ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Мнениеот Veso1913 » 11 мар 2010 22:14

Мача е твърда единица,погледнато чисто футболно.Всички предпоставки за победа са на наша страна.Единственото което ме притеснява е дали няма да решат нашите босове да ви дадат мача в замяна на някаква уговорка.До сега такова нещо е нямало,но никога не е късно човек да стане за резил.А и коефицентите със сигурност ще бъдат бая тлъсти за победа на Локо.Поставен съм в много кофти позиция.От една страна като болен черноморец искам моя отбор да бие наред.От същата позиция не искам да губим на Тича.Локо са ми симпатичен отбор и искам да се спасят.Но как да стане ,ако не вземат точки?А бе нека стане мач и победи по добрият.Дано бъде чист мача.Нищо друго не искам.Нашите се раздават до дупка,вашите също.Има всички предпоставки да стане добър мач.Дано и съдията да е на ниво!Успех на моряците в този мач и успех на Локо в опита им да се спасят.А догодина да са в борбата за УЕФА.Колкото повече отбори извън столицата се намесят за квотите,толкова по добре за БГ футбола.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Боксъорът
Контакти:

Мнениеот Боксъорът » 11 мар 2010 22:23

Veso1913 написа:Мача е твърда единица,погледнато чисто футболно.Всички предпоставки за победа са на наша страна.Единственото което ме притеснява е дали няма да решат нашите босове да ви дадат мача в замяна на някаква уговорка.До сега такова нещо е нямало,но никога не е късно човек да стане за резил.А и коефицентите със сигурност ще бъдат бая тлъсти за победа на Локо.Поставен съм в много кофти позиция.От една страна като болен черноморец искам моя отбор да бие наред.От същата позиция не искам да губим на Тича.Локо са ми симпатичен отбор и искам да се спасят.Но как да стане ,ако не вземат точки?А бе нека стане мач и победи по добрият.Дано бъде чист мача.Нищо друго не искам.Нашите се раздават до дупка,вашите също.Има всички предпоставки да стане добър мач.Дано и съдията да е на ниво!Успех на моряците в този мач и успех на Локо в опита им да се спасят.А догодина да са в борбата за УЕФА.Колкото повече отбори извън столицата се намесят за квотите,толкова по добре за БГ футбола.

ако може да ги избутаме шопите от първите 4,но не виждам как ще стане

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 мар 2010 22:33

Трябва всички да играем срещу тях на макс и да си помагаме когато е необходимо.Като им спрем паричките от Европа/а Титаните и Батков само на това разчитат/нещата ще си дойдат на място.Но осъзнаването върви бавно,макар че вече има светлина в тунела.Почти никой не иска да пуска на ,,грандовете".

naseliniUSA
Контакти:

Мнениеот naseliniUSA » 11 мар 2010 22:36

Predvid sustoqnieto na trevnata nastilka na stadiona na 4erno
More,futbol niama da se igrae i rezultat kato 0:0 mi izglejda dosta realen.Vupreki 4e mnogo mi se iska otbora na Plovdiv da se pozdravi s pobeda................

Боксъорът
Контакти:

Мнениеот Боксъорът » 11 мар 2010 23:05

Във Варна ще пристигнееееееем всичките пияни като г*********з! Града ще обърнеееем,3-те точки ще си вземеееем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 мар 2010 00:34

Не искам да съм груб,не точно и с вас,но ще вземете три...центъра. :mrgreen:

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 12 мар 2010 05:11

0-2 с голове на Киро и на Данчо
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 12 мар 2010 07:25

emi_cska написа:0-2 с голове на Киро и на Данчо

Верно сте в подем :lol: Една разходка до Варна ще ви върне в реалността :!:

Върни се в “Локо Пловдив”