Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
drughi написа:
Ние сме Локо Пловдив, брато, трябва да сме навсякъде.Не трябва да има чудя се или не.Който има възможност и не е на работа или училище трбва да е на Овча Купел.
И да запеем пак тази песен......О Локо Плоовдив за НАС СИ ВСИИЧКО, за ТЕБ живеем, за ТЕБЕ пеем, САМО ЛОКО ее.....
http://vbox7.com/play:2b6109f8
supershampion2004 написа:drughi написа:
Ние сме Локо Пловдив, брато, трябва да сме навсякъде.Не трябва да има чудя се или не.Който има възможност и не е на работа или училище трбва да е на Овча Купел.
И да запеем пак тази песен......О Локо Плоовдив за НАС СИ ВСИИЧКО, за ТЕБ живеем, за ТЕБЕ пеем, САМО ЛОКО ее.....
Не ми се мисли, ако до мача със Славия се подразбере нещо повече по продажбата какво ще става на Овча Купел.
Viktor4o_Rs написа:БГ футбола наистина е пълно безумие , въпреки че конкретно в случая ситуацията за Славия е повече от изгоднаСтана така ,че и при Ботев , и при вас се заговори за продажба на клубовете точно преди мачовете с нас
На теория сме много по-класният отбор и би трябвало да ви бием , особено на нашия стадион , но все пак всичко е възможно
Сигурен съм , че ще се получи здрав и хубав мач , дано всички отбори се отървем от президентите-гробокопачи , футболът ни има нужда от силна Славия , от силни Ботев и Локомотив също
![]()
![]()
Boksior4eto написа:supershampion2004 написа:drughi написа:
Не ми се мисли, ако до мача със Славия се подразбере нещо повече по продажбата какво ще става на Овча Купел.
и какво точно мислиш,че ще стане
Boksior4eto написа:Viktor4o_Rs написа:БГ футбола наистина е пълно безумие , въпреки че конкретно в случая ситуацията за Славия е повече от изгоднаСтана така ,че и при Ботев , и при вас се заговори за продажба на клубовете точно преди мачовете с нас
На теория сме много по-класният отбор и би трябвало да ви бием , особено на нашия стадион , но все пак всичко е възможно
Сигурен съм , че ще се получи здрав и хубав мач , дано всички отбори се отървем от президентите-гробокопачи , футболът ни има нужда от силна Славия , от силни Ботев и Локомотив също
![]()
![]()
че кои сте вие ? Славия?? :D:D:D:D 1 маршрутка хора ви ходят на домакинските мачове. България се нуждаела от силна Славия? ти чуваш ли се кво приказваш??
запомни едно от мен... БЕЗ ЛОКО НЯМА БЪЛГАРИЯ!
Viktor4o_Rs написа:Boksior4eto написа:Viktor4o_Rs написа:БГ футбола наистина е пълно безумие , въпреки че конкретно в случая ситуацията за Славия е повече от изгоднаСтана така ,че и при Ботев , и при вас се заговори за продажба на клубовете точно преди мачовете с нас
![]()
![]()
че кои сте вие ? Славия?? :D:D:D:D 1 маршрутка хора ви ходят на домакинските мачове. България се нуждаела от силна Славия? ти чуваш ли се кво приказваш??
запомни едно от мен... БЕЗ ЛОКО НЯМА БЪЛГАРИЯ!
Ето , аз се опитвам да запазя добрият тон , но се появява някой тъп комплексар , който споделя малоумното си мнение ... Няма да се занимавам с идиоти като тебе , които хабер си нямат от нещатаУспех на нормалните фенове
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта