Хегемона на Пловдив!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Хегемона на Пловдив!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Да бе, сигурно Селския е играл тези мачове и затова сте падали.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
- Alternative
- Контакти:
demy26 написа:Да бе, сигурно Селския е играл тези мачове и затова сте падали.
Много си заблуден,какво да ти отговоря...Ако имаш повече мисловен процес сам ще се разбереш

samobotev написа:Темата е за футболните достойнства на отборите ,а не да си мерим публиките......щтото там сте още по трагични. Ама то трябва малко мозък.
Ще ме спукаш от смях с коментара ти за публиката, биле още по големи от нас хехе.
Аз на твое място щях поне тука да не говоря много много защото в това отношение одавна сте доста зад нас, особено последните два мача на единия опънахте един голям чаршаф на който нищо не се виждаше, а на другия като домакини едвам събрахте 6000 от които със сигурност е имало доста стари ботевисти които не са бойкотирали мача.
Имаше преди доста години един момент от 94-95г. до 98 когато имахте по добра организация от нас и това ви беше.Отогава насам знаете само чаршафи да опъвате и си пеете 2-3 изтъркани песни.
хехехехе На мача ви с Барселона половината са били ЛОКОМОТИВЦИ!...НО НЕГО ИЗТЪКВАМЕ

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- Alternative
- Контакти:
пуфер-Ние имаме много буферни зони на стадиона.Развалиха секторите!
Ако имахме една такава трибуна сигурно досега да беше се срутила
!Вие сте по-добре в това отношение,защото публиката ви има повече изглед от камерите!Все пак нашият стадион в момента има повече капацитет 

- Alternative
- Контакти:
puffer написа:samobotev написа:Темата е за футболните достойнства на отборите ,а не да си мерим публиките......щтото там сте още по трагични. Ама то трябва малко мозък.
Ще ме спукаш от смях с коментара ти за публиката, биле още по големи от нас хехе.
Аз на твое място щях поне тука да не говоря много много защото в това отношение одавна сте доста зад нас, особено последните два мача на единия опънахте един голям чаршаф на който нищо не се виждаше, а на другия като домакини едвам събрахте 6000 от които със сигурност е имало доста стари ботевисти които не са бойкотирали мача.
Имаше преди доста години един момент от 94-95г. до 98 когато имахте по добра организация от нас и това ви беше.Отогава насам знаете само чаршафи да опъвате и си пеете 2-3 изтъркани песни.
хехехехе На мача ви с Барселона половината са били ЛОКОМОТИВЦИ!...НО НЕГО ИЗТЪКВАМЕДА НЕ ВИ ОМАЛОВАЖИМ УСПЕХА ,КАТО ПУБЛИКА!
Мача е Ботев-Барселона.Нямаш доказателство за това което твърдиш.зрителите са били 60 000.Явно фенове на Ботев

- AREA BIANCONERA
- Контакти:
demy26 написа:Да бе, сигурно Селския е играл тези мачове и затова сте падали.
Абе, тия папагали срама нямат.

Бай Митьо им е изпил мозъка, хептен са превартяли горките аграри.

Последна промяна от AREA BIANCONERA на 27 окт 2009 18:20, променено общо 1 път.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
-
- Контакти:
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Чавдар Троян написа:Хегемонът е БОТЕВ! Сега и завинаги!
Ти пък къв си.

Още един с промит мозък.
Аз като ви казвам, че Бат Митко им е изпил акъла, не се майтапя.

87 години славен пловдивски футбол!
- Alternative
- Контакти:
AREA BIANCONERA написа:Чавдар Троян написа:Хегемонът е БОТЕВ! Сега и завинаги!
Ти пък къв си.![]()
Още един с промит мозък.
Аз като ви казвам, че Бат Митко им е изпил акъла, не се майтапя.
Ако искаш си сложи очила за да виждаш по-добре буферче/защото си такова злобно/,човекът ти е написал името на отборът си