Локо Пд уреди контроли с Дебрецен, Ред Бул и Стяуа

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Локо Пд уреди контроли с Дебрецен, Ред Бул и Стяуа

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 02:09

birabecks написа:
deepblue1963 написа:
birabecks написа:
Ние не ги рекламираме,за да си вдигаме изкуствено самочувствието.

Тук стана интересно.Да разбирам ли,че си вдигате самочувствието по естествен път? Извини ме за любопитството,но как точно го правите този номер ? С участието си в евротурнирите и успехите там,с красив футбол,с честна игра,без съдийски аванти,може би на принципа "сами срещу всички",без медийна подкрепа и клубно радио,с гръмки трансфери отвъд Дунава ?С краденето на играчи,както взехте Гонзо,за който питаш,щото го взехте от тренировъчен лагер и го крихте като мишка шест месеца ? А може би с ведомствените шампионски титли ? В крайна сметка,всеки си вдига самочувствието по различен начин.Обясни ми вие как го правите.

1.За евротурнирите изобщо няма да я подхващам,щото там сте много зле.
2.За честния футбол-колко дузпи трябваше да ви даде съдията срещу Славия на 08.05.2004г?Кой беше отбора,който домакинства на Славия на Овча Купел(ще падна от смях)?На кой отбор(единствен в България) му гръмнаха 3-има собственици(президенти)?
3.За "ведомствените титли"-кой отбор се върна административно в А група,след като беше изпаднал в Б?
4.Това за "гръмките трансфери " отвъд Дунав не го разбрах
5.Значи Левски е отвлякъл Гонзо от тренировъчен лагер през 1997г.(може би "наглите") и го е държал "на тъмно" 6 месеца?Я по-сериозно.А Кривия и него ли го отвлякохме?

:lol: Абе пич,знам че си знаеш домашното.Зададох ти няколко въпроса за ТВОЯ отбор.Ти ми правиш изложение в пет точки и там няма и думичка за ФК Левски.Кажи нещо съществено.Ако ще говорим за стари мачове,кажи как ни бихте миналата година тук,как не можахте да ни биете тази година, как моряците ви смляха,а вие опищяхте света,че и съдийската комисия уволниха,как ставахте шампиони двадесет пъти "под шапка",как ви спестяват наказанията или ги отлагат за по-удобно време...Ние сме зле в евротурнирите - окей,да,така е.Кажи вие как сте там.Ако можеш да кажеш нещо ,без да коментираш Локо Пд,честно ще се учудя много.

ПС.Отвъд Дунава имах предвид "Сагата Йовов",с която ни занимават от сума време в нЕкои медии ;) Я,продали сте Зетя и пак отвъд Дунава.Бравос,мнооооооооо як трансфер :lol: Ей тия румънци излязоха сериозни пичове,а не като ония от Рубин Казан.Евала ![/quote]
С всичко това исках да ти кажа да погледнеш в своята паничка първо.
1.Не съм знаел,че е задължително да ви бием в Пловдив(не че не сме ви били)
2.За нас "Сага Йовов" няма.Обърни се към тези,дето я създадоха.
3.Евротурнири:
КЕШ-15 сезона 58 15 14 29 74-82(класиране в групите - 1 път): 2007
КНК-11 сезона 36 14 5 17 70-55(1/4-финал - 3 пъти): 1970, 1977, 1987
УЕФА-18 сезона 82 29 18 35 105-112(1/4-финал - 2 пъти): 1976, 2006
Левски София е българският отбор, изиграл най-много европейски мачове в един сезон - 14 през сезон 2005/06
Левски е отстранявал клубове като Аякс, Щутгарт, Динамо (Киев), Боавища, Глазгоу Рейнджърс, Олимпиакос, Динамо (Букурещ), Дуисбург, Хайдук (Сплит), Брьондби, Славия (Прага), Оксер, Удинезе, Киево, побеждавал е ФК Барселона, Атлетико Мадрид, Олимпик Марсилия, Динамо Букурещ, завършвал е наравно с Ювентус, Милан, Бенфика, Уотфорд, Вердер, Галатасарай, Бешикташ, Шалке 04.
Ювентус,Удинезе,Киево,Лацио.....те не успяха да победят Левски в Италия
Аз не виждам нищо срамно.А ти?
4.Това за 20-те титли "под шапка" не го разбрах.
5.За "моряците"-и Алгоркон "смляха" Реал М.Това какво значи?Нищо.Абсолютно нищо.
6.Ние,поне,продадохме някой зад граница,а вашите стигат до Армията.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
stoqnov
Контакти:

