Всички футболисти на Локо Пд на тезгяха

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Всички футболисти на Локо Пд на тезгяха

Мнениеот demy27 » 29 дек 2009 21:03

Сега, когато няма мачове, ще се изпишат тонове глупости - кой къде отивал и кой кого бил купил. По принцип, е нормално за един отбор да купува и да продава играчи, лошото в случея е, че парите от продажбата не влизат в клуба а отиват при бившия собственик. Друг е въпроса какви плащачи са червените и дали изобщо ще платят. До колкото знам ЦСКА имат да плащат пари по трансфери от миналата година и ако държавицата ни и БФС бяха нормални, ЦСКА няма да могат да картотекират нови играчи.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 29 дек 2009 22:22

Някои хора прекаляват с четенето на измислици по така наречената българска преса. В тая държава няма журналисти от 1944 година насам. Ако на всяка грешна "новина" от "сигурен източник" им даваха по 3 месеца затвор, сега всички щяха да са с доживотни присъди. Не ви ли писна да се карате на темите стъкмени от такива изроди, на другия ден ще прочетете точно обратното твърдение и накрая все едното ще е вярно.....

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 30 дек 2009 10:19

Кикирики с тая постъпка си спечели добро име на Лаута,но от него не зависи нищо.Явно това е част от сделката и за да се махне Галя трябва да се спазят условията

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 дек 2009 10:44

Още нищо не се знае със сигурност,а се изписаха какви ли не коментари.Просто в момента "спортни" новини няма и се търсят сензации.С нещо трябва да се запълнят страниците все пак.Ясно е ,че трансфери ще има.Ясно е,че Галето ще гледа да опоска това,което е останало в Локомотив ПД.Майната и ! Важното е,че ни освободи от присъствието си.Освен това,в момента няма чак такива купувачи,та да се продаде целия отбор.Криза е все пак и повечето отбори свиват бюджета.А и честно казано,в нашия отбор изявени "звезди" няма.Освен Даксон,може би,но той струва скъпо.Това ,което постигнахме миналия сезон,се дължеше не толкова но отделни футболисти,а по-скоро на прословутия Локомотивски инат и на колективна игра /често и "на мускули"/.След това Галкините маневри изнервиха обстановката в съблекалнята,започнаха разправии между самите футболисти,смяна на треньори,"финансови контузии" и т.н.И резултата е налице - трябва да се спасяваме от изпадане.Иначе смея да твърдя,че отборът ни,такъв,какъвто е в момента има сили за много повече.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 30 дек 2009 12:13

Модератор ЛокоПД написа:Още нищо не се знае със сигурност,а се изписаха какви ли не коментари.Просто в момента "спортни" новини няма и се търсят сензации.С нещо трябва да се запълнят страниците все пак.Ясно е ,че трансфери ще има.Ясно е,че Галето ще гледа да опоска това,което е останало в Локомотив ПД.Майната и ! Важното е,че ни освободи от присъствието си.Освен това,в момента няма чак такива купувачи,та да се продаде целия отбор.Криза е все пак и повечето отбори свиват бюджета.А и честно казано,в нашия отбор изявени "звезди" няма.Освен Даксон,може би,но той струва скъпо.Това ,което постигнахме миналия сезон,се дължеше не толкова но отделни футболисти,а по-скоро на прословутия Локомотивски инат и на колективна игра /често и "на мускули"/.След това Галкините маневри изнервиха обстановката в съблекалнята,започнаха разправии между самите футболисти,смяна на треньори,"финансови контузии" и т.н.И резултата е налице - трябва да се спасяваме от изпадане.Иначе смея да твърдя,че отборът ни,такъв,какъвто е в момента има сили за много повече.

Виж сега как аз виждам нещата.На местата на 4мата напускащи идват нови: Стоян за Киро, Русев за Митето и Том(ще се развие много) ще замести без проблем Даксон. Ако приемем че Кики отива в Черно Море, Мл. Стоев на неговото място. Проблем имаме единствено в защита, особенно ако успеят да продадат Фелисиен, иначе имаме потенциал да си останем в А група.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 30 дек 2009 18:29

acmilan написа:Да не би Коко Динев да пренася играчи от Вихрен в Локомотив?Защото не ми се вярва да направи мегаселекция от 20 футболисти :roll:

И аз така виждам нещата. Вихрен Пловдив :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 дек 2009 19:57

veseo написа:
acmilan написа:Да не би Коко Динев да пренася играчи от Вихрен в Локомотив?Защото не ми се вярва да направи мегаселекция от 20 футболисти :roll:

Е да де...А вие сте Сан Бенедето или Пиза Пловдив.. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 30 дек 2009 20:55

Модератор ЛокоПД написа:
veseo написа:

Е да де...А вие сте Сан Бенедето или Пиза Пловдив.. ;)

Е, недей така, нашите са от различни отбори :lol: А и, без да се обиждаш, имате опит с тва да се прехвърли цял отбор във вашия клуб :P
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 дек 2009 21:40

veseo написа:
Е, недей така, нашите са от различни отбори :lol: А и, без да се обиждаш, имате опит с тва да се прехвърли цял отбор във вашия клуб :P

:lol: Не бе майна..Не се обиждам.Мисълта ми беше,че в един мач излязохте с десет италианци,които бяха дошли есента.А за останалото...не ви го пожелавам,но май скоро ще ви се наложи и вие да го направите.Натам е тръгнало,ако Селския педал не ви продаде.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 31 дек 2009 16:49

Е и Челси са започвали без нито 1 англичанин, а вчера Арсенал-Уигън изобщо в мача май нямаше англичани. Ама нито един от тях не се е състоял от 11 играча играли допреди 6 месеца в Родъръм.

Както и да е, ще се оправите. Ние да му мислим.

Върни се в “Локо Пловдив”