и защо не се грижиха за така обичаният им патрон (за 95 % от тях съм сигурен, че не знаят къде и кога е роден и къде и кога е умрял) по време на 97, 96, 95, 94, 93 и така нататък годишнини, а точно на 98мата!!! Отговора е един: те изчезват от картата на футболна България и както знаем, всяко чудо за 3 дни, всички ще ги забравят. От това се страхуват и с право. Усетиха, че за кръвния враг е по-важен мача с морето отколкото поредната статия на малоумен папагал на тема Христолов. Интересно къде бяха епичните войни срещу него, когато ги спаси с помоща на покровителя си П. Стоянов (конската усмивка) от изпадане? Къде бяха докато имаше някой лев и плащаше на "свободолюбивите" (а може би алчните) им фенове? Без Ботев нямало Пловдив... Без Ботев нямало А Група!!! По-малоумни изказвания не бях чувал през живота си. Тези кандидати за мозъчен байпас ще кажат кой кога и къде ще го има!!! А група играе вече трети кръг без тях... е и? По-интересно първенство не сме гледали от години. Поне всички са еднакво слаби. Градския транспорт на Пловдив също върви. Хората ходят на работа, пазаруват, а Ботев го няма, как така? Имам молба към всички останали фенове: не им обръщайте внимание. С това само ги държите живи, а те отдавна са продали душите си. За мъртъвци или добро или нищо... а за АФДто и неговите фенове, добра дума нямам.
Това е цитат от форума на Ботев. Това е тема, за това колко велики и "свободолюбиви" са феновете им. След като разбраха, че никой не иска платени фенове, се оплакаха, че всички други били ченгета и мутри.... Интересно къде бяха по времето на брокерите? На това българина е измислил хубавата поговорка: "Кога яде кюфтета не те болеше главата, а...." Интересно и защо не се грижиха за така обичаният им патрон (за 95 % от тях съм сигурен, че не знаят къде и кога е роден и къде и кога е умрял) по време на 97, 96, 95, 94, 93 и така нататък годишнини, а точно на 98мата!!! Отговора е един: те изчезват от картата на футболна България и както знаем, всяко чудо за 3 дни, всички ще ги забравят. От това се страхуват и с право. Усетиха, че за кръвния враг е по-важен мача с морето отколкото поредната статия на малоумен папагал на тема Христолов. Интересно къде бяха епичните войни срещу него, когато ги спаси с помоща на покровителя си П. Стоянов (конската усмивка) от изпадане? Къде бяха докато имаше някой лев и плащаше на "свободолюбивите" (а може би алчните) им фенове? Без Ботев нямало Пловдив... Без Ботев нямало А Група!!! По-малоумни изказвания не бях чувал през живота си. Тези кандидати за мозъчен байпас ще кажат кой кога и къде ще го има!!! А група играе вече трети кръг без тях... е и? По-интересно първенство не сме гледали от години. Поне всички са еднакво слаби. Градския транспорт на Пловдив също върви. Хората ходят на работа, пазаруват, а Ботев го няма, как така? Имам молба към всички останали фенове: не им обръщайте внимание. С това само ги държите живи, а те отдавна са продали душите си. За мъртъвци или добро или нищо... а за АФДто и неговите фенове, добра дума нямам.
А бе за какво се плюете непрекъснато...супер тъпо е. Лаута, определено не ви прави чест на умряло куче нож да вадите...още повече, че точно в най-голямата си агония ви биха, поради което трябва поне малко уважение да проявите.
Далеч съм от идеята да ги защитавам, но това, което им се случи, не го пожелавам и на привържениците на Подуене 1914.
А колкото до имената...Естествено, че всеки има право да се нарича, както си иска. Но тук нещата опират вече до манталитет, комплекси...и още един куп последствия от сериозно травмираната ни народо-психология.
Факт е, че няма френски отбор, който да се казва ФК Наполеон, италиански ФК Гарибалди...и т.н....дори и на останалата част от Балканите го няма това явление....не че си нямат национални герои. Просто манталитета на хората е друг, както и начина им на мислене също. Героите са високо и са на цялата нация...за това са национални. Но нашите комплексирани и дребни душици още от едно време след Освобождението са започнали да се присламчват към тях и да ги величаят...като преди това са се крили в миши дупки и по-лошото....предавали са ги. И така до ден днешен...това се е превърнало в национална черта от характера ни...Но това е положението...такива сме си и държавицата ни е такава.
Далеч съм от идеята да ги защитавам, но това, което им се случи, не го пожелавам и на привържениците на Подуене 1914.
А колкото до имената...Естествено, че всеки има право да се нарича, както си иска. Но тук нещата опират вече до манталитет, комплекси...и още един куп последствия от сериозно травмираната ни народо-психология.
Факт е, че няма френски отбор, който да се казва ФК Наполеон, италиански ФК Гарибалди...и т.н....дори и на останалата част от Балканите го няма това явление....не че си нямат национални герои. Просто манталитета на хората е друг, както и начина им на мислене също. Героите са високо и са на цялата нация...за това са национални. Но нашите комплексирани и дребни душици още от едно време след Освобождението са започнали да се присламчват към тях и да ги величаят...като преди това са се крили в миши дупки и по-лошото....предавали са ги. И така до ден днешен...това се е превърнало в национална черта от характера ни...Но това е положението...такива сме си и държавицата ни е такава.