Мнениеот stoqnov » 13 яну 2010 12:20

Опааа, уефскарите почнаха да се обаждат, абе те последните 20 год. нямат мач от пурвенството дето да им е помогнато , яс дуспа, я някоя засадка, я нещо друго

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 яну 2010 13:08

И след всичко изприказвано до момента какво остава - Левски със всички титли и купи и мачове в Европа имат по-малко публика от Локомотив. Левски е станал голям отбор заради постижения а Локомотив е превърнат във велик отбор от публиката. Сега затова реват всички сини - няма титла, няма купа а без тях нищо не остава. Просто едно жалко отборче с комплексирани фенове.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 14:01

demy27 написа:И след всичко изприказвано до момента какво остава - Левски със всички титли и купи и мачове в Европа имат по-малко публика от Локомотив. Левски е станал голям отбор заради постижения а Локомотив е превърнат във велик отбор от публиката. Сега затова реват всички сини - няма титла, няма купа а без тях нищо не остава. Просто едно жалко отборче с комплексирани фенове.

Значи Левски е "голям" отбор,а Локо Пд е "велик" отбор.Дай определение за "велик".Само не ми казвай-"велик"=Локо Пд.Дай някакво друго.Не знам какво "отборче" сме,ама като гледах неистовата ви радост(граничеща с оргазъм) след изравнителния гол в 95мин.,си помислих,че съм объркал канала и гледам повторение на някой финал от ШЛ.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 яну 2010 14:31

deepblue1963 написа:
demy27 написа:И след всичко изприказвано до момента какво остава - Левски със всички титли и купи и мачове в Европа имат по-малко публика от Локомотив. Левски е станал голям отбор заради постижения а Локомотив е превърнат във велик отбор от публиката. Сега затова реват всички сини - няма титла, няма купа а без тях нищо не остава. Просто едно жалко отборче с комплексирани фенове.

Значи Левски е "голям" отбор,а Локо Пд е "велик" отбор.Дай определение за "велик".Само не ми казвай-"велик"=Локо Пд.Дай някакво друго.Не знам какво "отборче" сме,ама като гледах неистовата ви радост(граничеща с оргазъм) след изравнителния гол в 95мин.,си помислих,че съм объркал канала и гледам повторение на някой финал от ШЛ.

А ти защо продължаваш да си показваш селянията? Или си толкова прост, че изобщо не осъзнаваш колко си смешен. Вие си обичате титлите, ние обичаме отбора.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 15:17

demy27 написа:
deepblue1963 написа:

А ти защо продължаваш да си показваш селянията? Или си толкова прост, че изобщо не осъзнаваш колко си смешен. Вие си обичате титлите, ние обичаме отбора.

Ние обичаме отбора,а той ни се отплаща с титли.Вие обичате отбора и той ви се отплаща с...нищо.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 яну 2010 15:40

И тази година като няма титла вече не го обичате. По-добре спри да пишеш, че много се излагаш.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 16:04

demy27 написа:И тази година като няма титла вече не го обичате. По-добре спри да пишеш, че много се излагаш.

А ти откъде знаеш?Да не погледна в "кристалната топка"?Левски многократно ни се е отплатил за обичта.Така че,ще има и за годините,в които няма да има титли.Пък и друго има-няма,ама такива "грандове" като вас,като ви тряснем на Герена(както винаги,де),пак ще е нещо.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 яну 2010 20:32

deepblue1963 написа:
demy27 написа:И тази година като няма титла вече не го обичате. По-добре спри да пишеш, че много се излагаш.

А ти откъде знаеш?Да не погледна в "кристалната топка"?Левски многократно ни се е отплатил за обичта.Така че,ще има и за годините,в които няма да има титли.Пък и друго има-няма,ама такива "грандове" като вас,като ви тряснем на Герена(както винаги,де),пак ще е нещо.

Не можеш да говориш за обич и за отплата за обичта. Ти говориш за сделка. Като всеки див селянин, не правиш нещо безрезервно а търсиш кяра. И дано пак ни "треснете" на Герена, пък било и с дузпа за игра с глава, нали отбора ти е длъжен да ти изплаща любовта към него.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 21:38

demy27 написа:
deepblue1963 написа:

Не можеш да говориш за обич и за отплата за обичта. Ти говориш за сделка. Като всеки див селянин, не правиш нещо безрезервно а търсиш кяра. И дано пак ни "треснете" на Герена, пък било и с дузпа за игра с глава, нали отбора ти е длъжен да ти изплаща любовта към него.

Ми не знам как е при вас,ама при нас обичта е двупосочна.А начина,по който отбора изразява обичта и признанието си към своята публика,са титлите,купите,победите-в България и в Европа.

Върни се в “Локо Пловдив”