Италианци искат да вземат и Локо (Пд)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ico_pld_80
Контакти:

Re: Италианци искат да вземат и Локо (Пд)

Мнениеот ico_pld_80 » 11 ное 2009 18:31

Flash1912 написа:По-паметливите помнят...

Заглавието на Меридиан Мач с жълти букви на черен фон "Г.ИЛИЕВ МЕСТИ ВЕЛБЪЖД В ПЛОВДИВ" и отдолу Емо Наков потвърждава, че искат да преместят отбора и да вземат Ботев... Тогава за черно-белите - Г.Илиев беше мутра, мафиот, а ние бяхме Велбъжд Пловдив... След седмица Г.Илиев вече беше Свети Георги...

Гергов наливаше пари в Ботев (макар и малко) и беше прост свинар, селянин от Маноле, мошеник, ограбил половината град... За да минат няколко месеца и черно бялата общественост да му лиже гъза....

За да стигнем до гадните жабари, мангали, мошеници, които станаха уважавани бизнесмени и "ДАНО ДА СТАНЕ", "ПАЛЯ СВЕЩ" и т.н...

Пази боже, локомотивец да прогледа...

+1000

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 11 ное 2009 18:31

Alternative написа:
staria написа:Само да не са като тези при папагалите, защото от такива мошенници файда няма. Според мен, поредната "сензация" за запълване на страниците на въпросното издание. Докато в бг не се преследват лъжливите статии и няма наказание за тях, ще четем подобни глупости до припадък.

Ами вие буферите се опарихте от италиански играчиИзображение,и вече се молите някой италианец да ви купи

Ами те хората са казали "Като не можеш да ги биеш, стани един от тях" :)

ПП. Горното ми мнение, не се отнася за трезвомислещите, тези, които ги заболи - за тях се отнася. Пичове като staria примерно, с когото колкото и да се лаем, сега виждам, че има трезва преценка. Има много измежду вас, които си отстояват позицията и не бързат да плюят нещо, което утре може да дойде и в техния двор. Или ако плюят, плюят и после, а не да си извъртат гъза.
Последна промяна от Flash1912 на 11 ное 2009 18:33, променено общо 1 път.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 11 ное 2009 18:32

ico_pld_80 написа:
Flash1912 написа:Ей, как за 15 минути "гадните жабари" станаха италиански инвеститори... Тц, тц, тц... Интересно нещо са локомотивските "принципи"...

Тъкмо това си мислех и аз,гледай сега вси4ки кадето изсипаха маса плюнки по нашите италианци кво ще правят сега.Само се смей.Аз се 4удя каде е моя приател пуффера,щото той употребяваше страшни слова за италианците,цигани били и от този род а сега ще баде интересно

Ще го повторя специално за теб: жабара си е жабар. Ще се радвам да дойдат хора с визия и пари, но за мен си остава жабар, както и ти си оставаш тъмен балкански субект.

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 11 ное 2009 18:33

Ще направят една баня с Желязната лейди и ще си заминат по живо по здраво :lol:

Те навремето така плюха и по Гергов, бил свинар, бил гаден комунист и като щеше да ги взима миналата година, изведнъж стана "Господин Гергов". Буферска му раОта :lol: :lol:
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 11 ное 2009 18:34

Flash1912 написа:Ей, как за 15 минути "гадните жабари" станаха италиански инвеститори... Тц, тц, тц... Интересно нещо са локомотивските "принципи"...

Аз все още не вярвам на това, така че, жълтите да не бързат да наддават вой.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 11 ное 2009 18:35

Flash1912 написа:
Alternative написа:
staria написа:Само да не са като тези при папагалите, защото от такива мошенници файда няма. Според мен, поредната "сензация" за запълване на страниците на въпросното издание. Докато в бг не се преследват лъжливите статии и няма наказание за тях, ще четем подобни глупости до припадък.

Ами вие буферите се опарихте от италиански играчиИзображение,и вече се молите някой италианец да ви купи

Ами те хората са казали "Като не можеш да ги биеш, стани един от тях" :)

Иска ти се да не можем, а? Както винаги, пролетта ще ви отнесем като куцо пиле домат, със или без жабари.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 11 ное 2009 18:35

staria написа:
ico_pld_80 написа:

Тъкмо това си мислех и аз,гледай сега вси4ки кадето изсипаха маса плюнки по нашите италианци кво ще правят сега.Само се смей.Аз се 4удя каде е моя приател пуффера,щото той употребяваше страшни слова за италианците,цигани били и от този род а сега ще баде интересно

Ще го повторя специално за теб: жабара си е жабар. Ще се радвам да дойдат хора с визия и пари, но за мен си остава жабар, както и ти си оставаш тъмен балкански субект.

Малко офтопик.. ама знаеш ли всъщност, че най-големите жабари са французите... И доколкото ми е известно само в България викаме на италианците жабари, тъй като едно време сме изнасяли жаби за Италия... Доста куриозен им е тоя прякор, и аз го употребявам де :)

staria написа:Иска ти се да не можем, а? Както винаги, пролетта ще ви отнесем като куцо пиле домат, със или без жабари.

Ако е като на 31.10 - горко ви :)

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 11 ное 2009 18:41

ogg написа:Ще направят една баня с Желязната лейди и ще си заминат по живо по здраво :lol:

Те навремето така плюха и по Гергов, бил свинар, бил гаден комунист и като щеше да ги взима миналата година, изведнъж стана "Господин Гергов". Буферска му раОта :lol: :lol:

Жълтури каво тъсите тука. Стига сте злобеели може и нищо да не стане. Спете спокойно. Да не почните с инфарктите. Айде ходете си да си чакате вашата сделка ни е ще си чакаме нашата!!!
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 11 ное 2009 18:45

Умирам от кеф само като ги гледам жълтите мисири как няма да спят тази вечер и ще палят свещи работата да не стане.Гледайте ги какво са напълзяли в нашите теми. Айде бъра от чадъра. И да си платите тока и хотела на Пичионе.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 11 ное 2009 18:48

АЙЙДЕЕ НАЛАЗИХА БУФЕРИТЕ :mrgreen: ....НЯМА ГИ ЛОКОМОТИВЦИТЕ!
Изображение
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”